Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: )

Megosztás:

Sziasztok!

Végül rászántam magam a sárga Koni szettre. Jelenleg csak egy helyet tudok, ahol ez kapható (Kárászy-ék). Náluk jelenleg 110eFt körül van az ára, ez egy picit sok nekem, ezért szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy hol lenne még érdemes körülnéznem? (Remélem lesz. :huh: )

sajnos nincsen olcsóbb, 110-120 között van az ára :lol:

Megosztás:

Pár ezret lehet náluk alkudni, lényegesen olcsóbban azonban csak használtan találhatsz, de én még nem láttam soha astra f-be eladó 1130-as szettet. Azért sok sikert. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.