Blitz Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Lassan kell kanyarodni. :) Mindenképp rugóval, de az ültetés a tuti. erősebb stabilizátorral is próbálkozhatna
leslie Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Mindenképp rugóval, de az ültetés a tuti. Sztem meg a garázs a tuti. :) Én sem tudnék leállni, ha 1 centivel is lejjebb lenne a gépem.
Tom Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Hogyan tudnám elérni,hogy kevésbé döljön meg kanyarban a gépsas? Rúgót vagy gátlót kéne cserélnem? Ültetés szóba se jöhet a mélygarázs miatt! Szerintem mindkettőt. :) Viszont Blitznek igaza van, sőt, ha hátra tudsz szerzni valami bitang stabilizátort, akkor az még az orrtolás problámán is segít valamelyest.
warwolf Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Hogyan tudnám elérni,hogy kevésbé döljön meg kanyarban a gépsas? Rúgót vagy gátlót kéne cserélnem? Ültetés szóba se jöhet a mélygarázs miatt! Azért ne zárkózz el az ültetés elől sem, mert lehet oda a garázslejáróba is olyan kis bucikat rakni, ami a kérdéses szakaszhoz érve megemelik a verdát egy kicsit. Egyébként bizti nem tolná az orrát, sokkal inkább ha ott a határ, nemes 1xűséggel elkezdene oldalra sodródni.Óriási feeling, ha tudod kezelni olyankor! :) Amúgy én is sajnálom a garázsomat, de úgyis elköltözünk, ott meg csak zárt udvari beálló lesz.Oda meg tökéletes az ültett verda.Na meg a kartervédő is dolgozott már.Hallottam! :)
J0hnny Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Az ültetés mint mondtam totálisan kizárva,csak annyit szeretnék,hogy ha kanyarban egy kicsit nagyobb vehemenciával megyek be,ne döljön meg a kasztni ennyire!
Gepard Elküldve Május16, 2006 Elküldve Május16, 2006 Az ültetés mint mondtam totálisan kizárva,csak annyit szeretnék,hogy ha kanyarban egy kicsit nagyobb vehemenciával megyek be,ne döljön meg a kasztni ennyire! Ez esetben hallgass Blitzre.
leslie Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Marha jó. Olyan 11 hónapja újítattam fel egy rakat dolgot az első futóműben, többek között a torony szilenteket is. A szerelőnek a lelkére kötöttem, h vmi jó minőségűt tegyen bele. Hétvégén ránéztem, az ütő megállt bennem, olyan repedezettek voltak ~15ekm után, szarabbak, mint a gyáriak 150e után. Még jó, h garis a cucc. Beszámítják, hétfőn kerülnek a gépbe új szilentek. Gyáriak. Baromi drága. :huh:
powerup Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Az enyémben a belső lengőkar szilentek szorulnak cserére.Nemsokára szabin leszek és akkor rászánok egy délutánt és kicserélem..
Tápiószecső Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Ha már szilentnél tartunk. Van valakinek tapasztalata keményebb (lengőkar) szilentekkel? Gabi? Mi szól ellene/mellette?
Udi Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 J0hnny! GSI rugók + 22 mm-es stabilizátor....ha gondolod megnézhetjük, hogy az enyémmel be tudsz-e állni a garázsba. :huh:
opel16v Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Ha már szilentnél tartunk. Van valakinek tapasztalata keményebb (lengőkar) szilentekkel? Gabi? Mi szól ellene/mellette? Mellette: Sokkal durvább úttartás, direktebb kormányzás, határozottabb útfekvés Ellene: Jobban terheli a kasznit, komfortvesztés... Az enyémbe úgy csinálták, hogy túlméretes és kicsit keményebb anyagot sajtoltak a lengőkarba.
warwolf Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Ha már szilentnél tartunk. Van valakinek tapasztalata keményebb (lengőkar) szilentekkel? Gabi? Mi szól ellene/mellette? A Duenen hirdet egy emberke, aki készíti őket, nekem a Corsához 23e. lenne, postaköltséggel együtt.Szerencsére elég kevés van belőle a kicsiben! :huh:
Tápiószecső Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 A Duenen hirdet egy emberke, aki készíti őket, nekem a Corsához 23e. lenne, postaköltséggel együtt.Szerencsére elég kevés van belőle a kicsiben! :huh: Nekem is tőle lesz, már meg van rendelve. 32 a 6 darab. Toronyszilentet nem bántja nagyon?
warwolf Elküldve Június7, 2006 Elküldve Június7, 2006 Nekem is tőle lesz, már meg van rendelve. 32 a 6 darab. Toronyszilentet nem bántja nagyon? nyilván igénybe fogja venni, de ha nem racsing üzemmódban használod mindig, akkor sztem nem veszi jobban igénybe, mint egy ültett futómű.Szerintem.
opel16v Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 A toronyszilenthez nem sok köze van. De a bölcsőt és a kasznit fogja bántani rendesen, érdemes ellenőrizni a bölcsőtartó csavarokat majd időnként. :huh:
FPepe Elküldve Június26, 2006 Elküldve Június26, 2006 T. Cartársak! Úgy néz ki, nemsokára cserélnem kell a kerékcsapágyaimat. Valaki, akinek van adatbázisa, meg tudná mondani, milyen méretű kell az én autómba? Úgy vettem észre, többféle méretű is van, és a legbiztosabb az lenne, ha kiszednénk, lemérnénk. Csak én már úgy szeretnék a szerelőhöz menni, hogy viszem az újakat (hogy tudjam, mit rak bele). Ha még valami adat kell, pü-ben megadom. Előre is köszi!
afonya Elküldve Június26, 2006 Elküldve Június26, 2006 Nekem annó azt mondták, ha jól emléxem a Csergőben, hogy nincs logikai magyarázat a csapágy méretre. Amilyen a polcon volt olyat szereltek be. :huh: Bár én eddig csak kétféle méretüt tudtam. :lol:
powerup Elküldve Június26, 2006 Elküldve Június26, 2006 Nekem annó azt mondták, ha jól emléxem a Csergőben, hogy nincs logikai magyarázat a csapágy méretre. Amilyen a polcon volt olyat szereltek be. :huh: Bár én eddig csak kétféle méretüt tudtam. :lol: Amikor nekem lett cserézve,két félét tudtak volna adni,az erősebb (drágább) kellett az SI-be.
opel16v Elküldve Június27, 2006 Elküldve Június27, 2006 F Astrában 4 féle méret volt előre, 64, 66, 72, 74mm Neked ha minden igaz, akkor a 66-os kell, de esélyes a 64-es is. :huh:
FPepe Elküldve Június27, 2006 Elküldve Június27, 2006 Köszi a válaszokat, ezek szerint szétszedés nélkül nem lehet 100%-ra tudni a méretet :huh:
J0hnny Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 A calibra stab rúdja jó az astra első futóművébe? :huh:
opel16v Elküldve Június29, 2006 Elküldve Június29, 2006 A calibra stab rúdja jó az astra első futóművébe? :huh: Szerintem nem.
Blitz Elküldve Június29, 2006 Elküldve Június29, 2006 Szerintem nem. Katalógus szerint igen, de 3 féle lehet bennük.
redline Elküldve Június29, 2006 Elküldve Június29, 2006 Katalógus szerint igen, de 3 féle lehet bennük. nem 2? :huh: nem ez az amibol van 18as meg 22es? ez az a műanyag izé aminek a végén van egy kerek bármi, ugye?
Blitz Elküldve Június29, 2006 Elküldve Június29, 2006 nem 2? :huh: nem ez az amibol van 18as meg 22es? ez az a műanyag izé aminek a végén van egy kerek bármi, ugye? Ezek vannak 93-ig, aztán meg gömbfejes
Recommended Posts