Udi Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nekem Lips van kb. 4 éve és bírja a gyűrődést. Monroe 1 év után cserés lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 2 éves sárga konit meg szabad venni szerintetek? vagy jobban járok ugyanannyiért az új sachsal vagy kayaba-val? Milyen célra? Mennyiért? Mivel 3 év gari van rá elvileg, én simán azt választanám. De nem tudom neked mik az igényeid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nekem Lips van kb. 4 éve és bírja a gyűrődést. Monroe 1 év után cserés lett. Szerencse :( Saját tapasztalat, hogy a lips gátlók nagyon rövid életűek :P Ugyanaz a kategória a szememben, mint a monroe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 30-ért a 4 darab nem tudom, kicsit fekete lónak tűnik de maradok szerintem az újnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Ha tud mutatni számlát, hogy mikor vette, és tényleg 2 évesek, akkor még meg is érné, mert 1 év elvileg még van rá gari. Mellesleg nem elhanyagolható, hogy Koni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Aki mostanában cserél: Kayaba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Szerelő nekem is cserélt két első lengéscsillapítót és ha jól láttam a dobozát akkor azok is KAYABA-k. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Aki mostanában cserél: Kayaba :( Nekem július óta van új Kayaba hátul, nagyon elégedett voltam és vagyok vele az elmúlt 10000 kilométeren. Az ára asszem kb annyi volt mint itt a hirdetésben(6800/db). Cseréltettem volna elsőt is ha ilyen árban lett volna, de a szerelőm azt mondta, hogy az elsőnek darabja 14000, mert "patronos"??? Az meg mi? És miért annyival drágább? Tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Drágább, mert jóval erősebb. Elöl a toronynál ez tartja az egész futóművet. A patronos azt jelenti, hogy a gólyaláb belsejébe kell helyezni, nincs saját "teste". Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Sziasztok! A közelmúltban szó volt a vaterán hírdetett kayabáról. http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Nem tudja valaki ennek a "sleber" nevű vaterás felhasznlónak valamely civil elérhetőségét?Hátha valaki már üzletelt vele :( Előre is köszi: Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Drágább, mert jóval erősebb. Elöl a toronynál ez tartja az egész futóművet. A patronos azt jelenti, hogy a gólyaláb belsejébe kell helyezni, nincs saját "teste". Köszi! Jó pap holtig tanul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Sziasztok! A közelmúltban szó volt a vaterán hírdetett kayabáról. http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Nem tudja valaki ennek a "sleber" nevű vaterás felhasznlónak valamely civil elérhetőségét?Hátha valaki már üzletelt vele :( Előre is köszi: Karesz le kell üttni a termékét, és akkor meg lesz az elérhetősége :( ha nem vagytok regizve én leütöm, és max a végén semlegessel jelöljük a bizniszt ;) csak sajna ritkán vagyok, :) ezért privit küldjetek erről a témárol üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Filózok az ABS-en mivel a hátsókban már benne van a jeladó. Kell-e gólyalábat cserélnem vagy megoldható az ABS jeladó rögzítése nem ABS-es gólyalábra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Szerintem megoldható, csak féltengelycsulklót kell cserélni. Viszont ABS-ből csakis astráét vegyél, mert pl egy calibráé vagy vectráé más paraméterekkel működnek, nem lenne túl hasznos a működése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? Úgy tudom, utólagos ABS nem megengedett... persze lehet, hogy rosszul tudom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? Úgy tudom, utólagos ABS nem megengedett... persze lehet, hogy rosszul tudom. :( Ezt még azért el lehet intézni egész olcsón... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Köszi az infókat... az NZ-->SE miatt eleve intézkedni kell akkor az ABS már nem probléma. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Műszakin nem fognak belekötni? A KOMA-nak "teljeskörű szervíze" van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Hali Most hogy visszakaptam a gépet, menet közben néha villog a műszerfal bal alsó sarkában lévő kis lámpa. (( ! )) ( bocs a mórickarajzért... :( ) Kb így tudom lerajzolni. A használati utasításban olvastam hogy ilyenkor azt jelzi hogy kevés a fékfolyadék. Most lett benne cserélve, ugyanis fékcsöveket cseréltek a nagyszervízben. Mi lehet a gond? Még levegős és azért villog néha vagy keveset hagytak a tartályban és ahogy lötyög felgyullad ez a lámpa? Holnap visszaviszem szerintem az autót hogy nézzenek utánna, de azért gondoltam megkérdezem hogy mi az ábra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Igen, elfelejtettek utántölteni eleget szerintem. azért nézzetek rá, nem-e ereszt valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 A KOMA-nak "teljeskörű szervíze" van! :( Már nézelődtem lakás után Kecskeméten, nem állapot, hogy Ti mindent olyan könnyen elintéztek, én meg csak szívok ilyen dolgokkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Igen, elfelejtettek utántölteni eleget szerintem. azért nézzetek rá, nem-e ereszt valahol. Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :) Még jó, hogy van visszajelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 minden ember hibázik, azért ez tényleg szimpi, hogy nem magyarázta félre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Sziasztok! kb.1-1.5 hónap múlva gurulok műszakira és mindenképpen (műszaki nélkül is most lenne) esedékes lesz a lengéscsillapítók cseréje. F astra95' C14NZ 5ajtós-ra kellene teljesen "polgári használatra". Kinőttem már a baromkodásból meg hát a 60lóval amúgysem érdemes... :( Szóval a kadettos időszakból eléggé rossz tapasztalataim vannak pl. a Monroe-val. Akkor megvettem 4-et az akkor új fejlesztésű sensatrac-ból de pár garanciális cserét megélt mert hamar elhagyta az olajat aztán már csak hintázás volt. Szóval tartós darabot keresnék nem horror áron. Inkább komfortra és tartósságra utaznék, kevésbé a sportosság(keménység) jegyében. Ehhez mit szóltok: http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html Egyátalán milyen árban érdemes keresgetni(első/hátsó).Beszerzési forrásoknak is örülnék. Köszi az okosságokat. Karesz. Sacc/kb. éve cseréltem a lengéscsillapítókat. A Bárdinál vásároltam: hátsó gázos kb. 8.000,- Ft/db, első olajos kb. 6.000,- Ft/db. Sajnos már nem emlékszem a márkára, de hibátlanul működnek. Hátul az utak 50 %-ában 4 gyerkőc + cucc szokott benne lenni. Személy szerint meg vagyok velük elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts