szantozoli Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Szantazoli! Igen, nagyobb a fékhatása jóval. Persze nem árt hozzá egy Brembo tárcsát is párosítani. :( http://www.indit-trade.hu a hivatalos forgalmazója, szerintem náluk olcsóbban kapod. Köszi! Már megnéztem a honlapot, és a jövőhéten beugrok az egyik forgalmazójukhoz Miskolcon. U.i. Miért hívsz mindig Szantazolinak? :oops: Üdv: SZÁNTÓ ZOLTÁN :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Bocs. :( Félregépelési hiba, valahogy így áll az ujjam a billentyűkre... Bár ez nem olyan nagy hiba, mint pl. a félrekefélés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Bocs. :( Félregépelési hiba, valahogy így áll az ujjam a billentyűkre...Gondoltam, de egy kicsit furcsa volt, hogy a legtöbbször ezt írod. :smt017 Egyébként semmi gond, csak már ha ez a nevem, akkor... Bár ez nem olyan nagy hiba, mint pl. a félrekefélés... :D Ezzel egyetértek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
thomasp Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Kicsit vissza olvasol ott a megoldás. Ennyi fáradságot megér nem? Röviden: most oldotta meg ezen problémáját valakinek egy talpas csere. De más is okozhatja. Igen megtaláltam azt a hozzászólást! tegnap valahogy kimaradt talán azért mert fáradt voltam. Akkor kezdem kizárni a lehetséges okokat elöször a féktárcsa aztán talpas, és a végén a féltengely majd megírom mi is volt a gond addig is köszi a helpet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Igen megtaláltam azt a hozzászólást! tegnap valahogy kimaradt talán azért mert fáradt voltam. Akkor kezdem kizárni a lehetséges okokat elöször a féktárcsa aztán talpas, és a végén a féltengely majd megírom mi is volt a gond addig is köszi a helpet.Féktárcsa csere nálam is megvolt, a rázás nem szünt meg. Most következik nekem is a talpasok cseréje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Ezeknek a talpasoknak mi a hivatalos neve? Már csak azért, hogy ne nézzenek rám nagyon hülyén, he bemegyek a boltba alkatrészért :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Ezeknek a talpasoknak mi a hivatalos neve? Már csak azért, hogy ne nézzenek rám nagyon hülyén, he bemegyek a boltba alkatrészért :roll: Alsó gömbfej, de szerintem a talpast is megértik a boltosok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Alsó gömbfej, de szerintem a talpast is megértik a boltosok Alsó támasztó gömbfej talán? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Alsó támasztó gömbfej talán? :? Alsó kitámasztó gömbfej :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Alsó kitámasztó gömbfej :wink: Majdnem talált! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Na úgy néz ki összejött az alufelni project! Ilyen lesz alatta,gumi marad Michelin Energy.A 4 alupapucs volt 15E! A felnik nem sérültek,nem ütnek,csupán az a gond velük,hogy az elöző tulaj telibefujta kályhaezüsttel! :roll: Azt kell eltávolitani és polirozni,aztán szép lesz ez! :wink: Van valakinek tanácsa,hogyan szépítsem őket? Én elöször a festéket szedném le kromófággal,aztán lefújnám matt feketével és excenteres csiszolóval+polirkoronggal esnék neki,hogy kb ez legyen belőle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Homokfúfás, utána be kell krómoztatni, és kalap. :( Amúgy pont a az alulra belinkelt felni típus tetszik nekem is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Homokfúfás, utána be kell krómoztatni, és kalap. :D Amúgy pont a az alulra belinkelt felni típus tetszik nekem is. :D Én is pont olyat akarok belőle kihozni,nem krómos diszkófelnit! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Ennek a felninek csak 1 pici baja van , iszonyat tisztára mosni. Az első kerék fékbetét porját nehéz róla lemosni. Egyébként nekem is ez volt rajta de túl adtam rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fülpiszkáló rulez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Ennek a felninek csak 1 pici baja van , iszonyat tisztára mosni. Az első kerék fékbetét porját nehéz róla lemosni. Egyébként nekem is ez volt rajta de túl adtam rajta. Ha a felület egyenletes lesz,féktisztitóval könnyen lejön,a fékpofpor más felnire is kirakódik!Egyenlőre ilyen felnire fussa,de ha megvadulok veszek 19-es felnit,aztán mehet az EGO sport! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Hali!Itt vannak a képek a talpascseréről,főszerepben Gyuri barátom: http://kep.tar.hu/powerup/50151268/16669265 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Hali!Itt vannak a képek a talpascseréről,főszerepben Gyuri barátom:http://kep.tar.hu/powerup/50151268/16669265 Na ennek a gyártmányú gömbfejnek a jó minőségéről nem vagyok meggyőződve. :? De vigasztaljon, hogy legközelebb már nem kell kiszedni a lengőkar a cseréhez. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Powerup: gratula a képekhez, mostmár legalább én is tudom, mi is az, amit cserélnem kell :headbang: Blitz: melyik az a gyártó, amelyiket érdemes venni? Az eredeti gyárit javaslod? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Blitz: melyik az a gyártó, amelyiket érdemes venni? Az eredeti gyárit javaslod? :?: Nem szoktamm ragaszkodni a gyárihoz. Amit nyugodtan tudok ajánlani : Lemförder, Ruville, Sidem, TRW, esetleg Febi. Így kapásból ezeket tudom, de biztos van még jó minőség ezeken kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nem szoktamm ragaszkodni a gyárihoz. Amit nyugodtan tudok ajánlani : Lemförder, Ruville, Sidem, TRW, esetleg Febi. Így kapásból ezeket tudom, de biztos van még jó minőség ezeken kívül. Hi! Kb. mennyi az ára ezeknek? :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Hi! Kb. mennyi az ára ezeknek? :oops: :oops: :oops: Erre a kérdésre már csak hétfőn tudok válaszolni. Majd írok püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Emberkék! Segítség kellene, mert a bótban a szkember aszt mondja , hogy a kocsimhoz 4 féle méretű kerékcsapágyat gyártanak. Namost nekem ez gyanús, szvsz a 95' c14nz sedan-hoz csak egy féle méretet szereltek - amennyire tudom, de nem tudom a méretét! Tudtok nekem segíteni abban, hogy be tudjam mondani a méretet, mert azt mondják, szedjem ki, vigyem be, és majd lerendelik az alapján, csakhogy nekem max 1 napot állhat jelenleg a szekér, mert ezzel melózok. Előre is köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Nem kell bevinned sehova. Minden csapágyra rá van írva a pontos típusa, ami alapján meg tudod rendelni. Csak le kell szedned, és le kell olvasnod... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Elöl sztem csak egyféle létezik a tiedhez, ugyanis a gólyaláb és a féltengely mindegyik 1.4 és 1.6 astrán azonos. Szal nem hinném hogy eltérő lenne... Kerékaggyal együtt, vagy csak a csapágy? (kerékagynál el tudom képzelni, hogy a féktárcsa miatt különbözik picit a két fajta 1.4-esé) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts