FPepe Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 yah meg annyi a Weitec nél pl valami nem tul neves gyárto csinalja a gatlokat de direkt a witec nek és elég jo minöségü ... csak már nem emléxem ki de coupe megmondhatná ha nem aludna .. ilyn korán :huh: Ha már úgyis szétoffoltátok a topicot :lol: lenne egy kérdésem Sonique cartárshoz: az az avatarodon egy Rieger vagy Lumma hűtőrács, a szemöldökkel egybegyártott fajta? Ha igen, hol és menniyért lehet hozzájutni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 leltároznak meg árat emelnek szerinted szimpi árak sülnek ki jövöre :lol: :D Én ennek hatását már két hete is észrevettem, az omi egyik díszléce kétszer annyi lett, mint tavaly volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 gabi lehet előzőleg nagyon akciósan vetted, most meg simmi akcio nem volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 FK AKX 49.900.- ft High Tec 74.900.- ft Low-Tec 74.900.- ft JOM 59.900.- ft Vogtland Junior Kit 69.900.- ft Weitec Ultra GT 95.900.- ft KW Sport Kit 106.900.- ft Inter Alloy 64.900.- ft Koni 84.900.- ft vagy állítható keménységű 119.900.- ft H&R 174.900.- ft Én ilyen árakat kaptam futómű szettekre CS-n. Úgy kértem hogy 3ajtós, sima Astra-hoz és 35mm-es ültetéshez. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 gabi lehet előzőleg nagyon akciósan vetted, most meg simmi akcio nem volt :huh: az akció esetemben fix, Viktor is mondta hogy bezony drágulás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 lassan a drágulás szót le kellene váltani ilyenre, hogy duplár stb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Sziasztok! Kérdésem a következő: kb. másfél éve cseréltem a lengéscsillapítókat. Azóta már kétszer kellet meghúznom a jobb első futóművön a lengéscsillapítót beszorító anyát, mert fellazult és érdekes kopogó hangot adott. A balosnak semmi baja. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Új anyát adtak a csillapítóhoz, azt szereltem be. :huh: Előre is köszönöm a válaszokat. Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Sziasztok! Kérdésem a következő: kb. másfél éve cseréltem a lengéscsillapítókat. Azóta már kétszer kellet meghúznom a jobb első futóművön a lengéscsillapítót beszorító anyát, mert fellazult és érdekes kopogó hangot adott. A balosnak semmi baja. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Új anyát adtak a csillapítóhoz, azt szereltem be. :huh: Előre is köszönöm a válaszokat. Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Nekem most amikor beraktuk,a lengéscsillapító szárát lefogtuk,amikor ráhúztuk az anyát. Milyen a tengely belső része? Le kell fogni és meghúzni rendessen,vagy esetleg önzáró anyát rátenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Nekem most amikor beraktuk,a lengéscsillapító szárát lefogtuk,amikor ráhúztuk az anyát. Milyen a tengely belső része? Le kell fogni és meghúzni rendessen,vagy esetleg önzáró anyát rátenni! Nem adják hozzá "gyárilag " az önzáró anyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szerintem nem arra gondolt... hanem a gólyaláb szárán levő kupakra, ami belefogja a lengéscsillapító patront. Szerintem ha normálisan meg van húzva, nem szabad fellazulnia. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Szerintem nem arra gondolt... hanem a gólyaláb szárán levő kupakra, ami belefogja a lengéscsillapító patront. Szerintem ha normálisan meg van húzva, nem szabad fellazulnia. :huh: No igen azt "állat" módjára meg kell húzni, én még meg is festeném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 No igen azt "állat" módjára meg kell húzni, én még meg is festeném. :lol: Ne fesd itt magad nekünk! :huh: Most,hogy mondod,tényleg jár hozzá az önzáró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Ne fesd itt magad nekünk! :huh: Most,hogy mondod,tényleg jár hozzá az önzáró. Akkor "festékezném". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Akkor "festékezném". :huh: Mondjuk azt tudod,hogy van erre csavar rögzítő kence is.Szép kék szine van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 pont ezt akartam irni én is. mennyire rögzíti az egyébként??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 pont ezt akartam irni én is. mennyire rögzíti az egyébként??? Próbáld ki! A féknyergek csavarjai,az ülések lefogató csavarjai nekem ezzel voltak gyárilag bekenve. Ha jól be van nyomva vele,nehezen lehet meglazítani. Jól fog. Nem is olyan drága! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Próbáld ki! A féknyergek csavarjai,az ülések lefogató csavarjai nekem ezzel voltak gyárilag bekenve. Ha jól be van nyomva vele,nehezen lehet meglazítani. Jól fog. Nem is olyan drága! hát féknyerget szedtem már le, ami gyárilag volt felhelyezve, elég izmosan rá kell kapaszkodni az imbuszra az tuti... bekenni utána már nem kentük, rem nem lesz kellemetlen meglepetése az illetőnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Próbáld ki! A féknyergek csavarjai,az ülések lefogató csavarjai nekem ezzel voltak gyárilag bekenve. Ha jól be van nyomva vele,nehezen lehet meglazítani. Jól fog. Nem is olyan drága! Amikor az eldurrant biztiövcsatot cseréltem a Caravanban a műszaki előtt, azt is alig bírtuk meglazítani szervízben, pedig ott profi (Würth) szerszámok vannak, az is ilyen kék festékkel volt rögzítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 akkor erősen rögzít :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Mondjuk azt tudod,hogy van erre csavar rögzítő kence is.Szép kék szine van. Tudom, de ha éppen nincs, akkor megteszi a neolux is (másra úgyse jó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Tudom, de ha éppen nincs, akkor megteszi a neolux is (másra úgyse jó). Így lebecsülni azt a fantasztikus festéket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Így lebecsülni azt a fantasztikus festéket! :huh: Ez most dicséret volt János. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 jója Józsinak a zsigulira ugyis megcsukja a télen egy két évet meg kibiri :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Szerintem nem arra gondolt... hanem a gólyaláb szárán levő kupakra, ami belefogja a lengéscsillapító patront. Szerintem ha normálisan meg van húzva, nem szabad fellazulnia. :lol: Így van, arra gondoltam! Normálisan meg lett húzva. Satuban szereltem össze és szerintem se lazulhatna fel. Sajnos az anya ezt nem tudja és fellazul. Igaz se menetrögzítőt, se festéket nem használtam. A másik oldalt is ugyanúgy szereltem. Annak miért nincs ilyen gondja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 lehet eleve szar volt a menet rajta. ha van időd szedd ki és menetrögzítővel rakd össze, ha azzal is kilazulna csipjétek meg hegesztővel. ha azzal is kijön akkor ott már valami nagyon paranormális zajlik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts