C16SE Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 lehet eleve szar volt a menet rajta. ha van időd szedd ki és menetrögzítővel rakd össze, ha azzal is kilazulna csipjétek meg hegesztővel. ha azzal is kijön akkor ott már valami nagyon paranormális zajlik :huh: Köszi a tippeket. Majd megpróbálok valamit kezdeni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kárászyékat először mindíg hívd fel, ne csak az oldaluk alapján tájékozódj! Megtörtént, nem jó az str.t a kocsimhoz sajnos, a sárga kell. Valaki tudna írni arról, milyen a szettben együtt árult rugókkal a legpuhább álláson? Mert ha megyek a kocsival, akkor igencsak sokat kell benne ülnöm (5-6 óra is akár). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ha a sárga állítható konira gondolsz, akkor az legpuhább állásában hasonló, mint a gyári, talán attól még egy fokkal puhább is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ha a sárga állítható konira gondolsz, akkor az legpuhább állásában hasonló, mint a gyári, talán attól még egy fokkal puhább is :huh: Igen azokra gondolok és örömmel nyugtázták a hírt a veséim. :lol: A mellé adott rugók keménységéről nem tudsz valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ha a sárga állítható konira gondolsz, akkor az legpuhább állásában hasonló, mint a gyári, talán attól még egy fokkal puhább is :lol: Korábban azt mondtad, hogy a kivett állapotában állítható verzió legpuhább állása közelít a gyárihoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Korábban azt mondtad, hogy a kivett állapotában állítható verzió legpuhább állása közelít a gyárihoz :huh: Így van, de nem éri el annak keménységét :lol: Szerintem egyébként nem sok különbséget érezni gyári és legpuhább koni között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Így van, arra gondoltam! Normálisan meg lett húzva. Satuban szereltem össze és szerintem se lazulhatna fel. Sajnos az anya ezt nem tudja és fellazul. Igaz se menetrögzítőt, se festéket nem használtam. A másik oldalt is ugyanúgy szereltem. Annak miért nincs ilyen gondja? :huh: A Loctite biztosan megoldja a problémádat! http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...amp;prodfilter= Mi ezt használjuk 25 éve a 3000 -et forgó csavarkompresszorainkban, eddig ebből hiba soha nem volt. Ha ki kell lazítani és bár "van itt erő csak nem jön elő" akkor végső megoldásként 180 fokra melegítve könnyedén kicsavarható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Megtörtént, nem jó az str.t a kocsimhoz sajnos, a sárga kell. Valaki tudna írni arról, milyen a szettben együtt árult rugókkal a legpuhább álláson? Mert ha megyek a kocsival, akkor igencsak sokat kell benne ülnöm (5-6 óra is akár). Szerintem azért van különbség még puhánál is a gyárihoz képest főleg ha nem újak. De nem probléma, mert jársz vele 1-2 napig feltekerve és utána bármi mást vajpuhának fogsz érezni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Szerintem azért van különbség még puhánál is a gyárihoz képest főleg ha nem újak. De nem probléma, mert jársz vele 1-2 napig feltekerve és utána bármi mást vajpuhának fogsz érezni. :huh: Nem a 40%-os gyáriról beszéltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Szerintem azért van különbség még puhánál is a gyárihoz képest főleg ha nem újak. De nem probléma, mert jársz vele 1-2 napig feltekerve és utána bármi mást vajpuhának fogsz érezni. :huh: Ohh, az enyémek keménységben most kb. a nyolcvanas évek amerikai cirkálóit idézik. :lol: Csak sajnos éppen most halt le a motor, de levélben Kárászyék azt írták, hogy még február végéig érvényes az akciós ár. Egyszer majdcsak kész lesz a kocsim... (sóhaj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Üdv A kérdés az lenne , hogy érdemes berakni gsi hátsó stabilizátor rudat (mert ugye a felfogatás helye(4lyuk)megvan gyárilag.... vagy nem lesz semmi változás, aki csinált már ilyet az lécci mondjon valami okosat erről, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A kérdés az lenne , hogy érdemes berakni gsi hátsó stabilizátor rudat (mert ugye a felfogatás helye(4lyuk)megvan gyárilag.... vagy nem lesz semmi változás, aki csinált már ilyet az lécci mondjon valami okosat erről, köszi. merevebb lesz a hátsó híd :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 szoval megéri :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ti csináltatok már ilyet? Én még nem, úgyhogy nem tudom mennyit jelent. Én amit tudok hogy az elsőt érdemes cserélni vastagabbra. (persze csak, ha valami csirkecsont vastagságú van benn) Azt érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 És esetleg lenne is valakinek ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nekem a hátsóhíd cserénél olyan került bele, amiben belül benne van, kicsit érezni is, inkább sokdrodni kezd mint annyira bedőlni mint edig csuszos uton, meg annyira nem libben be könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sikerült beszerezni a gsi stabilizátort, akinek van ilyen annak megköszönném ha leírná, hogy millyen és mekkora csavarral van felrakva meg milyen anyával, (egy kép lenne a legjobb)gondolom 8.8-as csavar+műanyagbetétes önzáró anya, csak a hosszát meg az átmérőjét nem tudom meg kell-e valami gumibetétet vagy gyűrűt rakni a rúd és a hátsó futómű találkozásához ott ahol meg van csavarozva?? Előreis kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Sikerült beszerezni a gsi stabilizátort, akinek van ilyen annak megköszönném ha leírná, hogy millyen és mekkora csavarral van felrakva meg milyen anyával, (egy kép lenne a legjobb)gondolom 8.8-as csavar+műanyagbetétes önzáró anya, csak a hosszát meg az átmérőjét nem tudom meg kell-e valami gumibetétet vagy gyűrűt rakni a rúd és a hátsó futómű találkozásához ott ahol meg van csavarozva?? Előreis kösz Ebben lehet, hogy megtalálod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ebben lehet, hogy megtalálod :lol: Pepe, amióta újra raktam a gépet nekem nem megy ez. Milyen java van fenn neked? Mert nekem mintha azzal lenne a baj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Pepe, amióta újra raktam a gépet nekem nem megy ez. Milyen java van fenn neked? Mert nekem mintha azzal lenne a baj. :huh: Próbáld innen telepíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Próbáld innen telepíteni. Innen van. De amikor az epc oldalán vagyok, akkor ott telepíteni kéne azt a képmegjelenítő progit, az meg benyögi, hogy vmi gyíkja van a java-val. :huh: Ezt írja ki:Abort: Failed to succesfully install the Java Runtime Environment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Innen van. De amikor az epc oldalán vagyok, akkor ott telepíteni kéne azt a képmegjelenítő progit, az meg benyögi, hogy vmi gyíkja van a java-val. :huh: Ezt írja ki:Abort: Failed to succesfully install the Java Runtime Environment. Milyen vírúskereső van fent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Milyen vírúskereső van fent? Nekem is ezt írja ki. NOD32. De sztem nem az blokkolja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nekem is ezt írja ki. NOD32. De sztem nem az blokkolja. :huh: Csak azért mert pl nekem amikor kaspersky volt akkor blokkolta ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Megnéztem Én is,de nekem se müködik most....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts