Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

yah meg annyi a Weitec nél pl valami nem tul neves gyárto csinalja a gatlokat de direkt a witec nek 

és elég jo minöségü ... csak már nem emléxem ki de coupe megmondhatná ha nem aludna .. ilyn korán :huh:

Ha már úgyis szétoffoltátok a topicot :lol: lenne egy kérdésem Sonique cartárshoz: az az avatarodon egy Rieger vagy Lumma hűtőrács, a szemöldökkel egybegyártott fajta? Ha igen, hol és menniyért lehet hozzájutni ?

Megosztás:

FK AKX 49.900.- ft High Tec 74.900.- ft

Low-Tec 74.900.- ft

JOM 59.900.- ft

Vogtland Junior Kit 69.900.- ft

Weitec Ultra GT 95.900.- ft

KW Sport Kit 106.900.- ft

Inter Alloy 64.900.- ft

Koni 84.900.- ft vagy állítható keménységű 119.900.- ft

H&R 174.900.- ft

Én ilyen árakat kaptam futómű szettekre CS-n. Úgy kértem hogy 3ajtós, sima Astra-hoz és 35mm-es ültetéshez. :huh:

Megosztás:

Sziasztok!

Kérdésem a következő: kb. másfél éve cseréltem a lengéscsillapítókat. Azóta már kétszer kellet meghúznom a jobb első futóművön a lengéscsillapítót beszorító anyát, mert fellazult és érdekes kopogó hangot adott. A balosnak semmi baja.

Szerintetek mi lehet a hiba oka? Új anyát adtak a csillapítóhoz, azt szereltem be. :huh:

Előre is köszönöm a válaszokat.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Megosztás:

Sziasztok!

Kérdésem a következő: kb. másfél éve cseréltem a lengéscsillapítókat. Azóta már kétszer kellet meghúznom a jobb első futóművön a lengéscsillapítót beszorító anyát, mert fellazult és érdekes kopogó hangot adott. A balosnak semmi baja.

Szerintetek mi lehet a hiba oka? Új anyát adtak a csillapítóhoz, azt szereltem be. :huh:

Előre is köszönöm a válaszokat.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Nekem most amikor beraktuk,a lengéscsillapító szárát lefogtuk,amikor ráhúztuk az anyát.

Milyen a tengely belső része?

Le kell fogni és meghúzni rendessen,vagy esetleg önzáró anyát rátenni!

Megosztás:

Nekem most amikor beraktuk,a lengéscsillapító szárát lefogtuk,amikor ráhúztuk az anyát.

Milyen a tengely belső része?

Le kell fogni és meghúzni rendessen,vagy esetleg önzáró anyát rátenni!

Nem adják hozzá "gyárilag " az önzáró anyát?

Megosztás:

Szerintem nem arra gondolt... hanem a gólyaláb szárán levő kupakra, ami belefogja a lengéscsillapító patront.

Szerintem ha normálisan meg van húzva, nem szabad fellazulnia. :huh:

No igen azt "állat" módjára meg kell húzni, én még meg is festeném. :lol:

Megosztás:

Próbáld ki!

A féknyergek csavarjai,az ülések lefogató csavarjai nekem ezzel voltak gyárilag bekenve.

Ha jól be van nyomva vele,nehezen lehet meglazítani.

Jól fog.

Nem is olyan drága!

hát féknyerget szedtem már le, ami gyárilag volt felhelyezve, elég izmosan rá kell kapaszkodni az imbuszra az tuti...

bekenni utána már nem kentük, rem nem lesz kellemetlen meglepetése az illetőnek :huh:

Megosztás:

Próbáld ki!

A féknyergek csavarjai,az ülések lefogató csavarjai nekem ezzel voltak gyárilag bekenve.

Ha jól be van nyomva vele,nehezen lehet meglazítani.

Jól fog.

Nem is olyan drága!

Amikor az eldurrant biztiövcsatot cseréltem a Caravanban a műszaki előtt, azt is alig bírtuk meglazítani szervízben, pedig ott profi (Würth) szerszámok vannak, az is ilyen kék festékkel volt rögzítve.

Megosztás:

Szerintem nem arra gondolt... hanem a gólyaláb szárán levő kupakra, ami belefogja a lengéscsillapító patront.

Szerintem ha normálisan meg van húzva, nem szabad fellazulnia. :lol:

Így van, arra gondoltam! Normálisan meg lett húzva. Satuban szereltem össze és szerintem se lazulhatna fel. Sajnos az anya ezt nem tudja és fellazul. Igaz se menetrögzítőt, se festéket nem használtam. A másik oldalt is ugyanúgy szereltem. Annak miért nincs ilyen gondja? :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.