wookie Elküldve Február3, 2017 Megoszt Elküldve Február3, 2017 Gyakorlatilag igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2017 Megoszt Elküldve Február3, 2017 1 óra, wookie írta: A gólyalábak -az összekötők és nyeregtartó fülekit leszámítva- csak szerintem szimmetriuksak? Mármint a bal meg a jobb. Tehát a toronycsapágy közepéből a talpasig húzott egyenes pont a kerékcsapágy felezőjén halad át, illetve a talpas iránya is fedi ezt a vonalat? Papíron így kéne lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2017 Megoszt Elküldve Február3, 2017 Az elso saab 9-5 az bvectra es nem ua mint a felsorolt tobbi. Facelift utan meg mar mas a nyeregtartoja is. Am letezett tobb fele golyalab is es eltert a magassaguk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2017 Megoszt Elküldve Február4, 2017 13 órája, spzoli írta: Am letezett tobb fele golyalab is es eltert a magassaguk. Kicsit bővebben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2017 Megoszt Elküldve Február4, 2017 8 órája, wookie írta: Kicsit bővebben? :D Az egyik kisebb volt a másik nagyobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 3 perce, csjanos46 írta: Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali? Az OBi-nál Opel Club Győr tali szokott lenni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 1 óra, csjanos46 írta: Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali? Szia! Volt vagy 3 féle elosztó a kedetton. Bosh, Delco, Lucas. Neked milyen van? Az alapján tudsz nézelődni webáruházakban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve Február16, 2017 Megoszt Elküldve Február16, 2017 Köszi a válaszokat,nekem Delcom van,de abból is több féle van.Vajon a motorszám alapján belehet-e azonosítani de hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Február16, 2017 Megoszt Elküldve Február16, 2017 On 2017. 02. 15. at 16:02, zotya975 írta: Az OBi-nál Opel Club Győr tali szokott lenni nem? Igen, fészbúk szerint Péntekente 8-kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április22, 2017 Megoszt Elküldve Április22, 2017 Jó estét! Caravanoknak van hátsó stabrúdja? Úgy rémlik, hogy nem mindben van, rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2017 Megoszt Elküldve Április22, 2017 1 perc, joecockroach írta: Jó estét! Caravanoknak van hátsó stabrúdja? Úgy rémlik, hogy nem mindben van, rosszul tudom? Szerintem alapból van: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április22, 2017 Megoszt Elküldve Április22, 2017 32 perce, zotya975 írta: Szerintem alapból van: Csak azért kérdeztem, mert az enyémben van, de valamiért úgy gondoltam, hogy nem mindben van. Ezek szerint rosszul tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 10 órája, joecockroach írta: Csak azért kérdeztem, mert az enyémben van, de valamiért úgy gondoltam, hogy nem mindben van. Ezek szerint rosszul tudtam A GSi-ben, meg a Saab hídban van még ezen felül is. Kívülre van csavarozva 2-2 csavarral. Caravanban nem tudom hogy van-e ez a fajta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2017 Megoszt Elküldve Április23, 2017 1 óra, Bundee írta: A GSi-ben, meg a Saab hídban van még ezen felül is. Kívülre van csavarozva 2-2 csavarral. Caravanban nem tudom hogy van-e ez a fajta. Mintha úgy emlékeznék hogy a helye meg van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wik Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 Sziasztok! Próbáltam végigolvasni, rákeresni a fórumban erre a problémára, de nem sikerült megtalálnom a megfelelő postot. Ha még is létezik ilyen bejegyzés, sorry az újabb postért. Szeretném a segítségeteket kérni. Három szervízben is jártam a problémámmal, de sehol nem jöttek rá a probléma okára. Van egy 2000-es évjáratú, 8 szelepes, 1.6-os F Astrám. A hibajelenség a következő: 110 km/h fölött brutálisan elkezd rázni az autó és ahogy növelem a sebességet, a kocsi egyre jobban ráz. A kormány nem remeg, viszont az egész utastér rázkódik. Kicsit olyan érzésem van, mintha hátulról jönne. Új gumikat vettem rá, centríroztatni is voltam, de ez nem oldotta a dolgot. A szervízben azt mondták, ellenőrizték a felniket is (lemezfelnik vannak fönt), és állítólag nincs bajuk. A szerelő azt mondta, nem érdemes futóműveshez elvinnem, ennek ellenére ezt gondolom még opciónak, illetve a felnicserét. Mi a véleményetek? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 1 óra, wik írta: Sziasztok! Próbáltam végigolvasni, rákeresni a fórumban erre a problémára, de nem sikerült megtalálnom a megfelelő postot. Ha még is létezik ilyen bejegyzés, sorry az újabb postért. Szeretném a segítségeteket kérni. Három szervízben is jártam a problémámmal, de sehol nem jöttek rá a probléma okára. Van egy 2000-es évjáratú, 8 szelepes, 1.6-os F Astrám. A hibajelenség a következő: 110 km/h fölött brutálisan elkezd rázni az autó és ahogy növelem a sebességet, a kocsi egyre jobban ráz. A kormány nem remeg, viszont az egész utastér rázkódik. Kicsit olyan érzésem van, mintha hátulról jönne. Új gumikat vettem rá, centríroztatni is voltam, de ez nem oldotta a dolgot. A szervízben azt mondták, ellenőrizték a felniket is (lemezfelnik vannak fönt), és állítólag nincs bajuk. A szerelő azt mondta, nem érdemes futóműveshez elvinnem, ennek ellenére ezt gondolom még opciónak, illetve a felnicserét. Mi a véleményetek? Előre is köszi Fék dobok rendben vannak? Teleszkóp, hátsó lengőkar szillentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wik Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 @pszilaj, köszi a gyors választ! Elvileg ezeket ellenőrizték a szervízben, de hátha a futóműves jobban meg tudná mondani. (én nem vagyok az az autószerelő típus ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 Szilentnek semmi köze nem lehet a tempónál létrejövő remegéshez viszont a belső féltengelycsukló pont tud ilyet okozni. Próbáld meg az első kerekeket felcserélni a hátsókkal h változik e vmi. Ha nem akkor a keréknek sincs köze hozzá viszont biztos vmi forgó dolog lesz az ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wik Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 Ez is jó ötlet! Köszönöm, @Gergőőő. Ha valakinek még van bármilyen javaslata, azt nagy örömmel fogadom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 22 órája, wik írta: Ez is jó ötlet! Köszönöm, @Gergőőő. Ha valakinek még van bármilyen javaslata, azt nagy örömmel fogadom. ;) Nekem is ilyen. 1 éve van nálam. Rossz volt az egyik féltengely csuklóm kanyarba nagyon gáz volt a hangja. Ki lett cserélve továbra is megmaradt. Aztán mondta a szerelőm tuti hogy a kormányösszekötő hibája kicserélte ugyan úgy megmaradt bár jelentősen mérséklődött. És feladtam eggyütt élek vele mondjuk nekem rázza a kormányt is kicsit. Én már lehet hülye vagyok de szerintem valamelyik féltengely nem teljesen egyenes és ez okozza több ötletem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 48 perce, Kispotter írta: Nekem is ilyen. 1 éve van nálam. Rossz volt az egyik féltengely csuklóm kanyarba nagyon gáz volt a hangja. Ki lett cserélve továbra is megmaradt. Aztán mondta a szerelőm tuti hogy a kormányösszekötő hibája kicserélte ugyan úgy megmaradt bár jelentősen mérséklődött. És feladtam eggyütt élek vele mondjuk nekem rázza a kormányt is kicsit. Én már lehet hülye vagyok de szerintem valamelyik féltengely nem teljesen egyenes és ez okozza több ötletem nincs. Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg_hun Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 11 perce, zotya975 írta: Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket. Azt hogyan tudom megnézni, hogy a belső csukló kottyan-e? Még egy hétig szét lesz kapva, addig gondoltam megoldom amit lehet, mert az eddigi sz@r futóművel nehezen élek együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 1 órával ezelőtt, Greg_hun írta: Azt hogyan tudom megnézni, hogy a belső csukló kottyan-e? Még egy hétig szét lesz kapva, addig gondoltam megoldom amit lehet, mert az eddigi sz@r futóművel nehezen élek együtt. Hát igazából a helyén lehet aláfekszel és meg kell mozgatni fel-le. De csalóka, mert a difi is kottyanhat, amit viszont egy darabig lehet orvosolni a kúpgörgős csapágy külső házának a betekerésével, csak óvatosan mert ha nagyon meg van húzva az sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kispotter Elküldve Május28, 2017 Megoszt Elküldve Május28, 2017 17 órája, zotya975 írta: Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket. Úgy emlékszem külsőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts