daykiller Elküldve Február3, 2017 Elküldve Február3, 2017 1 óra, wookie írta: A gólyalábak -az összekötők és nyeregtartó fülekit leszámítva- csak szerintem szimmetriuksak? Mármint a bal meg a jobb. Tehát a toronycsapágy közepéből a talpasig húzott egyenes pont a kerékcsapágy felezőjén halad át, illetve a talpas iránya is fedi ezt a vonalat? Papíron így kéne lennie.
spzoli Elküldve Február3, 2017 Elküldve Február3, 2017 Az elso saab 9-5 az bvectra es nem ua mint a felsorolt tobbi. Facelift utan meg mar mas a nyeregtartoja is. Am letezett tobb fele golyalab is es eltert a magassaguk.
wookie Elküldve Február4, 2017 Elküldve Február4, 2017 13 órája, spzoli írta: Am letezett tobb fele golyalab is es eltert a magassaguk. Kicsit bővebben? :D
zotya975 Elküldve Február4, 2017 Elküldve Február4, 2017 8 órája, wookie írta: Kicsit bővebben? :D Az egyik kisebb volt a másik nagyobb?
csjanos46 Elküldve Február15, 2017 Elküldve Február15, 2017 Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali?
zotya975 Elküldve Február15, 2017 Elküldve Február15, 2017 3 perce, csjanos46 írta: Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali? Az OBi-nál Opel Club Győr tali szokott lenni nem?
hening Elküldve Február15, 2017 Elküldve Február15, 2017 1 óra, csjanos46 írta: Hening-től szeretnék kérdezni,mert neki volt Kadettja .Elosztó fedelet és rotort szreretnék cserélni,és arra szeretnélek megkérni hogy a cikkszámukat az adattárból megadnád .Kadett E 1987.04. évj.motor:13S.Előre is kösri a segítséget:csjanos46. Az OBI-parkolóban mikor van a tali? Szia! Volt vagy 3 féle elosztó a kedetton. Bosh, Delco, Lucas. Neked milyen van? Az alapján tudsz nézelődni webáruházakban.
csjanos46 Elküldve Február16, 2017 Elküldve Február16, 2017 Köszi a válaszokat,nekem Delcom van,de abból is több féle van.Vajon a motorszám alapján belehet-e azonosítani de hogy?
Stevy Elküldve Február16, 2017 Elküldve Február16, 2017 On 2017. 02. 15. at 16:02, zotya975 írta: Az OBi-nál Opel Club Győr tali szokott lenni nem? Igen, fészbúk szerint Péntekente 8-kor.
joecockroach Elküldve Április22, 2017 Elküldve Április22, 2017 Jó estét! Caravanoknak van hátsó stabrúdja? Úgy rémlik, hogy nem mindben van, rosszul tudom?
zotya975 Elküldve Április22, 2017 Elküldve Április22, 2017 1 perc, joecockroach írta: Jó estét! Caravanoknak van hátsó stabrúdja? Úgy rémlik, hogy nem mindben van, rosszul tudom? Szerintem alapból van: 1
joecockroach Elküldve Április22, 2017 Elküldve Április22, 2017 32 perce, zotya975 írta: Szerintem alapból van: Csak azért kérdeztem, mert az enyémben van, de valamiért úgy gondoltam, hogy nem mindben van. Ezek szerint rosszul tudtam
Bundee Elküldve Április23, 2017 Elküldve Április23, 2017 10 órája, joecockroach írta: Csak azért kérdeztem, mert az enyémben van, de valamiért úgy gondoltam, hogy nem mindben van. Ezek szerint rosszul tudtam A GSi-ben, meg a Saab hídban van még ezen felül is. Kívülre van csavarozva 2-2 csavarral. Caravanban nem tudom hogy van-e ez a fajta. 1
zotya975 Elküldve Április23, 2017 Elküldve Április23, 2017 1 óra, Bundee írta: A GSi-ben, meg a Saab hídban van még ezen felül is. Kívülre van csavarozva 2-2 csavarral. Caravanban nem tudom hogy van-e ez a fajta. Mintha úgy emlékeznék hogy a helye meg van neki.
wik Elküldve Május26, 2017 Elküldve Május26, 2017 Sziasztok! Próbáltam végigolvasni, rákeresni a fórumban erre a problémára, de nem sikerült megtalálnom a megfelelő postot. Ha még is létezik ilyen bejegyzés, sorry az újabb postért. Szeretném a segítségeteket kérni. Három szervízben is jártam a problémámmal, de sehol nem jöttek rá a probléma okára. Van egy 2000-es évjáratú, 8 szelepes, 1.6-os F Astrám. A hibajelenség a következő: 110 km/h fölött brutálisan elkezd rázni az autó és ahogy növelem a sebességet, a kocsi egyre jobban ráz. A kormány nem remeg, viszont az egész utastér rázkódik. Kicsit olyan érzésem van, mintha hátulról jönne. Új gumikat vettem rá, centríroztatni is voltam, de ez nem oldotta a dolgot. A szervízben azt mondták, ellenőrizték a felniket is (lemezfelnik vannak fönt), és állítólag nincs bajuk. A szerelő azt mondta, nem érdemes futóműveshez elvinnem, ennek ellenére ezt gondolom még opciónak, illetve a felnicserét. Mi a véleményetek? Előre is köszi
pszilaj Elküldve Május26, 2017 Elküldve Május26, 2017 1 óra, wik írta: Sziasztok! Próbáltam végigolvasni, rákeresni a fórumban erre a problémára, de nem sikerült megtalálnom a megfelelő postot. Ha még is létezik ilyen bejegyzés, sorry az újabb postért. Szeretném a segítségeteket kérni. Három szervízben is jártam a problémámmal, de sehol nem jöttek rá a probléma okára. Van egy 2000-es évjáratú, 8 szelepes, 1.6-os F Astrám. A hibajelenség a következő: 110 km/h fölött brutálisan elkezd rázni az autó és ahogy növelem a sebességet, a kocsi egyre jobban ráz. A kormány nem remeg, viszont az egész utastér rázkódik. Kicsit olyan érzésem van, mintha hátulról jönne. Új gumikat vettem rá, centríroztatni is voltam, de ez nem oldotta a dolgot. A szervízben azt mondták, ellenőrizték a felniket is (lemezfelnik vannak fönt), és állítólag nincs bajuk. A szerelő azt mondta, nem érdemes futóműveshez elvinnem, ennek ellenére ezt gondolom még opciónak, illetve a felnicserét. Mi a véleményetek? Előre is köszi Fék dobok rendben vannak? Teleszkóp, hátsó lengőkar szillentek?
wik Elküldve Május26, 2017 Elküldve Május26, 2017 @pszilaj, köszi a gyors választ! Elvileg ezeket ellenőrizték a szervízben, de hátha a futóműves jobban meg tudná mondani. (én nem vagyok az az autószerelő típus )
Gergőőő Elküldve Május26, 2017 Elküldve Május26, 2017 Szilentnek semmi köze nem lehet a tempónál létrejövő remegéshez viszont a belső féltengelycsukló pont tud ilyet okozni. Próbáld meg az első kerekeket felcserélni a hátsókkal h változik e vmi. Ha nem akkor a keréknek sincs köze hozzá viszont biztos vmi forgó dolog lesz az ok.
wik Elküldve Május26, 2017 Elküldve Május26, 2017 Ez is jó ötlet! Köszönöm, @Gergőőő. Ha valakinek még van bármilyen javaslata, azt nagy örömmel fogadom. ;)
Kispotter Elküldve Május27, 2017 Elküldve Május27, 2017 22 órája, wik írta: Ez is jó ötlet! Köszönöm, @Gergőőő. Ha valakinek még van bármilyen javaslata, azt nagy örömmel fogadom. ;) Nekem is ilyen. 1 éve van nálam. Rossz volt az egyik féltengely csuklóm kanyarba nagyon gáz volt a hangja. Ki lett cserélve továbra is megmaradt. Aztán mondta a szerelőm tuti hogy a kormányösszekötő hibája kicserélte ugyan úgy megmaradt bár jelentősen mérséklődött. És feladtam eggyütt élek vele mondjuk nekem rázza a kormányt is kicsit. Én már lehet hülye vagyok de szerintem valamelyik féltengely nem teljesen egyenes és ez okozza több ötletem nincs.
zotya975 Elküldve Május27, 2017 Elküldve Május27, 2017 48 perce, Kispotter írta: Nekem is ilyen. 1 éve van nálam. Rossz volt az egyik féltengely csuklóm kanyarba nagyon gáz volt a hangja. Ki lett cserélve továbra is megmaradt. Aztán mondta a szerelőm tuti hogy a kormányösszekötő hibája kicserélte ugyan úgy megmaradt bár jelentősen mérséklődött. És feladtam eggyütt élek vele mondjuk nekem rázza a kormányt is kicsit. Én már lehet hülye vagyok de szerintem valamelyik féltengely nem teljesen egyenes és ez okozza több ötletem nincs. Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket.
Greg_hun Elküldve Május27, 2017 Elküldve Május27, 2017 11 perce, zotya975 írta: Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket. Azt hogyan tudom megnézni, hogy a belső csukló kottyan-e? Még egy hétig szét lesz kapva, addig gondoltam megoldom amit lehet, mert az eddigi sz@r futóművel nehezen élek együtt.
zotya975 Elküldve Május27, 2017 Elküldve Május27, 2017 1 órával ezelőtt, Greg_hun írta: Azt hogyan tudom megnézni, hogy a belső csukló kottyan-e? Még egy hétig szét lesz kapva, addig gondoltam megoldom amit lehet, mert az eddigi sz@r futóművel nehezen élek együtt. Hát igazából a helyén lehet aláfekszel és meg kell mozgatni fel-le. De csalóka, mert a difi is kottyanhat, amit viszont egy darabig lehet orvosolni a kúpgörgős csapágy külső házának a betekerésével, csak óvatosan mert ha nagyon meg van húzva az sem jó.
Kispotter Elküldve Május28, 2017 Elküldve Május28, 2017 17 órája, zotya975 írta: Melyik féltengely csuklót cserélte ki a belsőt vagy a külsőt? Mert a külső kanyarban ropog a belső kussol viszont ha kottyan rázza a kereket. Úgy emlékszem külsőt
Recommended Posts