Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
....Hogyan lehetne direktre kapcsolni a belépést?....

Alapesetben belépésnél megjelenik egy ablak, amelybe be kell vésned a felhasználónevet és a jelszót. Plusz van egy ilyen lehetőség is :"Automatikus bejelentkezés", ha a mellette található kockába klikkelsz egyet, akkor megjelenik egy pipa és legközelebb már egyszerűbben tudsz belépni.

Elküldve

Alapesetben belépésnél megjelenik egy ablak, amelybe be kell vésned a felhasználónevet és a jelszót. Plusz van egy ilyen lehetőség is :"Automatikus bejelentkezés", ha a mellette található kockába klikkelsz egyet, akkor megjelenik egy pipa és legközelebb már egyszerűbben tudsz belépni.

Ezt már próbáltam én is,de nem jött be :)(

Na sebaj,majd gyakorlom kicsit, hátha idővel mégis úgy lesz :)

Köszi az infót :)

Elküldve

Sziasztok !

Egy kérdés.......hol tudnék gátlót cseréltetni az autóban? Alkatrész megvan de az Opel Sztrádában (Uhuéknál) 18-rugó lenne a 2gátló cseréje. :shock:

Az meg picit húzós :?

Ha van címetek akkor szóljatok.

Elküldve

Azta rohadt! Akkor nekem is annyi lesz? Uhh...még jó hogy a biztosító kifizeti egy az egybe.. legalábis ezt mondták! 8) Ha nem.. gonosz4.gif :shock:

Bár esetleg azon kötözködhetnek h ez 2 gátló cseréje. :?

De akkor majd jol megmagyarázom nekik fejbevag.gif

Elküldve
Laci! JA ja neked is annyi lesz mondta Uhu! Erre mondom UHUHUHU ez drága :)

Inkább Kárászy............ 8) 8ropi és kész

Sajnos ez van :)

Április elsejétől TIS szerinti normázás, és megemelt oradij van életben / felsőbb utasitásra/

az árak már az eu-ban vannak :) csaka fizetési papiromon nem ez van...

Elküldve

rohadjanak meg! :)

De bíztató volt a Mol vezére:

"Ígérhetem, hogy a benzin nem fogja elérni a 300 Ft/l-es árat" Gondolom, hogy őt nem érdekli a havi 15 millás fizuja mellett, hogy mi mennyibe kerül....

Elküldve

"Ígérhetem, hogy a benzin nem fogja elérni a 300 Ft/l-es árat" Gondolom, hogy őt nem érdekli a havi 15 millás fizuja mellett, hogy mi mennyibe kerül....

főleg, hogyha jól tom akkor a molosok ingyé kapják a benyát 8)

Elküldve

K.rv@ @nnyát az egész bandának. Építsenek talán utat előbb...

Elküldve
K.rv@ @nnyát az egész bandának. Építsenek talán utat előbb...

Tegnap volt a híradóban, hogy a környező országok közül nálunk a legmagasabb a benya Áfa tartalma :twisted: amit az állmabácsi bezsebel, de b@szik utat építeni! Lassan már a románoknál jobb utak vannak :)

na eleget offoltuk ezt a topicot :oops:

Elküldve

Elküldve

Skacok!!

SOS!! Nincs vkinek 1db kidobásra szánt astra elsö lengöje?(96 Gsi) Az enyém ki lett cserélve, mert ugy gondoltuk el van ferdülve a szára...gyakorlatilag viszont nemigazán. Igy holnap nemigazán szeretném leadni a biztósitónak. Ahoz még túl jó. Inkább megtartanám tartaléknak. Viszont akkor kellene egy ratyi amit be tudnék adni,mint kicserélt alkatrészt. 8)

Elküldve
Skacok!!

SOS!! Nincs vkinek 1db kidobásra szánt astra elsö lengöje?(96 Gsi) Az enyém ki lett cserélve, mert ugy gondoltuk el van ferdülve a szára...gyakorlatilag viszont nemigazán. Igy holnap nemigazán szeretném leadni a biztósitónak. Ahoz még túl jó. Inkább megtartanám tartaléknak. Viszont akkor kellene egy ratyi amit be tudnék adni,mint kicserélt alkatrészt. 8)

Két hete cseréltem a bal oldalit a szilentek miatt. :? Ott hagytam Patyi mesternél... :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.