yooccoo Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 a magazinba vagy a leendő kiemelt topicba kellene, a gyakori kérdésekhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 topikot neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 topikot neki :huh: Nee. :lol: Szerintem nem lehet egyértelműen meghatározni miből kell gyári és miből nem. Van akinek ez fér bele, van akinek az. Számtalan példát lehetne hozni bizonyos alkatrészekből amiknél sokan egyértelműen és tántoríthatatlanul a gyárira esküsznek, mások meg akár hosszabb ideje is használják az ugy-t. Alapból mindenből gyárit érdemes venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tápi már nem mondok neked ma semmit jo?? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tápi már nem mondok neked ma semmit jo?? :lol: :) Én valami nagyon hasonlót írtam volna, ha te nem ezt írod. (de komolyan) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ugylátom ez egy nagy haverság kezdete :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ugylátom ez egy nagy haverság kezdete :huh: :lol: :) Angolul: Disz iz dö biginning of ö bjutiful frendcsip! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Angolul: Disz iz dö biginning of ö bjutiful frendcsip! :lol: Ez az az eset amikor a barátod a fenekedbe csíp! :huh: ... helyett a sípolós barátod: frendsip. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Lemértem a kerék/dísztárcsa közép és a sárvédő éle közti távolságot a kocsimon: elől 35,5 cm, hátul 30 cm. Kíváncsi lennék, hogy egy gyári vágatlan rugó esetében mennyi ez az érték, természetesen vízszintes és terheletlen állapotban. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 nekem elől 35,5 és hátul 34 6 éves auto, 1.4es és marha hideg van kint jössz egy teával :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Lemértem a kerék/dísztárcsa közép és a sárvédő éle közti távolságot a kocsimon: elől 35,5 cm, hátul 30 cm. Kíváncsi lennék, hogy egy gyári vágatlan rugó esetében mennyi ez az érték, természetesen vízszintes és terheletlen állapotban. Segítségeteket előre is köszönöm! Rugótányér alatt lévő váznyúlványok rendben vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 nekem elől 35,5 és hátul 34 6 éves auto, 1.4es és marha hideg van kint jössz egy teával :lol: Köszönöm a fáradozást! Ha egyszer összefutunk állom a teát! :huh: Ezek szerint a kocsim fara 4 centit ül. Akkor nem véletlen ér le mindenütt az alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Rugótányér alatt lévő váznyúlványok rendben vannak? Ha alkalmam lesz rá, alábújok és szétnézek alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :lol: Nálam esetleg most a gyári GSi állapot van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nekem elöl 34 cm. hátul 35.5 :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nincsmit, de azért más is megmérhetné, akinek gyári állapotban van és nem tul öreg... nehogy enyémnak legyen valami off road os jellege :lol: Hát Pisti, én most le nem megyek, mert akkora szél van mint ide Nyiregyháza, meg esik az eső is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nálam esetleg most a gyári GSi állapot van. :huh: Csak hasonló :lol: Mert valszeg nem ugyanaz a kerekeken a súly, mint a GSi-ben, amiben a rugó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nálam esetleg most a gyári GSi állapot van. :huh: Hátul tárcsa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Csak hasonló :huh: Mert valszeg nem ugyanaz a kerekeken a súly, mint a GSi-ben, amiben a rugó volt :) Mondjuk ez igaz! :lol: Bár a 17DR és a C20NE súlya hasonló lehet.Tényleg,ezt hol lehetne megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hátul tárcsa? :huh: Nem ettem meszet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ha akkora a szél ülj rá és 3/4 ed utoln szállj le róla és nézz be hozzám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ha akkora a szél ülj rá és 3/4 ed utoln szállj le róla és nézz be hozzám :huh: Majd egyszer :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Én is mértem egyet a 15 éves gyári gátló/rugó párosnál. Elől 36,5 hátul 31,5.... Lehet, hogy farmotoros? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nálam az eleje elvileg gyári, 33,5 hátulja cserélt, 34 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts