J0hnny Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Sziasztok! Nekem egy olyan gondom van,hogy 100Km/h -t elérve búg a jobb hátsó keréknél valami.. Ha tovább húzom a szarvát,akkor abbahagyja.. (mondhatni 100-102-ig csinálja) Mi lehet ez??? üdv,flaccy Kerékcsapágy,szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Vagy gumi is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Sziasztok SOS kéne egy futóműves, mert kicseréltem a kormányösszekötő véget a jobb oldalon, de amit kaptam az 2mm el hosszabb és irányithatatlan a kocsi. IX,X,XX,XXI. ker jöhet szóba, és olyan amelyik nyitva is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tegnap végre találtam egy normálisat, aki nem küldött el a f@szba. Az egyik fele a kb 15 hely közül azzal jött, hogy össze van rohadva, és nem tudja megnyitni a csavarokat a picsányi villáskulcsával.(ha úgy be lett volna rohadva akkor a gömbfejet sem tudtam volna levenni, pedig simán kézzel letekertem) a másik fele meg nem akart dolgozni és azért hajtott el. Ez a ######i kb 25perc alatt belőtte. Ilyen jó még sosem volt. Végre 2 év után nem zörög a futómű,arra megy amerre én akarom,nem húz semerre, nem ráz stb. Csak maga a gólyaláb nem volt cserélve, azonkívül minden. Mostmár a kalaptartó zaja zavar. Na mindegy ha valakinek kell az elérhetőség akkor szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tegnap végre találtam egy normálisat, aki nem küldött el a f@szba. Az egyik fele a kb 15 hely közül azzal jött, hogy össze van rohadva, és nem tudja megnyitni a csavarokat a picsányi villáskulcsával.(ha úgy be lett volna rohadva akkor a gömbfejet sem tudtam volna levenni, pedig simán kézzel letekertem) a másik fele meg nem akart dolgozni és azért hajtott el. Ez a ######i kb 25perc alatt belőtte. Ilyen jó még sosem volt. Végre 2 év után nem zörög a futómű,arra megy amerre én akarom,nem húz semerre, nem ráz stb. Csak maga a gólyaláb nem volt cserélve, azonkívül minden. Mostmár a kalaptartó zaja zavar. Na mindegy ha valakinek kell az elérhetőség akkor szóljon. Mennyi volt? Szerintem mindenképpen írj elérhetőséget, valakinek biztos jól jöhet még. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 En itt Szentendren csinaltattam futomu-allitast, de azert ideirom... A buszpalyaudvarral szemben van egy autoszalon+autoszerviz, ennek a hata mogott van egy nagy udvar, ahol meg muhelyek vannak. Az enyem ugy ossze volt rohadva hogy 4 emberbol 3 nem is vallalta el, ok viszont itt nagyon korrektek voltak, fel napot szivtak vele, de szetszedte egeszen gombfejek le stb. Vegen 6 ropit kert asszem, tekintettel arra hogy fel napig kellett kalapaljak az autot... Azota kisebb szervizeket is naluk csinaltattam (olajcsere, szilentek csere stb) es nagyon normalisak, erezni hogy fontos naluk az ugyfel. Sosem akartak lehuzni. Szal ha valakinek utba esik akkor erdemes hozzajuk menni sztem. www.scarsystem.hu - itt vannak az elerhetosegek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 En itt Szentendren csinaltattam futomu-allitast, de azert ideirom... A buszpalyaudvarral szemben van egy autoszalon+autoszerviz, ennek a hata mogott van egy nagy udvar, ahol meg muhelyek vannak. Az enyem ugy ossze volt rohadva hogy 4 emberbol 3 nem is vallalta el, ok viszont itt nagyon korrektek voltak, fel napot szivtak vele, de szetszedte egeszen gombfejek le stb. Vegen 6 ropit kert asszem, tekintettel arra hogy fel napig kellett kalapaljak az autot... Azota kisebb szervizeket is naluk csinaltattam (olajcsere, szilentek csere stb) es nagyon normalisak, erezni hogy fontos naluk az ugyfel. Sosem akartak lehuzni. Szal ha valakinek utba esik akkor erdemes hozzajuk menni sztem. www.scarsystem.hu - itt vannak az elerhetosegek Szilent csere mennyi volt és miket cseréltek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szilent csere mennyi volt és miket cseréltek? Ha jol emlekszem lengokar-szilent volt (legalabbis a lengokarokat ki kellett venni) es asszem 20-egykettot fizettem de ebben benne volt egy futomu allitas is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Csepelen van a srác a tárház utcában. Papir nélkül 4k- fizettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Mind a kettő korrekt szerintem. Én most szilentcsere előtt állok (mostmár tényleg halszthatatlan), úgyhogy asszem holnap felhívom őket. A FutóGabi féle túlméretes szilentes nem nagyon veszi fel a telefont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Mind a kettő korrekt szerintem. Én most szilentcsere előtt állok (mostmár tényleg halszthatatlan), úgyhogy asszem holnap felhívom őket. A FutóGabi féle túlméretes szilentes nem nagyon veszi fel a telefont... Milyen az, amikor halaszthatatlan a szilentcsere ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Milyen az, amikor halaszthatatlan a szilentcsere ? Félig be van szakadva a toronynál, és alá van bakolva a gép? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Félig be van szakadva a toronynál, és alá van bakolva a gép? :blink: Nekem peldaul mar olyan szar volt, hogy nem tudtak elotte a kormanykozep allast beallitani, mert mindig azonnal elmaszott, plusz indulaskor/megallaskor volt egy hangos koppano hang... nem akarok nagy hulyeseget irni mert nem ertek hozza, de talan a lengokar vert oda valamihez... Egyebkent elso ranezesre jonak tunt csak ki volt repedezve picit, aztan kiderult hogy tok kuka. Miota csereltek minden jo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Nekem peldaul mar olyan szar volt, hogy nem tudtak elotte a kormanykozep allast beallitani, mert mindig azonnal elmaszott, plusz indulaskor/megallaskor volt egy hangos koppano hang... nem akarok nagy hulyeseget irni mert nem ertek hozza, de talan a lengokar vert oda valamihez... Egyebkent elso ranezesre jonak tunt csak ki volt repedezve picit, aztan kiderult hogy tok kuka. Miota csereltek minden jo... Nálam ezt a hangot a talpas produkálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ma voltam a szilentesnél az Omival. Egy óra alatt végeztek az első 4 lengőkarszilenttel, cakkpakk fizettem egy 20-ast. :blink: Bp, 19. Pákozd u. 12-14. Tel: 282-4700 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ma voltam a szilentesnél az Omival. Egy óra alatt végeztek az első 4 lengőkarszilenttel, cakkpakk fizettem egy 20-ast. :blink: Bp, 19. Pákozd u. 12-14. Tel: 282-4700 Anyagárral együtt volt 20? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Egen, anyag+munka volt ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ma voltam a szilentesnél az Omival. Egy óra alatt végeztek az első 4 lengőkarszilenttel, cakkpakk fizettem egy 20-ast. :) Bp, 19. Pákozd u. 12-14. Tel: 282-4700 Felvették délután! Jövő héten viszem doktorbácsihoz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tehát pontos elérhetőség Prekovics Zsolt XXI. Tárház u.36 +3612765536 +36209325103 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Felvették délután! Jövő héten viszem doktorbácsihoz. :blink: Ma voltam, megcsinálták másfél óra alatt. Én is 20at fizettem, szerintem korrektek voltak. Viszont kéne menni futómű beállításra. Arra tud valaki valami tutui helyet Pesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ma voltam, megcsinálták másfél óra alatt. Én is 20at fizettem, szerintem korrektek voltak. Viszont kéne menni futómű beállításra. Arra tud valaki valami tutui helyet Pesten? Itt Budaörsön van egy nagyon hozzáértő srác, nagyon tudom ajánlani. :) Profi műhely, és addig csinálja, amíg minden a legjobban be nem lesz állítva. :blink: Tomi: 20/5310631 Nyugodtan hivatkozz rám, asszem olyan 3500-4000 az állítás. 8tól 5ig vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Itt Budaörsön van egy nagyon hozzáértő srác, nagyon tudom ajánlani. :) Profi műhely, és addig csinálja, amíg minden a legjobban be nem lesz állítva. :blink: Tomi: 20/5310631 Nyugodtan hivatkozz rám, asszem olyan 3500-4000 az állítás. 8tól 5ig vannak. Köszi, lehet hogy meglátogatom, mert így lenne igazi a műtét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ő ért a futómű többi részéhez is, úgyhogy megmondja ha valami még bibis. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 ....Profi műhely.... Nem ők karcolták meg bazs felnijét ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nem tudok róla, hol karcolták meg Bazs felnijét. Nekem nem említette, hogy ismeri ezt a helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts