Gepard Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Tényleg nem vitatkozni akarok, de ha mint írtad nem nyomódhat el és mikor leveszi a user tavasszal és jó, akkor mitől lenne rossz ősszel? Gondolom télen használja (akkor meg kopik), és nem centírozás után teszi el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Én is a téli-nyári váltásnál szoktam centíroztatni (közben szintén kb. 6-7e-t megyek) s még nekem sem volt olyan, hogy legalább az egyiknél ne kellett volna állítani a súlyokon. Régebben én amúgy csináltam olyat, hogy mind a 8 kereket centíroztattam és így csak évente egyszer látogattam a gumist, de aztán rájöttem, hogy ő gyorsabban átszereli, s így inkább nem szenvedek a krokodillal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Én is a téli-nyári váltásnál szoktam centíroztatni (közben szintén kb. 6-7e-t megyek) s még nekem sem volt olyan, hogy legalább az egyiknél ne kellett volna állítani a súlyokon. Na ugye, akkor nem én vagyok az egyetlen ezzel a hozzáállással. Régen láttalak errefelé. Örülök, hogy te is megvagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Sziasztok!!!!! Egy gyors kérdés..... F astra karavánomra fel lehet-e operálni a 2000 GSI hátsó futóművet? Mondjuk ezt: http://www.vatera.hu/opel_astra_gsi_hatso_...u_36375904.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Sziasztok!!!!! Egy gyors kérdés..... F astra karavánomra fel lehet-e operálni a 2000 GSI hátsó futóművet? Mondjuk ezt: http://www.vatera.hu/opel_astra_gsi_hatso_...u_36375904.html a sráccot tudom ajánlani, tőle vettem én is a hátsohidat, amit nyáron cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Én is... :unsure: Tőle vedtem az első féknyergeket.... ___________________ Az elöbbi kérdésemre ha valaki tudja a választ, légyszi....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 szerintem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ..... és hogy tudnám megcsinálni???? .... a lényeg persze, hogy tárcsafék hátra karavánon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Én egy módszert tudok, de nem fog tetszeni. Amiből ki lesz szedve a hátsóhíd, abból a padlólemez hátulját kivágni, a tiedet is kivágni, és a te kasztnidat a másik padlólemez darabbal összeheftölni. Nekem így kerül Manta alá a Senator hajtása. De lehet, hogy Astrák között kisebb faragással is meg lehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ..... és hogy tudnám megcsinálni???? .... a lényeg persze, hogy tárcsafék hátra karavánon. A kerékagyat fékestül át lehet szerintem rakni. Lehet hogy majd a kézifékkel mókolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Miért van az, hogy neki sokkal könnyebb? Ááááááá! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 A kerékagyat fékestül át lehet szerintem rakni. Lehet hogy majd a kézifékkel mókolni kell. Ez a többi F Astrára is igaz? Mert ugye itt mindenki hidat cserél, Vectra 2000, vagy GT-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Ez a többi F Astrára is igaz? Mert ugye itt mindenki hidat cserél, Vectra 2000, vagy GT-re. Aztán majd úgy jártok,mint Demó és mehet kukába a kocsi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Én beszéltem 1 sráccal, aki nagy tuningmester és ő is a kerékagyas cserét emlegette, de én asszem nem vágok bele, mert túl sok lenne a gond sztem, aztán annyira meg nem értek hozzá.+ műszakin sem biztos, hogy átmenne, meg annyival lehet, hogy nem is fog jobban, mint amennyi macera van vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Ez a többi F Astrára is igaz? Mert ugye itt mindenki hidat cserél, Vectra 2000, vagy GT-re. Igen, azokra is. Illetve van még különbség ABS-es és nem ABS-es között. Hidat azért jó cserélni, mert a GSi-én is, és a Vectráén is van egy plusz stabrúd, amitől merevebb lesz a hátulja, jobb a kanyartartása. És a Vectra híd 9mm-el szélesebb nyomtávú, valamint pár tized fokkal nagyobb a terpesztése is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 A kerékagyat fékestül át lehet szerintem rakni. Lehet hogy majd a kézifékkel mókolni kell. Ez így egyszerübbnek tünik mindegyik megoldásná. És mi az amit mókázni kell a kézifékkel? Vagy- mi akadhat mivel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 a kézifékkötél asszem más elhelyezésű, így annak át kell hegeszteni a rögzítőpántját. de nem is biztos, lehet hogy csak akkor, ha vectra agyat és féket használsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 És a Vectra híd 9mm-el szélesebb nyomtávú, ... Na ez nálam már akadály (jelenleg), peremezéssel persze megoldató lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Na ez nálam már akadály (jelenleg), peremezéssel persze megoldató lenne. Mivel negatívosabb is a futómű, peremnél annyira nem jelenik meg az a 4,5mm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 hm plus stabrud?? arrol beszész gabi ami a belsejében van?? mert a hajlott hátsóhidba nekünk már nem volt, de amit beszereztünk abban belül volt egy stabrud. és egy izmosabb kanyarba mintha észleltem is volna különbséget. de lehet ez is csak lelki hatás:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 A Vectra hídnál kívül van. A GSi-nél nem emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 A Vectra hídnál kívül van. A GSi-nél nem emlékszem. há ménem ?:unsure: egyébként erős a gyanum arra hogy a miénkből ki lett sporolva már gyárilag, mint oly sokminden, helye megvan a hajloton is de nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Ez az összes 1.4-1.6 astrán így van kezdetek óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 hm akkor én rendbontó vok mert nekem már van:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 J0hnny kartársnak sem volt stabrúd a Dezsőn. Szerelővel beszélgetve azt mondta, hogy voltak a dízelben olyanok amelyeknél ezt gyárilag kihagyták a súlycsökkentés végett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts