coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Coupe, hozd el azt a csodaszarvast, megnézem és megcsinálom. Gariba sajna törött cucc nem oks.... de ha javítható, ingyen megcsinálom, ezen ne múljon. :D Csak egy másik csavar kell hozzá,jó lesz majd Pistának :D ;) :P Mikor eltört már működött rendesen,nem érintkezett rendesen a testkábel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Node ha kettő van és nem használja :D Használt cuccoktól még mindig tartok,ráadásul kölcsön azért se nagyon szeretném,mert nem mindegyiknek egyforma a bekötése...Most is azért nem hagytam ki a kondit,mert ha levágom a sarukat,és bekötöm az erősítőbe,akkor kezdhetem újra saruzni,ha olyan a kondi.....Majd kialkudunk valamit,neked úgy is kelleni fog ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egy mélyládához meg egy erősítőhöz egyébként nem muszáj kondenzátor... Két erősítőnél már ajánlott. Szerintem... ;) Erről elég komolyan megoszlanak a vélemények hogy kell vagy sem.....De ha kell is inkább teljesítménytől függ,nem darabszámtól..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Erről elég komolyan megoszlanak a vélemények hogy kell vagy sem.....De ha kell is inkább teljesítménytől függ,nem darabszámtól..... :D Egyértelmű hogy egy 2000Wos monoblokknak már kell kondi, de én a földön járok, nem úgy mint ti megszállottak és egy 4csatornás mondjuk 360W összteljesítményű erősítőről beszéltem. A XPRO8000 is elvolt kondi nélkül és nem huhogott meg torzított semikor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egyértelmű hogy egy 2000Wos monoblokknak már kell kondi, de én a földön járok, nem úgy mint ti megszállottak és egy 4csatornás mondjuk 360W összteljesítményű erősítőről beszéltem. A XPRO8000 is elvolt kondi nélkül és nem huhogott meg torzított semikor. ;) Pistának pl villog a lámpája,ha komolyabb ne mán van...erre pl jó a kondi.Nekem nem villogott.Nálam sincs 2000W csak 400rms :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Erről elég komolyan megoszlanak a vélemények hogy kell vagy sem.....De ha kell is inkább teljesítménytől függ,nem darabszámtól..... :D Így van. Az, hogy kell-e kondi, a következőktől függ: - mekkora a max. áramfelvétel - nem az átlag, hanem a csúcsok illetve az átlag aránya (mekkor áramlökés lehet) - mekkora az akku áramleadási képessége (a belső ellenállása, nem pedig a kapacitása) - mekkora a tápkábel keresztmetszete Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Használt cuccoktól még mindig tartok,ráadásul kölcsön azért se nagyon szeretném,mert nem mindegyiknek egyforma a bekötése...Most is azért nem hagytam ki a kondit,mert ha levágom a sarukat,és bekötöm az erősítőbe,akkor kezdhetem újra saruzni,ha olyan a kondi.....Majd kialkudunk valamit,neked úgy is kelleni fog ;) Ha az egyik Balázskáé, akkor lehetséges, hogy simán nekem adja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic!!!!! Az baj ha 2 farádos kondit veszek???? Massive cap 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic!!!!! Az baj ha 2 farádos kondit veszek???? Massive cap 2 Nem, sőt. Csak bírja a pénztárca.... :P ;) EDIT: ahhoz képest nem is drága.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic!!!!! Az baj ha 2 farádos kondit veszek???? Massive cap 2 2 farádos jobb mint az 1. ;) Nagyobb a tárolókapacitása. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic!!!!! Az baj ha 2 farádos kondit veszek???? Massive cap 2 Gyengülsz, 10000 Forinttal alulpozicionáltalak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Gyengülsz, 10000 Forinttal alulpozicionáltalak ;) Még várd ki a végét...enél többet nem ér....sőt még ennyit se..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ....2 farádos jobb mint az 1. :D.... Azt hiszem meg kell hajolnom a tudásod előtt :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic,Coupe,MK ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Azt hiszem meg kell hajolnom a tudásod előtt :D ;) :P :D Kabbe, segíteni próbálok erre lehurrogsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hic,Coupe,MK ? http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...7_18_900205.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...7_18_195171.jpg Hasonlók nekem is vannak valahol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hasonlók nekem is vannak valahol... :D régen rendszeresen vettem az újságot és ma rájuk akadtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 régen rendszeresen vettem az újságot és ma rájuk akadtam IDE VELE! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kabbe, segíteni próbálok erre lehurrogsz... :P :D Nahhhhh....így dícsérjen az ember miiiiii ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nahhhhh....így dícsérjen az ember miiiiii ? :D Hát ha az dicséret volt, akkor görbüljön meg a cigi a szádban. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 IDE VELE! :D ;) tiéd :P egyébként még az ArchiCad-et sem adtam oda :D az újság is kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 tiéd ;) egyébként még az ArchiCad-et sem adtam oda :D az újság is kell ? Ha kidobnád, inkább add oda. A garázsban csinálunk hifis polcot, és ha valakinek kell valami (teszt ilyesmi) akkor böngészhet... :P Pár szám nekem is megvan, kb. amikor az "autóHifi"-ből "Mobil" lett, akkor hagytam abba a vételét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha kidobnád, inkább add oda. A garázsban csinálunk hifis polcot, és ha valakinek kell valami (teszt ilyesmi) akkor böngészhet... :P Pár szám nekem is megvan, kb. amikor az "autóHifi"-ből "Mobil" lett, akkor hagytam abba a vételét.... kidobni nem szoktam de legyen nálad inkább :D majd keresek párat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 3000 :D :D :D Én viszek melóból haza egy kondit.... igaz kell akkor mellé egy vonószem a GSI-re meg egy utánfutó de biztos marha szépen fog szólni! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 régen rendszeresen vettem az újságot és ma rájuk akadtam Én nem vettem egy újságot sem... muteromék papírgyárban dolgoznak és a megsemmisítésre váró újságok között mindíg volt pár CD amit haza tudtak hozni... Volt valami hifi magazin is... de ha emlékeim nem csalnak az inkább házimozi teszt cd... nem autóhifi... :D Megpróbálom előkeríteni, mer nemtom holvan azt kiderül... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts