rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kapcsold ki. :P Ki is dobom. Zenél a motor. :D ( Jaa az a másik autóm. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ez igy nem helyes Van is egy SAL kondim eladó 9000ért JO !?!??!?!?!? :D ;) :P azért tulzasokba ne essünk :D Minden viccet félre téve,nem olyan rossz a salnak ez a kondija......3év gari van rá :D Az ellen mit lehet tenni,hogy indítózáskor ne induljon újra a fejegység? :D Csak a nagyobb akku segít? :D Nem is szabadna úgy indítani,hogy szól a zene......Nekem akkor szokta kikapcsolni,ha nincs annyi fesz. az aksiba...Egyébként nem csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hic!!!!! Ezt törtem el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hic!!!!! Ezt törtem el :P http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC03987.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC03988.jpg és most egy csavar miatt veszel új kondit? :D ahogy látom csak a csavar szakadt bele a menetbe... ki kell fúrni a szárát, két új csavar bele azt gyia... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Legközelebb nyomatékkulccsal húzd meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Legközelebb nyomatékkulccsal húzd meg... :D :D ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 és most egy csavar miatt veszel új kondit? :D ahogy látom csak a csavar szakadt bele a menetbe... ki kell fúrni a szárát, két új csavar bele azt gyia... ;) Már megvettem..... :D :D :D Ezt 10000ft-ért simán el tudom adni,új ára 16500ft.Így pont jó nekem is,és van egy másik kondim.Nálam ami egyszer elromlik annak mennie kell....Emiatt ma csak 3 órát szenvedtem,mire beraktam a másikat.....Erre nincs szükségem.A mostani biztos nem fog eltörni. Legközelebb nyomatékkulccsal húzd meg... :P Sima mezei imbuszkulccsal törtem el :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ...Ezt 10000ft-ért simán el tudom adn 9-ééééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nekem akkor szokta kikapcsolni,ha nincs annyi fesz. az aksiba...Egyébként nem csinálja. Azt mondta a szerelőm mikor töltést mért,hogy 225-os az akkum. ;) Ha jönnek a hidegebbek megy bele a Rekordé. Tavaszra meg kap újat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 9-ééééé :D 9-10ért :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nálam ami egyszer elromlik annak mennie kell.... nyáron Németországba menet nem állt meg az astra ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 nyáron Németországba menet nem állt meg az astra ? :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nem gáz. Kiszeded a csavart és megy bele egy új. Annyi. Azt hittem, komolyabb a baj. Ki lehet szedni, direkt van olyan fúrófej, ami erre való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nem gáz. Kiszeded a csavart és megy bele egy új. Annyi. Azt hittem, komolyabb a baj. Ki lehet szedni, direkt van olyan fúrófej, ami erre való. Tudom hogy nem gáz :D Milyen csavart rakunk a helyére?Szerinted ne írjak emailt a SAL,nak hogy hol lehetne venni hozzá csavart,meg akkor kellene hozzá egy kupak,mert ma az is eltört ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 nyáron Németországba menet nem állt meg az astra ? :D Nem állt meg :D csak a fesz.szabályzó lett oda.....Mennie is kellett....jött helyette új :D ;) :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tudom hogy nem gáz ;) Milyen csavart rakunk a helyére?Szerinted ne írjak emailt a SAL,nak hogy hol lehetne venni hozzá csavart,meg akkor kellene hozzá egy kupak,mert ma az is eltört :P Fejszével szedted szét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Fejszével szedted szét? ;) Az eszetekbe se jut hogy esetleg anyaghibás volt? :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az eszetekbe se jut hogy esetleg anyaghibás volt? ;) :P :D :D :D Szoktál néha ideges is lenni :D :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Szoktál néha ideges is lenni :D ;):D:D De most nem voltam....Szerintem ez tényleg anyag hiba....Előbb szokott elhajlani az imbuszkulcs,mint a csavar eltörni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az eszetekbe se jut hogy esetleg anyaghibás volt? :D ;) :P :D :D valld be, hogy Te vagy Szkájvóker Lajos...az erő veled volt..csak Te lehetsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Előbb szokott elhajlani az imbuszkulcs,mint a csavar eltörni. ;) Még jó hogy nem autószerelő vagy,érdekes nyomatékkulcsa van a kezedben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az eszetekbe se jut hogy esetleg anyaghibás volt? :D ;) :P :D :D Szerintem csak jól bereggeliztél és simán kinyírtad a csavart! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Milyen csavart rakunk a helyére? olyat aminek az egyik végére megy a villáskulcs a másik végé menetes. :lol: Gondolod hogy olyan különleges volt az a csavar hogy csak a SALnál kapsz mégegy olyat ami belemegy abba a furatba? Simán vettem volna két sima csavart két alátétet... Ha zavart volna a kinézete megcsiszoltam volna rá egy kis polír és már nem is csúnya. :) Bár ha eddig is le akartad cserélni akkor jó 5let volt eltörni a csavarját és ürügyként felhasználva száműzni a kocsiból a kondit. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 olyat aminek az egyik végére megy a villáskulcs a másik végé menetes. :lol: Gondolod hogy olyan különleges volt az a csavar hogy csak a SALnál kapsz mégegy olyat ami belemegy abba a furatba? Simán vettem volna két sima csavart két alátétet... Ha zavart volna a kinézete megcsiszoltam volna rá egy kis polír és már nem is csúnya. :) Bár ha eddig is le akartad cserélni akkor jó 5let volt eltörni a csavarját és ürügyként felhasználva száműzni a kocsiból a kondit. :P :lol: Akkor itt nagyszerű lehetőség, vedd meg, ha simán megcsinálod :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Akkor itt nagyszerű lehetőség, vedd meg, ha simán megcsinálod :) Oszt mibe tegye szegény?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts