Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Oszt mibe tegye szegény?? :lol: :lol: Ja, pl a szádba elveszne... :P :) Amúgy nemkell nekem egyenlőre kondi, inkább alapozó, fekete festék, meg lakk. Majd valamikor a végén költök kondira. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ja, pl a szádba elveszne... :) :lol: Amúgy nemkell nekem egyenlőre kondi, inkább alapozó, fekete festék, meg lakk. Majd valamikor a végén költök kondira. :P A teszádba is elveszhetne az amire gondolok! :lol: Neked egy kis tapasztalat kellene , és akkor nem kelelne sem alapozó sem lakk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 olyat aminek az egyik végére megy a villáskulcs a másik végé menetes. :lol: Gondolod hogy olyan különleges volt az a csavar hogy csak a SALnál kapsz még egy olyat ami belemegy abba a furatba? Mivel a Sal cuccok nem drágák,így nem hiszem hogy 300ft-nál többe kerülne egy olyan csavar :P Így marad gyári,és nincs szétkokányolva :lol: :P Gondolom van valami szerviz ahol hegyekbe állnak az ilyen csavarok :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Neked egy kis tapasztalat kellene , és akkor nem kelelne sem alapozó sem lakk! :P Hátakársztájlingonlehetolvasniróla na! :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De most nem voltam....Szerintem ez tényleg anyag hiba....Előbb szokott elhajlani az imbuszkulcs,mint a csavar eltörni. :lol: Ja, de ez vörösréz csavar, ami erősen levon a terhelhetőségéből :lol: Tán még van is nekem olyan.... :) (de nem biztos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Mivel a Sal cuccok nem drágák,így nem hiszem hogy 300ft-nál többe kerülne egy olyan csavar :lol: Így marad gyári,és nincs szétkokányolva :o :P Gondolom van valami szerviz ahol hegyekbe állnak az ilyen csavarok :lol: :) Sőt, lehet "anyaghiba" miatt visszaküldött kondikon pont a piros van eltörve és a fekete ép, szal lehet még ingyen is hozzádvágnának egyet. Bár még mindíg nem értem hogy miért kókányolás az hogy nem ugyanolyan csavart raksz egy másik helyére. :lol: Neked egy kis tapasztalat kellene , és akkor nem kelelne sem alapozó sem lakk! ;) Saját hibáiból tanul az ember. De ez most nem a "fikázzuk a Zsoltee-t mer hülyevolt és megtörte kicsit a kocsit" topic szal PSZT! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sőt, lehet "anyaghiba" miatt visszaküldött kondikon pont a piros van eltörve és a fekete ép, szal lehet még ingyen is hozzádvágnának egyet. Bár még mindíg nem értem hogy miért kókányolás az hogy nem ugyanolyan csavart raksz egy másik helyére. :lol: Saját hibáiból tanul az ember. De ez most nem a "fikázzuk a Zsoltee-t mer hülyevolt és megtörte kicsit a kocsit" topic szal PSZT! :P :) Én nem erre gondoltam agyament :P :lol: És ez bármelyőnkel előfordulhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hátakársztájlingonlehetolvasniróla na! :lol: :lol: :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 @coupe és milyen kondit vettel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 @coupe és milyen kondit vettel ? Amit linkeltél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Amit linkeltél :lol: és jo ??? valami kép az installrol ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 és jo ??? valami kép az installrol ?? Működik... :lol: kép nincs,mert nem volt időm...Nem nagyon érzek különbséget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Működik... :) kép nincs,mert nem volt időm...Nem nagyon érzek különbséget. :lol: Had segítsek. Az új az működik, másikat pedig eltörted nemde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Működik... :) kép nincs,mert nem volt időm...Nem nagyon érzek különbséget. :lol: Azért nincs akkora erőmű a kocsidban, hogy 1F és 2F különbségét érezd! :P :lol: A 0 és 1F/2F közti különbséget viszont lehet érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Azért nincs akkora erőmű a kocsidban, hogy 1F és 2F különbségét érezd! :) :lol: A 0 és 1F/2F közti különbséget viszont lehet érezni. 1Feset vett szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 1Feset vett szerintem :lol: Szerintem is :) :lol: Annyit változtattam hogy rövidebb lett a tápkábel a kondi és az erősítő között.......Az jobban tetszett hogy a SAL-nál állandóan ment a kijelző ha feszültség ingadozás volt,ennél meg csak akkor ha szól a zene.....Gondolom a másikat is meg lehet így csinálni,vagyis biztos,de itthon olvastam el :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 SAL...báháháháháhááááááááááá :) :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Szerintem is :lol: :lol: Annyit változtattam hogy rövidebb lett a tápkábel a kondi és az erősítő között.......Az jobban tetszett hogy a SAL-nál állandóan ment a kijelző ha feszültség ingadozás volt,ennél meg csak akkor ha szól a zene.....Gondolom a másikat is meg lehet így csinálni,vagyis biztos,de itthon olvastam el :) de a zene mindig szól!? nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 de a zene mindig szól!? nemde? Igen :lol: de akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 MI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hic,Coupe,MK ? http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...7_18_900205.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...7_18_195171.jpg Hmm, ezeket mi csináltuk :lol: . Október-november-december. De jó, hogy én meg január óta dolgozok itt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hmm, ezeket mi csináltuk :lol: . Október-november-december. De jó, hogy én meg január óta dolgozok itt... :lol: Oda se neki, lesz majd más kurrens szajré.... :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Szerintem is :) :lol: ... Ja, jó... elvesztettem a fonalat a Massive Cap2-nél..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ja, jó... elvesztettem a fonalat a Massive Cap2-nél..... :lol: Néztem azt is 2helyen,de nincs raktáron és kb 3 hónapja nem kaptak árut Amerikából....Mondván válság van :lol: Még a mélynyomómat se tudták kicserélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Válság a f....m!!!! :lol: Pont, hogy akkor jönne csak jól igazán, ha el tudnak adni! Töketlen importőr van, nem válság...... :lol: Na mindegy, láda még maradhat, no para. Pista erősítője jövő hét vége előtt nincs itt, másrészt, az 4 ohmon is tud 250W-t, tehát majd elpöcög az MTX ládával addig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts