Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Segítség! Ki milyen márkájú lengéscsillapítóra esküszik? Milyen áruk van ezeknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Segítség! Ki milyen márkájú lengéscsillapítóra esküszik? Milyen áruk van ezeknek? A gyárin kívül amit érdemes venni az a Sachs, vagy esetleg a Kayaba (KYB). Monroe-t és a Lip-et kerüld. Első vagy hátsó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A gyárin kívül amit érdemes venni az a Sachs, vagy esetleg a Kayaba (KYB). Első vagy hátsó kell? Elvileg hátsó, de 4-ben gondolkozok. Ha már lecserélem, valami csúcsszupert szeretnék.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Elvileg hátsó, de 4-ben gondolkozok. Ha már lecserélem, valami csúcsszupert szeretnék.. :huh: A hátsó gázos Sachs-ból 21267Ft/db, első gázos 19300Ft/db. A hátsó gázos KYB 11515Ft/db, első gázos 25100Ft/db. Ezek Unixtrade brutto árak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A hátsó gázos Sachs-ból 21267Ft/db, első gázos 19300Ft/db. A hátsó gázos KYB 11515Ft/db, első gázos 25100Ft/db. Ezek Unixtrade brutto árak. Köszönöm az infót. Egyébként ez a két márka csak opelekre vonatkozóan szuperek, vagy más autókba is ez javasolt, ha nem gagyit szeretnénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Köszönöm az infót. Egyébként ez a két márka csak opelekre vonatkozóan szuperek, vagy más autókba is ez javasolt, ha nem gagyit szeretnénk? Sztem másokba is ez a jó. Mikori évjáratú egyébként az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sztem másokba is ez a jó. Mikori évjáratú egyébként az autód? 98' és lebeszéltek erről Mert nem márka és ki tudja, h meddig jó. Pedig vonzó az ára is meg az, h sport... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 98' és lebeszéltek erről Mert nem márka és ki tudja, h meddig jó. Pedig vonzó az ára is meg az, h sport... Én se hallottam még róluk, de tény, hogy jó ára van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én se hallottam még róluk, de tény, hogy jó ára van. Te belevágnál egy ilyenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Te belevágnál egy ilyenbe? Ha lenne ennyi felesleges pénzem, és tudnék ebay-ről rendelni, akkor lehet, hogy megpróbálnám. Mondjuk van rá 2 év gari. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Te belevágnál egy ilyenbe? Szerintem vegyél 4konit hozzá való rugókkal.Kb annyiból meg is úszod mint amennyit Fpepe leírt az elöbb.Kb110e :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha lenne ennyi felesleges pénzem, és tudnék ebay-ről rendelni, akkor lehet, hogy megpróbálnám. Mondjuk van rá 2 év gari. Sajnos hiába van rá 2 év gari... :huh: Túl messze van,így a gari se sokat ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szerintem vegyél 4konit hozzá való rugókkal.Kb annyiból meg is úszod mint amennyit Fpepe leírt az elöbb.Kb110e :huh: Jujj az sok! Áhh minden tárcafüggő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sajnos hiába van rá 2 év gari... :lol: Túl messze van,így a gari se sokat ér... Hát igen főleg, ha olyan mint a hátsó lámpáim, biztosan emlékszel rá :huh: De akkor is a szívem szakad meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Jujj az sok! Áhh minden tárcafüggő.. Persze ez így soknak tűnik,de van rá 3év garancia,benne van a rugó is.Állítható a gátló keménysége. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Persze ez így soknak tűnik,de van rá 3év garancia,benne van a rugó is.Állítható a gátló keménysége. :huh: És milyen időközönként kell cserélni / megy tönkre? Meddig bírja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha mindenféleképpen olcsón meg akarod úszni akkor max 35mm rugókat vegyél,de még most is azt mondom hogy kemény gátló nélkül nem ültettnék.Nézd meg a kocsi eleje mennyire közel van a földhöz,úgy hogy nem váltóméretes gumi van rajta...Ezt sose merném vezetni gyári gátlókkal.Az rugó vásárlásnál arra is érdemes oda figyelni hogy melyik motor tipúshoz való....Mert ha nagyobb motorhoz és felszereltséghez,akkor még annyit se fog ültettni amennyit igérnek,mivel a rugó nagyobb súlyra lett kitalálva. No alakul már a helyzet :huh: Szóval csak a rugó csere nem elég, lengéscsillapítókat is kell cserélni, és hátra az 5 ajtósra valókat érdemes xerválni. Köcce az infókat! Izséé, ha jól sejtem akkor neked jobban sikerült leültetneed, mint 35mm. Neem akadsz fenn velee?? Első-hátsó + küszöb spoilerekkel ez az ültetés máár naon gááz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 És milyen időközönként kell cserélni / megy tönkre? Meddig bírja? Eddig még senki nem paaszkodott hogy tönkre ment volna....Ár érték arányban ez a legjobb választás :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 No alakul már a helyzet :huh: Szóval csak a rugó csere nem elég, lengéscsillapítókat is kell cserélni, és hátra az 5 ajtósra valókat érdemes xerválni. Köcce az infókat! Izséé, ha jól sejtem akkor neked jobban sikerült leültetneed, mint 35mm. Neem akadsz fenn velee?? Első-hátsó + küszöb spoilerekkel ez az ültetés máár naon gááz?? Minden attól függ hogy mit szeretnél.Dobj fel képet a kocsidról úgy talán meg tuom mondani hogy mennyire lenne sok az az ültetés ami nekem van.Az biztos hogy a Lurdy mélygarázsba télen a váltóméretes gumival csak úgy tudok leállni hogy leér a kipufogó :D .Ez most elöl 50mm hátul a gyárihoz viszonyítva legalább 10centi :lol: :D .Eddig sose ért le,de azért jól át kell gondolni milyen útvonalat választok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 koni+80/60rugó.. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 koni+80/60rugó.. :huh: :lol: Neked is csak a szád jár :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Neked is csak a szád jár :D :D :lol: igen mert 120k.. mondjuk ha csak 80 lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 igen mert 120k.. mondjuk ha csak 80 lenne :lol: Kipótolom a 80000et, de akkor berakatod a kocsiba és azzal jársz :huh: Csak akkor kerülhet ki a kocsiból, ha én rábólintok, csak akkor adhatod el, ha én rábolintok az eladási ár 1/3ad az enyém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kipótolom a 80000et, de akkor berakatod a kocsiba és azzal jársz :huh: Csak akkor kerülhet ki a kocsiból, ha én rábólintok, csak akkor adhatod el, ha én rábolintok az eladási ár 1/3ad az enyém :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kipótolom a 80000et, de akkor berakatod a kocsiba és azzal jársz :huh: Csak akkor kerülhet ki a kocsiból, ha én rábólintok, csak akkor adhatod el, ha én rábolintok az eladási ár 1/3ad az enyém :D :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts