Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Szantazoli!

Igen, nagyobb a fékhatása jóval. Persze nem árt hozzá egy Brembo tárcsát is párosítani. :(

http://www.indit-trade.hu a hivatalos forgalmazója, szerintem náluk olcsóbban kapod.

Köszi! Már megnéztem a honlapot, és a jövőhéten beugrok az egyik forgalmazójukhoz Miskolcon.

U.i. Miért hívsz mindig Szantazolinak? :oops:

Üdv: SZÁNTÓ ZOLTÁN :x

Megosztás:

Kicsit vissza olvasol ott a megoldás.

Ennyi fáradságot megér nem?

Röviden: most oldotta meg ezen problémáját valakinek egy talpas csere. De más is okozhatja.

Igen megtaláltam azt a hozzászólást! tegnap valahogy kimaradt talán azért mert fáradt voltam.

Akkor kezdem kizárni a lehetséges okokat elöször a féktárcsa aztán talpas, és a végén a féltengely

majd megírom mi is volt a gond

addig is köszi a helpet.

Megosztás:

Igen megtaláltam azt a hozzászólást! tegnap valahogy kimaradt talán azért mert fáradt voltam.

Akkor kezdem kizárni a lehetséges okokat elöször a féktárcsa aztán talpas, és a végén a féltengely

majd megírom mi is volt a gond

addig is köszi a helpet.

Féktárcsa csere nálam is megvolt, a rázás nem szünt meg.

Most következik nekem is a talpasok cseréje.

Megosztás:

Na úgy néz ki összejött az alufelni project!

kp48av.jpg

Ilyen lesz alatta,gumi marad Michelin Energy.A 4 alupapucs volt 15E!

A felnik nem sérültek,nem ütnek,csupán az a gond velük,hogy az elöző tulaj telibefujta kályhaezüsttel! :roll: Azt kell eltávolitani és polirozni,aztán szép lesz ez! :wink:

Van valakinek tanácsa,hogyan szépítsem őket?

Én elöször a festéket szedném le kromófággal,aztán lefújnám matt feketével és excenteres csiszolóval+polirkoronggal esnék neki,hogy kb ez legyen belőle:

266717.jpg

Megosztás:

Ennek a felninek csak 1 pici baja van , iszonyat tisztára mosni. Az első kerék fékbetét porját nehéz róla lemosni. Egyébként nekem is ez volt rajta de túl adtam rajta.

Ha a felület egyenletes lesz,féktisztitóval könnyen lejön,a fékpofpor más felnire is kirakódik!Egyenlőre ilyen felnire fussa,de ha megvadulok veszek 19-es felnit,aztán mehet az EGO sport! :(

Megosztás:

Blitz: melyik az a gyártó, amelyiket érdemes venni? Az eredeti gyárit javaslod? :?:

Nem szoktamm ragaszkodni a gyárihoz. Amit nyugodtan tudok ajánlani : Lemförder, Ruville, Sidem, TRW, esetleg Febi. Így kapásból ezeket tudom, de biztos van még jó minőség ezeken kívül.

Megosztás:

Emberkék!

Segítség kellene, mert a bótban a szkember aszt mondja , hogy a kocsimhoz 4 féle méretű kerékcsapágyat gyártanak.

Namost nekem ez gyanús, szvsz a 95' c14nz sedan-hoz csak egy féle méretet szereltek - amennyire tudom, de nem tudom a méretét!

Tudtok nekem segíteni abban, hogy be tudjam mondani a méretet, mert azt mondják, szedjem ki, vigyem be, és majd lerendelik az alapján, csakhogy nekem max 1 napot állhat jelenleg a szekér, mert ezzel melózok.

Előre is köszöntem!

Megosztás:

Elöl sztem csak egyféle létezik a tiedhez, ugyanis a gólyaláb és a féltengely mindegyik 1.4 és 1.6 astrán azonos. Szal nem hinném hogy eltérő lenne... Kerékaggyal együtt, vagy csak a csapágy? (kerékagynál el tudom képzelni, hogy a féktárcsa miatt különbözik picit a két fajta 1.4-esé)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.