Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
a pénteket még nem tudom, beszerzésem még mindig a régi:) a tárcsák 33 a betétek meg 14 :idea: ha ennél jobbat tudsz...

Nem tudom hogy van-e több fajta is, de én GSI-hez 10,5-ért láttam Ferrodo betéteket.

(Ha nem csal az emlékezetem.)

Elküldve

Nem tudom hogy van-e több fajta is, de én GSI-hez 10,5-ért láttam Ferrodo betéteket.

(Ha nem csal az emlékezetem.)

Ez mind szép és jó...és ezek darabb árak?

ui: mindkettötöknek szól a kérdés :wink:

Elküldve

10 körül kapod a garnitúrát.

Racing szériát (pl. DS2500) nem érdemes, mivel hamar kopik,

jobban amortizálja a tárcsát is, és 20 felett van az ára.

Elküldve

Egy garnitúra ahogyan a mester is említette, azaz 4 darab, 2 pár, 1 tengelye való anyag. :)

én a 14et a 8dbra értettem, tehát 4 kerékre, azaz 2 tengelyre, so 1 autóra komplett :roll:

Elküldve
én a 14et a 8dbra értettem, tehát 4 kerékre, azaz 2 tengelyre, so 1 autóra komplett :roll:

Nahh a végére csak sikerült leírnod a lényeget :)

Így azért kicsit más a leányzó fekvése :wink:

Mondjuk a hátsó tárcsafékhez tartozó betétek áráról dunsztom sincs, mert nem érint.

Elküldve

aztec koma!

szerinted valaki tud nekünk érdemben segiteni a futomü problémánkon? :wink: vagy szokjak hozzá a kellemes sportos autozáshoz!hazafelé nyugtattam magam hogy nincsen ez annyira lent! :)

csoki

Elküldve

a kérdésed jogos... Szerintem tényleg vmi okosat kellene kitalálni, mert Patyi ismegmondta,h ezekkel a gátlókkal ne is álmodj másik rugóról... vagy 1az1be kellene futóművet cserélned, vagy rugót is és gátlót is cserénél vkivel külön-külön... más mo naon nics, mivel nem akarsz rákölteni, ezért necces a helyzet :idea:

Elküldve

na bekerült az ültetés az autóba... :)

nagyon nem vészes, de a rugózás az odalett :!: :!:

mostmár csak üt 8)

ja a katko meg kikerült.... :twisted:

estére csinálok pár képet és felrakom

Elküldve
a kérdésed jogos... Szerintem tényleg vmi okosat kellene kitalálni, mert Patyi ismegmondta,h ezekkel a gátlókkal ne is álmodj másik rugóról... vagy 1az1be kellene futóművet cserélned, vagy rugót is és gátlót is cserénél vkivel külön-külön... más mo naon nics, mivel nem akarsz rákölteni, ezért necces a helyzet :idea:

hááát akko nem tudom!Talán csinálok jo képeket! :) kimegyek,letesze a földre a mobilomat,és a tetejét nekidöntöm a lökháritonak! :)

aztán nyeritek magamon!:)

Elküldve
Kess!

Örül a szád, mi? :)

Na majd írj az új tapasztalatokról! Vesekőnek ezután esélye sincs! ;)

jaja :)

aztán majd a pesti utak megteszik jótékony hatásukat biztos.

az eleje egyenlőre nem ért még le, de az árpádhídon koppant egy kib...tt nagyot a cucc, ahol korábban nemaztmondom, hogy simán, de könnyedebben átmentem.

hazafelé lehet kipróbálom a tökölyt :) :o :D :P

Elküldve

Amugy meg kicsit kezd káosz lenni bennem :roll: :oops:

Szal többfajta tárcsa és betét van?! Pl. néztem lángnál, van vmi 8rongy körüli hütütt elsö tárcsa, meg vmi 14rongy!! körüli is! Vajh mi lehet a különbség? Honnan tudom, nekem mi lenne az optimális? vmi tipus szám vagy egyéb ismeretetö...

Szerencse, a szerencsétlenségben, h jobban megnéztem, a hátsók még bírják egy darabig....

Elküldve

Mármint kitöl is?

spanomtól, aki otószerelő s van kedvezménye.

Gabi ugye neked ültetve van az astrád? ráadásul 40mm ha jól tudom :roll:

Elküldve

Kess!

Akkor kerüld el messzire a Thököly utat. :)

Aztec!

Persze hogy ültetve van. Hogy mennyire, azt ne kérdezd, becsülni is

csak óvatosan merek. Elöl nagyon, hátul sajnos csak kicsit (Vectra

rugótányérja magasabban van kicsit).

Elküldve

Csak érdekesség képpen:

Gsi gyári betét: 9800 Ft (ferodo 8146 Ft)

Opel olaj 10W40: 5200 Ft

Gyári olajszűrő: 640 Ft

Kedvezmény nélküli brutto árak !!!

Az adatok tájékoztató jellegűek, mindenki ott vásárol, ahol akar... :wink:

Elküldve
Kess!

Laci!

Vegyé' Brembóóóót! :)

Azt akarok!

A fenti árak brembok... Eddig lángnál taliztam netes árlistát, és ott van olyan h elsö hütött..az 8900pénz, meg vmi elsö hütött BMAX 14990ért....

kivi lennék mi a különbség...

aztec

Ja...oké...azhittem már Bazs kollegátol...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.