Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Megnéztem Én is,de nekem se müködik most....... Akkor nem user error. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Milyen vírúskereső van fent? AVG Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nálam műxik :huh: Próbáljátok meg innen a 13.9MB-os (második windowsos) verziót telepíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nálam műxik :lol: Próbáljátok meg innen a 13.9MB-os (második windowsos) verziót telepíteni. Ugyanaz. Asszem hagyom a fenébe :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ugyanaz. Asszem hagyom a fenébe :huh: . Nincs valami popup blokkoló program a gépen? Indítás után 2 ablakot nyit meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nincs valami popup blokkoló program a gépen? Indítás után 2 ablakot nyit meg. Popup engedélyezve, megnyitja a második ablakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Popup engedélyezve, megnyitja a második ablakot. És mit csinál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 És mit csinál? Letöltöm a proquest képmegjelenítő modult, és mikor elkezdem telepíteni az egyik előző hsz-ben leírt üzenet jelenik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nekem is ezt írja ki: Abort: Failed to succesfully install the Java Runtime Environment. Mondjuk Kasperskym van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nekem is ezt írja ki: Abort: Failed to succesfully install the Java Runtime Environment. Mondjuk Kasperskym van... Ugyanaz AVG-vel :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ugyanaz AVG-vel :huh: . Egy "imgrplgdwnld.exe" nevű filet probáltatok telepíteni a képekhez? Nekem ezt kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Egy "imgrplgdwnld.exe" nevű filet probáltatok telepíteni a képekhez? Nekem ezt kellett. Annak a telepítésekor írja ki a fenti szöveget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én arra térnék át, hogy IE7-et használjak hozzá. :huh: Ja meg legyetek kedvesek inkább az egyéb csevegésben folytatni. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Sziasztok! Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nekem ma lett kész a futómű,bekerültek hátra a GSi rugók. Jó lett,nekem tetszik,csak a mélygarázsba való leállást kell még gyakorolni,mert leér a középdobom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 nekem ez a probléma eccer jött elő, mikor téligumira cseréltem a nyárit, csak nekem magasabbra kell menni, de csak eccer hallottam hálistennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Sziasztok! Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: ) sajnos nincsen olcsóbb, 110-120 között van az ára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nekem ma lett kész a futómű,bekerültek hátra a GSi rugók. Jó lett,nekem tetszik,csak a mélygarázsba való leállást kell még gyakorolni,mert leér a középdobom. :huh: Képek vannak az ótóról? Mekkora lett az ültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Képek vannak az ótóról? Mekkora lett az ültetés? Szerintem úgy 1-2 centit ült le,de már most érezhető kanyarban,hogy stabilabb,nem dől a kasztni úgy meg! Ezen felül megmaradt a komfortos érzés is,szal megvagyok elégedve vele! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 2 db toronycsapágy + hozzá tartozó szilentek cserélve (mert nyekergett), azon kívül fékbetét csere és ékszíjjak utánhúzása a tegnapi történetem. Mindenes szerelőmnél 45 rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: ) Pár ezret lehet náluk alkudni, lényegesen olcsóbban azonban csak használtan találhatsz, de én még nem láttam soha astra f-be eladó 1130-as szettet. Azért sok sikert. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nekem ma lett kész a futómű,bekerültek hátra a GSi rugók. Jó lett,nekem tetszik,csak a mélygarázsba való leállást kell még gyakorolni,mert leér a középdobom. :huh: Kerekek felfújása, középdob kisebbre/más formájúra cserélése, mélygarázs átalakítása. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 tápi megmondta a tutit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Kerekek felfújása, középdob kisebbre/más formájúra cserélése, mélygarázs átalakítása. :huh: Esetleg a sebesség nagyobbra választása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 esetleg füldugó használata :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts