Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

A hátsó gázos Sachs-ból 21267Ft/db, első gázos 19300Ft/db.

A hátsó gázos KYB 11515Ft/db, első gázos 25100Ft/db.

Ezek Unixtrade brutto árak.

Köszönöm az infót. Egyébként ez a két márka csak opelekre vonatkozóan szuperek, vagy más autókba is ez javasolt, ha nem gagyit szeretnénk?

Megosztás:

Ha mindenféleképpen olcsón meg akarod úszni akkor max 35mm rugókat vegyél,de még most is azt mondom hogy kemény gátló nélkül nem ültettnék.Nézd meg a kocsi eleje mennyire közel van a földhöz,úgy hogy nem váltóméretes gumi van rajta...Ezt sose merném vezetni gyári gátlókkal.Az rugó vásárlásnál arra is érdemes oda figyelni hogy melyik motor tipúshoz való....Mert ha nagyobb motorhoz és felszereltséghez,akkor még annyit se fog ültettni amennyit igérnek,mivel a rugó nagyobb súlyra lett kitalálva.

No alakul már a helyzet :huh:

Szóval csak a rugó csere nem elég, lengéscsillapítókat is kell cserélni, és hátra az 5 ajtósra valókat érdemes xerválni.

Köcce az infókat!

Izséé, ha jól sejtem akkor neked jobban sikerült leültetneed, mint 35mm. Neem akadsz fenn velee??

Első-hátsó + küszöb spoilerekkel ez az ültetés máár naon gááz??

Megosztás:

No alakul már a helyzet :huh:

Szóval csak a rugó csere nem elég, lengéscsillapítókat is kell cserélni, és hátra az 5 ajtósra valókat érdemes xerválni.

Köcce az infókat!

Izséé, ha jól sejtem akkor neked jobban sikerült leültetneed, mint 35mm. Neem akadsz fenn velee??

Első-hátsó + küszöb spoilerekkel ez az ültetés máár naon gááz??

Minden attól függ hogy mit szeretnél.Dobj fel képet a kocsidról úgy talán meg tuom mondani hogy mennyire lenne sok az az ültetés ami nekem van.Az biztos hogy a Lurdy mélygarázsba télen a váltóméretes gumival csak úgy tudok leállni hogy leér a kipufogó :D .Ez most elöl 50mm hátul a gyárihoz viszonyítva legalább 10centi :lol: :D .Eddig sose ért le,de azért jól át kell gondolni milyen útvonalat választok :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.