mélykék76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ....kitakarította.... Lehetőleg kerüljük a túlzásbaesést :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 45 pénz volt, használtan. A teszvesz.hu-n találtam rá. Már évek óta ilyet szerettem volna, csak elég drága volt sokáig. Még nem a legkomolyabb a hangszóró-rendszer, de így is nagyon szépen szól. Hallani a különbséget. Leld sok örömödet benne :lol: Dukálna hozzá valami komolyabb hangszóró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Leld sok örömödet benne :lol: Dukálna hozzá valami komolyabb hangszóró :) ez mé olyan nagy dolog? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ez mé olyan nagy dolog? :lol: Az, hogy azt mondom : leld sok örömödet benne, vagy a fejegység ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ÉS az izééé csak bekötötték ami a fejtöl jön szááál ami az erölködőt kapcsolja! :lol: Ennyire már nem vagyok kezdő :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ennyire már nem vagyok kezdő :P :P Valóban.... gyorsan tanul az ifjú Padavan.... :lol: :lol: :lol: :) Figyu, WH cd-t ma odaadom Píííííístának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Valóban.... gyorsan tanul az ifjú Padavan.... :o :lol: :) :P Figyu, WH cd-t ma odaadom Píííííístának! Oksa...Köszönöm :lol: Amúgy rengeteg fórumot olvasok,hogy okosabb legyek...... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ennyire már nem vagyok kezdő :lol: :lol: Tudom csak direkt hecceltelek :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nekünk meg egy Ilyen van pluszban vagyis a Mantából maradt: Katt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nekünk meg egy Ilyen van pluszban vagyis a Mantából maradt: Katt. hehehejjjj Igen szép darab :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nekünk meg egy Ilyen van pluszban vagyis a Mantából maradt: http://www.avplanet.hu/DEH-P6700MP Mármint eladó ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Mármint eladó ? :lol: pü. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Az, hogy azt mondom : leld sok örömödet benne, vagy a fejegység ? :lol: jah... okokzzon örömet a fejegység neki... pöcs :lol: szal miért olyna kincs az a headunit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Visszatérve az erölködőre, nekem eccer olyan problémám volt hogy a fejtöl ami jön vezérlőszál az egy 67 Ohmos ellenáláson és egy vagy 2 tranyón keresztük lövi be az egész erölködőt pár másodperc késleltetéssel... na nekem az ellenálás volt megfeketetdve,,, dehogy mitől azt nemtudom szinkód alapján csere azóta jó. nekem a szar ellenálás miatt ki-be kapcsolgatta a végfokot :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ....szal miért olyna kincs az a headunit?.... Taralomhoz a forma :) Egyszer majd talán te is megérted :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Visszatérve az erölködőre, nekem eccer olyan problémám volt hogy a fejtöl ami jön vezérlőszál az egy 67 Ohmos ellenáláson és egy vagy 2 tranyón keresztük lövi be az egész erölködőt pár másodperc késleltetéssel... na nekem az ellenálás volt megfeketetdve,,, dehogy mitől azt nemtudom szinkód alapján csere azóta jó. nekem a szar ellenálás miatt ki-be kapcsolgatta a végfokot :lol: :lol: :) Majd referálok, mi volt a bibi.... Viszont, én emlékeztem rosszul - tényleg csak OFF és LPF állás van a crossovernek. Érdekes, mert ebből a szériából még a 250x2-nek is van felüláteresztő módja, pedig elég valószínűtlen, hogy valaki 250W RMS első szettet rak be.... :P Mindegy, Pista és István fején is van HPF a front kimenethez... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Majd referálok, mi volt a bibi.... Viszont, én emlékeztem rosszul - tényleg csak OFF és LPF állás van a crossovernek. Érdekes, mert ebből a szériából még a 250x2-nek is van felüláteresztő módja, pedig elég valószínűtlen, hogy valaki 250W RMS első szettet rak be.... :lol: Mindegy, Pista és István fején is van HPF a front kimenethez... :P nekem a kis szar MAC -en van LPF-HPF.... pedíg ez egy kis fingilingi! :lol: 2*100W mondjuk lemértem kiszámoltam, a valós 2*36W-ra jött ki! :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Na szóval, valami bibi mégiscsak van, de nem feltétlen az erősítőben :) :lol: Tegnap este levettem az alját, de nem láttam semmi égésnyomot, meg rossz forrasztást. Ma délelőtt összeraktam a kocsiba és lám, minden müxik. Ráraktam a ládát is, tehát nem csak bekapcsol, de szól is.... Sok időm nem volt, de alapvetően két hiba lehetett: 1. Kivettem, visszaraktam a biztiket. Az egyik biztitartó kicsit érdekesen áll, lehet, mégsem tett neki jót az esés.... Ettől függetlenül most jó. 2. A REMOTE sorkapocsban benne volt egy kis beszakadt vezeték, ami miatt nem záródott rendesen. Kipiszkáltam. Más problémát nem találtam, lényeg, hogy minden nagyon gromek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Akkóóóóó gyól van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nekünk meg egy Ilyen van pluszban vagyis a Mantából maradt: Katt. http://www.pioneer.eu/images/products/cara..._detailpage.jpg Ez már a változtatható színű kijelzős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ez már a változtatható színű kijelzős? Változtathatós igen de van úgy is,hogy folyamatosan változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Na szóval, valami bibi mégiscsak van, de nem feltétlen az erősítőben :P :lol: Tegnap este levettem az alját, de nem láttam semmi égésnyomot, meg rossz forrasztást. Ma délelőtt összeraktam a kocsiba és lám, minden müxik. Ráraktam a ládát is, tehát nem csak bekapcsol, de szól is.... Sok időm nem volt, de alapvetően két hiba lehetett: 1. Kivettem, visszaraktam a biztiket. Az egyik biztitartó kicsit érdekesen áll, lehet, mégsem tett neki jót az esés.... Ettől függetlenül most jó. 2. A REMOTE sorkapocsban benne volt egy kis beszakadt vezeték, ami miatt nem záródott rendesen. Kipiszkáltam. Más problémát nem találtam, lényeg, hogy minden nagyon gromek.... :lol: Ez jó hír :) Akkor majd inkább elmegyek Én érte vagy megvárom míg kihozod lurdyhoz....Ez a biztos :P A subcontrolhoz kell még egy rca kábel ugye????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 ....Akkor majd inkább elmegyek Én érte vagy megvárom míg kihozod lurdyhoz....Ez a biztos :).... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 :lol: :lol: Most mi van????Csak vicceltem :o :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Most mi van????Csak vicceltem :P :lol: :lol: :) :P Bleeeeeeeeeeee :lol: :o :P Zolinak ilyen van ? Feketében nagyon kemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts