Udi Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Nekem Lips van kb. 4 éve és bírja a gyűrődést. Monroe 1 év után cserés lett.
Tápiószecső Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 2 éves sárga konit meg szabad venni szerintetek? vagy jobban járok ugyanannyiért az új sachsal vagy kayaba-val? Milyen célra? Mennyiért? Mivel 3 év gari van rá elvileg, én simán azt választanám. De nem tudom neked mik az igényeid.
opel16v Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Nekem Lips van kb. 4 éve és bírja a gyűrődést. Monroe 1 év után cserés lett. Szerencse :( Saját tapasztalat, hogy a lips gátlók nagyon rövid életűek :P Ugyanaz a kategória a szememben, mint a monroe.
yooccoo Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 30-ért a 4 darab nem tudom, kicsit fekete lónak tűnik de maradok szerintem az újnál
mackosajt Elküldve November26, 2007 Elküldve November26, 2007 Ha tud mutatni számlát, hogy mikor vette, és tényleg 2 évesek, akkor még meg is érné, mert 1 év elvileg még van rá gari. Mellesleg nem elhanyagolható, hogy Koni. :(
Zsoltee Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Szerelő nekem is cserélt két első lengéscsillapítót és ha jól láttam a dobozát akkor azok is KAYABA-k. :(
epk947 Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Aki mostanában cserél: Kayaba :( Nekem július óta van új Kayaba hátul, nagyon elégedett voltam és vagyok vele az elmúlt 10000 kilométeren. Az ára asszem kb annyi volt mint itt a hirdetésben(6800/db). Cseréltettem volna elsőt is ha ilyen árban lett volna, de a szerelőm azt mondta, hogy az elsőnek darabja 14000, mert "patronos"??? Az meg mi? És miért annyival drágább? Tudja valaki?
opel16v Elküldve November28, 2007 Elküldve November28, 2007 Drágább, mert jóval erősebb. Elöl a toronynál ez tartja az egész futóművet. A patronos azt jelenti, hogy a gólyaláb belsejébe kell helyezni, nincs saját "teste".
aranykard Elküldve December1, 2007 Elküldve December1, 2007 Sziasztok! A közelmúltban szó volt a vaterán hírdetett kayabáról. http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Nem tudja valaki ennek a "sleber" nevű vaterás felhasznlónak valamely civil elérhetőségét?Hátha valaki már üzletelt vele :( Előre is köszi: Karesz
epk947 Elküldve December1, 2007 Elküldve December1, 2007 Drágább, mert jóval erősebb. Elöl a toronynál ez tartja az egész futóművet. A patronos azt jelenti, hogy a gólyaláb belsejébe kell helyezni, nincs saját "teste". Köszi! Jó pap holtig tanul.
Novy Elküldve December2, 2007 Elküldve December2, 2007 Sziasztok! A közelmúltban szó volt a vaterán hírdetett kayabáról. http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Nem tudja valaki ennek a "sleber" nevű vaterás felhasznlónak valamely civil elérhetőségét?Hátha valaki már üzletelt vele :( Előre is köszi: Karesz le kell üttni a termékét, és akkor meg lesz az elérhetősége :( ha nem vagytok regizve én leütöm, és max a végén semlegessel jelöljük a bizniszt ;) csak sajna ritkán vagyok, :) ezért privit küldjetek erről a témárol üdv
Udi Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Filózok az ABS-en mivel a hátsókban már benne van a jeladó. Kell-e gólyalábat cserélnem vagy megoldható az ABS jeladó rögzítése nem ABS-es gólyalábra?
opel16v Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Szerintem megoldható, csak féltengelycsulklót kell cserélni. Viszont ABS-ből csakis astráét vegyél, mert pl egy calibráé vagy vectráé más paraméterekkel működnek, nem lenne túl hasznos a működése.
FPepe Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? Úgy tudom, utólagos ABS nem megengedett... persze lehet, hogy rosszul tudom. :(
opel16v Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? Úgy tudom, utólagos ABS nem megengedett... persze lehet, hogy rosszul tudom. :( Ezt még azért el lehet intézni egész olcsón... ;)
Udi Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Köszi az infókat... az NZ-->SE miatt eleve intézkedni kell akkor az ABS már nem probléma. :(
J0hnny Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? A KOMA-nak "teljeskörű szervíze" van! :(
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Hali Most hogy visszakaptam a gépet, menet közben néha villog a műszerfal bal alsó sarkában lévő kis lámpa. (( ! )) ( bocs a mórickarajzért... :( ) Kb így tudom lerajzolni. A használati utasításban olvastam hogy ilyenkor azt jelzi hogy kevés a fékfolyadék. Most lett benne cserélve, ugyanis fékcsöveket cseréltek a nagyszervízben. Mi lehet a gond? Még levegős és azért villog néha vagy keveset hagytak a tartályban és ahogy lötyög felgyullad ez a lámpa? Holnap visszaviszem szerintem az autót hogy nézzenek utánna, de azért gondoltam megkérdezem hogy mi az ábra.
opel16v Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Igen, elfelejtettek utántölteni eleget szerintem. azért nézzetek rá, nem-e ereszt valahol.
FPepe Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 A KOMA-nak "teljeskörű szervíze" van! :( Már nézelődtem lakás után Kecskeméten, nem állapot, hogy Ti mindent olyan könnyen elintéztek, én meg csak szívok ilyen dolgokkal ;)
Zsoltee Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 Igen, elfelejtettek utántölteni eleget szerintem. azért nézzetek rá, nem-e ereszt valahol. Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :)
gergolabs Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :) Még jó, hogy van visszajelző.
opel16v Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 minden ember hibázik, azért ez tényleg szimpi, hogy nem magyarázta félre :(
C16SE Elküldve December7, 2007 Elküldve December7, 2007 Sziasztok! kb.1-1.5 hónap múlva gurulok műszakira és mindenképpen (műszaki nélkül is most lenne) esedékes lesz a lengéscsillapítók cseréje. F astra95' C14NZ 5ajtós-ra kellene teljesen "polgári használatra". Kinőttem már a baromkodásból meg hát a 60lóval amúgysem érdemes... :( Szóval a kadettos időszakból eléggé rossz tapasztalataim vannak pl. a Monroe-val. Akkor megvettem 4-et az akkor új fejlesztésű sensatrac-ból de pár garanciális cserét megélt mert hamar elhagyta az olajat aztán már csak hintázás volt. Szóval tartós darabot keresnék nem horror áron. Inkább komfortra és tartósságra utaznék, kevésbé a sportosság(keménység) jegyében. Ehhez mit szóltok: http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Egyátalán milyen árban érdemes keresgetni(első/hátsó).Beszerzési forrásoknak is örülnék. Köszi az okosságokat. Karesz. Sacc/kb. éve cseréltem a lengéscsillapítókat. A Bárdinál vásároltam: hátsó gázos kb. 8.000,- Ft/db, első olajos kb. 6.000,- Ft/db. Sajnos már nem emlékszem a márkára, de hibátlanul működnek. Hátul az utak 50 %-ában 4 gyerkőc + cucc szokott benne lenni. Személy szerint meg vagyok velük elégedve.
Recommended Posts