Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Aki mostanában cserél: Kayaba :(

Nekem július óta van új Kayaba hátul, nagyon elégedett voltam és vagyok vele az elmúlt 10000 kilométeren. Az ára asszem kb annyi volt mint itt a hirdetésben(6800/db). Cseréltettem volna elsőt is ha ilyen árban lett volna, de a szerelőm azt mondta, hogy az elsőnek darabja 14000, mert "patronos"??? Az meg mi? És miért annyival drágább? Tudja valaki?

Megosztás:

Sziasztok!

A közelmúltban szó volt a vaterán hírdetett kayabáról.

http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html

Nem tudja valaki ennek a "sleber" nevű vaterás felhasznlónak valamely civil elérhetőségét?Hátha valaki már üzletelt vele :(

Előre is köszi:

Karesz

le kell üttni a termékét, és akkor meg lesz az elérhetősége :(

ha nem vagytok regizve én leütöm, és max a végén semlegessel jelöljük a bizniszt ;)

csak sajna ritkán vagyok, :) ezért privit küldjetek erről a témárol üdv

Megosztás:

Hali

Most hogy visszakaptam a gépet, menet közben néha villog a műszerfal bal alsó sarkában lévő kis lámpa.

(( ! )) ( bocs a mórickarajzért... :( )

Kb így tudom lerajzolni. A használati utasításban olvastam hogy ilyenkor azt jelzi hogy kevés a fékfolyadék. Most lett benne cserélve, ugyanis fékcsöveket cseréltek a nagyszervízben. Mi lehet a gond? Még levegős és azért villog néha vagy keveset hagytak a tartályban és ahogy lötyög felgyullad ez a lámpa? Holnap visszaviszem szerintem az autót hogy nézzenek utánna, de azért gondoltam megkérdezem hogy mi az ábra.

Megosztás:

Igen, elfelejtettek utántölteni eleget szerintem. azért nézzetek rá, nem-e ereszt valahol.

Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :)

Megosztás:

Megnéztem a fékolaj tartályt, éppen hogy csak a minimum szintet elérte a fékolaj. Felhívtam a csókát hogy megkérdezzem hogy milyen fékolajat tettek bele, mert kicsit kevés a tartályban lévő fékolaj és villog a műszerfalamon a figyelmeztető lámpa. Aztmondta hogy ne vegyek semmit menjek oda és tölt utánna. Becsületesen bevallotta hogy légtelenítés után elfelejtettek utánnatölteni a fékolajnak, azé ez mégiscsak tisztelendő dolog. Bár ha egy árokparton fejenállva vártam volna a mentőket hogy újraélesszenek, akkor nem jelentett volna semmit a becsületesen bevallás. :( ;) :)

Még jó, hogy van visszajelző.

Megosztás:

Sziasztok!

kb.1-1.5 hónap múlva gurulok műszakira és mindenképpen (műszaki nélkül is most lenne) esedékes lesz a lengéscsillapítók cseréje.

F astra95' C14NZ 5ajtós-ra kellene teljesen "polgári használatra".

Kinőttem már a baromkodásból meg hát a 60lóval amúgysem érdemes... :(

Szóval a kadettos időszakból eléggé rossz tapasztalataim vannak pl. a Monroe-val. Akkor megvettem 4-et az akkor új fejlesztésű sensatrac-ból de pár garanciális cserét megélt mert hamar elhagyta az olajat aztán már csak hintázás volt.

Szóval tartós darabot keresnék nem horror áron. Inkább komfortra és tartósságra utaznék, kevésbé a sportosság(keménység) jegyében.

Ehhez mit szóltok:

http://www.vatera.hu/opel_astra_lengescsil...s_42808961.html

Egyátalán milyen árban érdemes keresgetni(első/hátsó).Beszerzési forrásoknak is örülnék.

Köszi az okosságokat.

Karesz

.

Sacc/kb. éve cseréltem a lengéscsillapítókat. A Bárdinál vásároltam: hátsó gázos kb. 8.000,- Ft/db, első olajos kb. 6.000,- Ft/db. Sajnos már nem emlékszem a márkára, de hibátlanul működnek. Hátul az utak 50 %-ában 4 gyerkőc + cucc szokott benne lenni. Személy szerint meg vagyok velük elégedve.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.