Gelko Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 uuuuuuu ez nagyon bejön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Bleeeeeeeeeeee :lol: :lol: :) Zolinak ilyen van ? http://www.mobi-sys.ru/upload/iblock/944/P...EH-P88RS-II.jpg Feketében nagyon kemény. Nem :P Ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 uuuuuuu ez nagyon bejön :lol: Ez nem csak szép,hanem tökéletes is,de ami most Pistának van az is nagyon komoly cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ez nem csak szép,hanem tökéletes is,de ami most Pistának van az is nagyon komoly cucc :lol: Sőt most már Istvánoknak :lol: Fekete azért jobb, külsőre is :) Profile-nak meg P88RS volt/van eladója :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Sőt most már Istvánoknak :lol: Fekete azért jobb, külsőre is :lol: Profile-nak meg P88RS volt/van eladója :) Ha előbb kezdi el árulni,akkor biztos azt veszem meg........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ha előbb kezdi el árulni,akkor biztos azt veszem meg........ Előbb ? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=394989 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Előbb ? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=394989 Erre nem emlékeztem...CS-n 1 hete olvastam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Pista! Kiszedtem bedobozoltam. :lol: Nem jöttél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Pista, a PIO-d érdekel, ha esetleg a P88-ra fáj a fogad...... Bár én a saját fejegységemmel 100% elégedett vagyok..... :lol: csak mindig variálnék..... :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Erre nem emlékeztem...CS-n 1 hete olvastam :lol: Leszel majd te is egyszer Úttörő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Pista! Kiszedtem bedobozoltam. :lol: Nem jöttél. :) Szupeeer,köszi :P Be kell vallanom, hogy belustultam :lol: Következő hét elején elugrom érte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Leszel majd te is egyszer Úttörő :lol: Lehet. Igazából, ha a szavaim mélyebb értelme is érdekel, tulképp az is benne van, hogy a P77 semmivel sem rosszabb, mint a P88, csak a kijelző, meg a design más. Hang szempontból kb. ua. mindekettő. Végülis, vehetnék P88-at is.... ugye? :) :lol: Mindenesetre a P77 maga a funkcionalitás. Tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Szupeeer,köszi :P Be kell vallanom, hogy belustultam :lol: Következő hét elején elugrom érte :P jóó de Hétfőtől-Csütörtökig iccakás vok. :) Legkésőbb fél 7-kor indulnom kell dolgozni. :lol: Legfeljebb odajössz a Suzukihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Lehet. Igazából, ha a szavaim mélyebb értelme is érdekel, tulképp az is benne van, hogy a P77 semmivel sem rosszabb, mint a P88, csak a kijelző, meg a design más. Hang szempontból kb. ua. mindekettő. Végülis, vehetnék P88-at is.... ugye? :) :lol: Mindenesetre a P77 maga a funkcionalitás. Tetszik. RS-II-ben a feketeség nagyon-nagyon sokat számít az olyan pór felhasználónak, mint én :lol: Deeee iszonyat drágaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 ....csak mindig variálnék..... :P :lol: :lol:.... Tehát ki szeretnéd próbálni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 jóó de Hétfőtől-Csütörtökig iccakás vok. :lol: Legkésőbb fél 7-kor indulnom kell dolgozni. :lol: Legfeljebb odajössz a Suzukihoz. Hol a poblematic ? :P :P :lol: :o :P Shimán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Hol a poblematic ? :) :P :P :lol: :o Shimán :lol: Jössz errefelé? :lol: Alberttől megszeretnék venni valamit... Esetleg találkozol vele? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Jössz errefelé? :lol: Alberttől megszeretnék venni valamit... Esetleg találkozol vele? :) Shimán 2, ha kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Shimán 2, ha kell :lol: lassan szobrot állítok neked kolléga. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Tehát ki szeretnéd próbálni ? :lol: Ez a játék veszélyes a pénztárcámra.... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 RS-II-ben a feketeség nagyon-nagyon sokat számít az olyan pór felhasználónak, mint én :lol: Deeee iszonyat drágaaaaaaaa mindent meg lehet szerezni olcsobban nekem Pl ilyenem lett: DEH-P9800BT meg van egy ilyenem is ha érdekel valakit sztem ez kicsit azért jobban szol a 77Mp nél ... DEH-P8600MP Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 lassan szobrot állítok neked kolléga. :lol: Sic-cic :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Sic-cic :lol: :) micsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ez a játék veszélyes a pénztárcámra.... :P :lol: Ingyen kiprólható :lol: Ki mondta amúgy, hogy eladó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 micsi? :lol: Hesss. Úgy jobb ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts