Guest Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Laci4! Itt Pesten tudnék egy helyet, ahol megcsinálják a felnit szépen. :) Gyuláék... Pontosabb kontakt? Illetve készültek képek a művemröl...szerinted ez javitható? sacc kb. mennyibe fájhatna? http://laci4.uw.hu/Felni/felni1.jpg http://laci4.uw.hu/Felni/felni2.jpg http://laci4.uw.hu/Felni/felni3.jpg http://laci4.uw.hu/Felni/felni4.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 havernak volt hasonló problémája...igaz neki inkább csak buckáknál, utegyenetlenségeknél hallatszott. neki ha jol emlékszem vmi stabilizátor bekötö tört el...ugy nézet ki mint egy csavar...de nálad lehet teljesen más a dolog... nekem a stabilizator mind2 lengökarban benne van nincs eltörve a tartoja ellenben lehet hogy a rud tört ketté Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Nah bazz!! elfelejtettem bejelentkezni! :oops: 8) én voltam az elözö két vendég hozzászólás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Laci4! Gyula, 30/9065848 13. kerben vannak a Tatai úton. Biztos javítható, majd Gyula megmondja, mennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január26, 2004 Megoszt Elküldve Január26, 2004 szoval ma at lett nezve a taligám ... ami rendben van : szilentek OK, Gömbfelyek OK, Féltengely is ugy nez ki OK, hatso Motortartobak OK, Valtotartobak KUKA . motortartobak még elmegy , Stabilizator rud és a elfogatások OK, most ki cserélem majd a valtotaro bakot ezt minden képp ugyis ki kell cserélni. aki meg nezte szerinte 99% megszünik a kopogas, de én félek hogy nem ez lessz a Hiba . a kopogas egyre jobban erösödik és gyakrabban jön elö föleg akkor amikor elindulok váltok vagy görönygyös uton megyek és fékezéskor is .. Szoval tovabbra is varom az 5leteket annak tudataban hogy a fenti alkatrészek közül csak az az egy BAK a rossz Udv Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 SXP! Ha a váltótartóbak kuka, akkor ne hagyd benne a motortartót sem (első)! Ugyanis a gyengébb motortartó bak miatt nagyon hamar kilágyul az új váltótartó bak megint! 5500HUF/db áron vettem utoljára újan a Bethlen G. utcában az Opelosoktól (ahol a bontó is van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 SXP! Ha a váltótartóbak kuka, akkor ne hagyd benne a motortartót sem (első)! Ugyanis a gyengébb motortartó bak miatt nagyon hamar kilágyul az új váltótartó bak megint! 5500HUF/db áron vettem utoljára újan a Bethlen G. utcában az Opelosoktól (ahol a bontó is van). 5500 az lehet nekem 13e ft a valtofelöli és mivel utangyarottat nem veszek igy mas lehetöségem nincs is ezt kedvezményesen meg kapom 10ért ha 2öt cserélek akkor az már egy 20as :) de megnezem a masik motortarot is mennyire szar Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 A hátsó motortartó nem érdekes! Az elsőt viszont cseréld! És teljesen mindegy milyen márka, ebből ugyanazt a minőséget kapod féláron is! (Nekem magyar gyártmányú van bent) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 A hátsó motortartó nem érdekes! Az elsőt viszont cseréld! És teljesen mindegy milyen márka, ebből ugyanazt a minőséget kapod féláron is! (Nekem magyar gyártmányú van bent) azért ugyan azt a minöséget nem kapom meg ez 100% viszont már meg van rendelve 13ft -kedvezmény max 10 pénz lessz nagyon gagyi ugy lett volna 6,5 pénz a jobbfajta meg 8,5 szal 10 ért jo a gyári és egyenlöre csak az lessz cserélve ami elvan szakadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Nyáron pedig majd azt fogod mondani, bárcsak hallgattál volna rám... :) El fog gyengülni addigra az új bak... Ha nincs szerencséd, az is elszakad. 5500 volt ez a magyar gyártmány fél éve, akkor vettem. Ugyanennyi a váltótartó is hozzá. És elég masszív, szerintem bír annyit, mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Nyáron pedig majd azt fogod mondani, bárcsak hallgattál volna rám... :) El fog gyengülni addigra az új bak... Ha nincs szerencséd, az is elszakad. 5500 volt ez a magyar gyártmány fél éve, akkor vettem. Ugyanennyi a váltótartó is hozzá. És elég masszív, szerintem bír annyit, mint a gyári. oké de nem ugyan olyan motor van a 2 autoban ehez valamivel masabb kell mint egy 1.6 os hoz de most nem a bak a lényeg azt le is tojom ha megszünik a kopogas akkor esetleg kap a jobb oldal is egy uj bakot de ha a kopogas marad akkor hiba keresés tovabb és csak azt veszem meg ami rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Asszem ezek a magyar bakok egységárasak voltak. Majd hívd fel őket a Bethlenben, aztán megmondják, most mit kóstál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Szaisztok! Patacsiékon kívül tudnátok még bontót ajánlani Pesten, ahol mondjuk lehet rugót is kapni előre? Megkérdeztem már pár helyen, de azt mondták, hogy nincsen. Khm. Köszi, Miki Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Szaisztok! Patacsiékon kívül tudnátok még bontót ajánlani Pesten, ahol mondjuk lehet rugót is kapni előre? Megkérdeztem már pár helyen, de azt mondták, hogy nincsen. Khm. Köszi, Miki Itt próbáltad? BO-PEL 425-0505 1211 Bp. Védgát u 43. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Miki! Itt a fórumban találsz az eladó alaktrészek környékén egy olyan topicot, amelyben fel vannak sorolva a bontók. Egyébként a Bethlen u. 3-ban, Pestszentlőrincen (asszem) biztos találsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Jóreggelt uraim :!: ismét okos kérdésem lenne :oops: 92es gsire a 8"x17"es kerék felmegy simán avagy sem? Vagy inkább maradjak a jól bevállt 16"osnál? Tudom lenne rajta okosítani, ha a lemezt megvariálják, de mi a legnagyobb méret, ami egészségesen felmegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Jóreggelt uraim :!: ismét okos kérdésem lenne :oops: 92es gsire a 8"x17"es kerék felmegy simán avagy sem? Vagy inkább maradjak a jól bevállt 16"osnál? Tudom lenne rajta okosítani, ha a lemezt megvariálják, de mi a legnagyobb méret, ami egészségesen felmegy? Kérdés, hogy van-e ültetve a kocsid vagy nincs :wink: Egyébként Pizo-nak 17"es van fenn nyáron, csak nem tudom, hogy milyen széles. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Patacsiékon kívül tudnátok még bontót ajánlani Pesten, ahol mondjuk lehet rugót is kapni előre? Megkérdeztem már pár helyen, de azt mondták, hogy nincsen. Miki, milyen rugó kell? (Gyári van a pincémben... :roll: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aztec! A 7" széles felni hátul már necces volt nálam, még úgy is, hogy kicsit negatívos a hátsó futómű terpesztés. Elöl sem hiszem hogy gond nélkül felmegy a 8", biztos hogy bele fog érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 thx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 92es gsire a 8"x17"es kerék felmegy simán avagy sem? aztec ez egy elég bátor vállalkozás itt Pesten, nem? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 aztec ez egy elég bátor vállalkozás itt Pesten, nem? 8) na eze az ami visszatart, sztem már a 15"st is simán haza kehet vágni, ha nem figyelsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aztec! Havernak 15 ös volt fenn...semmi különös baja nem volt vele....17 est állitolag azért nem akarta felrakni mert azt "megzabálná" a király út...:) Csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aztec! Havernak 15 ös volt fenn...semmi különös baja nem volt vele....17 est állitolag azért nem akarta felrakni mert azt "megzabálná" a király út...:) Csá Nekem 7,5*16-os van 215/40-es gumikkal. Semmi bajom vele, sőt meg vagyok ültetve és sárga konik vannak. Ha nem azt játszod, hogy minden gödörbe bele akkor semmi gond nincs vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2004 Megoszt Elküldve Február3, 2004 Aztec! A 195/50/15" méret még ideális az Astrákhoz, ez közel akkora átmérőjű is, mint a gyári. Ha strapabíró gumit akarsz, akkor Falken, nem is drága, igaz hamar kopik. Nekem már 3 garnitúra lett lekoptatva elöl ezekből (ZE502, ZE512), egyiknek sem volt soha szálszakadása, vagy gumiköpenyszakadása, pedig én adom neki rendesen, egyik versenyen még padkát is kapott, attól sem lett semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts