opel16v Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 Aztec! Jó kérdés. Hívd fel, vagy ugorj át, úgyis ott lax, nem? :) Uhuhu! Nekem se a Koni, se a Sachs olajos nem csinálta. Álltak mint a cövek.
aztec Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 egen csak gondoltam megkérdezem, mielött betalálom a jóembert. egész pontosan én 16ban ő 15ben... kell mennem vagy 5-6 utcát, hogy ott legyek :)
opel16v Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 De sajnállak... Nekem meg másfél óra az út hozzá... :? Menj gyalog, akkor megvan a bemelegítés a fociedzésre! :)
aztec Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 De sajnállak... Nekem meg másfél óra az út hozzá... :? Menj gyalog, akkor megvan a bemelegítés a fociedzésre! :) vát kájnd of foci :shock: :?:
opel16v Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 Nem Te mondtad, hogy jársz néha fociedzésre? :)
aztec Elküldve Június29, 2004 Elküldve Június29, 2004 Nem Te mondtad, hogy jársz néha fociedzésre? :) nem héha, de most nyárisz van ON
semseyp Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 Nekem sem gázos, hanem olajos az első két teló, bár nem gyári GM, hanem utángyártott sachs (ha jól írom), a hátsó meg valami japán (kajaba), az viszont tényleg ott marad, ahova állítom.
opel16v Elküldve Június30, 2004 Elküldve Június30, 2004 Akkor úgy látszik elég sztohasztikus a lengéscsillapítok magassági viselkedése... :)
Laci4 Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 Elöl nekem is sach gázos, de vhogy a gyári gázos mintha keméynebb lett volna...vagy esetleg tényleg magasabra került az ótó..nem tom..de kicsit "hajókásabb" érzésem van mióta ki lettek cserélve... :?
GH Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 Ha eltekerjuk balra a kormanyt, es benezunk a jobb oldali elso kerek moge (utaster feloli oldalon) akkor alul a lengokar felett az a vekony rud micsoda? a kerek mogott van a lengokarra erositve alul felul egy gumi koronggal es egy-egy csavarral. Ma jardarol lelepesnel vettem eszre, hogy az also csavar es a gumi vacak hianyzik, szal az a rud a levegoben log. (valahol leeshetett) MOst csereltek lengokar szilentet, gondolom szetszedtek ezt is es nem rakhattak rendesen vissza?
Lacee Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 lengés csili állapotát hogy tom mérni? azon kivül h szervizbe mennék illetve nyomkodnám a kocsit elöl ill. hátul?
aztec Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 Akkor úgy látszik elég sztohasztikus a lengéscsillapítok magassági viselkedése... :) nem is kicsit. én meg "kipakoltam a kocsiból" és úgy felemelkedett a segge a drágámnak, hogy tiszta terepjáró hangulata lett :)
mélykék76 Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 ....én meg "kipakoltam a kocsiból" és úgy felemelkedett a segge a drágámnak, hogy tiszta terepjáró hangulata lett :).... Miért eddig volt egy tartalék motor a csomagtartódban ? :)
mélykék76 Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 úgy tünik :roll: Ne mánnnn, beteg a kocsid ? :roll:
aztec Elküldve Július1, 2004 Elküldve Július1, 2004 Ne mánnnn, beteg a kocsid ? :roll: nem csak Anti ellen nagyon felszívta magát :) :roll:
opel16v Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 GH! Az a stabilizátor rúd, és jó lenne visszaszerkeszteni a helyére... :) Az a baj, hogy azt a kis gumiszilentet nem kapod külön hozzá, szal valszeg kell venned egy komplett stabrúdcsuklót.
GH Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Nah szerencsere 5 perc alatt megcsinaltak a muhelyben, a menet nem serult alul szal vissza raktuk gyorsan (pont volt ilyen gumi szilentecske is)...
redline Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Astra F c14nz full gyári tárcsára mi a legjobb betét amit mernétek ajánlani tudva, hogy a kocsiban a terhes feleségetek ül a zsebében pedig egy öttalálatos lottoszelvény van??? Ez a fékbetét ami most fennvan vmi 4000 ft-os szar volt, de a teljesítménye elég nulla. A tárcsa nem tünt annyira leharcoltnak amikor tették fel a betéteket. Uj tárcsát nem akarok venni ha nem muszáj.
opel16v Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Redline! Azért szemrevételezd a tárcsát, két granitúra betétnél többet nem nagyon bír a gyári tárcsa... Ha nagyon vállasodik, és szép árkos a felülete, akkor csere. :) Betétből gyári, ill. Ferodo a reális választás. Ugyanabban az árban vannak...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Redline! Azért szemrevételezd a tárcsát, két granitúra betétnél többet nem nagyon bír a gyári tárcsa... Ha nagyon vállasodik, és szép árkos a felülete, akkor csere. :) Betétből gyári, ill. Ferodo a reális választás. Ugyanabban az árban vannak... A gyári betét asszem olan 8.000 ft körül van...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Ferodo is. :) www.indit-trade.hu de a ferrodo csikorog. meg nagyon kemény.... én gyári tennék bele. Te?
opel16v Elküldve Július2, 2004 Elküldve Július2, 2004 Én nem gyárit. :wink: De szerintem bízzuk a döntést Redline-ra... Ezek után... :) :)
Recommended Posts