mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 jah vagyis ilyesmibe... :D ;) Megpróbáltad, de nem tudod átverni magadat :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jaja... addig tök jó, amíg áll az autó és nem jár a motor. Aztán, ahogy jönnek a zajok, úgy kezdenek eltünedezni belőle a hangok.... Na ebbe mocsok igazad van mikor a kupuffal összerezeg a mély olyan mintha semmisem szólna! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na ebbe mocsok igazad van mikor a kupuffal összerezeg a mély olyan mintha semmisem szólna! :D ;) :P Igen, nekem is nagy szerencsém, hogy "csendes" dízelem van.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ma sikerült kinyírni a SAL kondit.......Villogott össze vissza,mondom megnézem mi lehet.....Kicsit lazának éreztem a test vezetéket,meghúztam,de a csavar összetört és leesett a feje..... :D Ezzel elértem hogy már csak az RCA kábeleim SAL.ok.....nekem ezekkel a cuccokkal nincs szerencsém.Gondolom javítható,de ezek után már nem kell...Szóval van egy SAL kondim eladó ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ma sikerült kinyírni a SAL kondit.......Villogott össze vissza,mondom megnézem mi lehet.....Kicsit lazának éreztem a test vezetéket,meghúztam,de a csavar összetört és leesett a feje..... ;) Ezzel elértem hogy már csak az RCA kábeleim SAL.ok.....nekem ezekkel a cuccokkal nincs szerencsém.Gondolom javítható,de ezek után már nem kell...Szóval van egy SAL kondim eladó :P :D 1000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 1000 :D Jó vicc ;) :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 De anti remélem legközelebb kérsz a szorakozohelyen egy Blow-off trance or House megamixet :D ;) :P :D ha iszok bármire ropom... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ma sikerült kinyírni a SAL kondit.......Villogott össze vissza,mondom megnézem mi lehet.....Kicsit lazának éreztem a test vezetéket,meghúztam,de a csavar összetört és leesett a feje..... :P Ezzel elértem hogy már csak az RCA kábeleim SAL.ok.....nekem ezekkel a cuccokkal nincs szerencsém.Gondolom javítható,de ezek után már nem kell...Szóval van egy SAL kondim eladó :D :D Most megint fogsz valamit venni 30000 Forintért :D Andris lehet, hogy még ma ad nekem egy kondenzátort, köll ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 .. nekem még előtte van mire költenem a kocsin.. Turbóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót beleeeeeeeeeeeeeeeee.... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 1000 :D 2000 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jó vicc :D ;) :P :D :D :D találtam itthon egy iylet.. ha gondolod cserélhetünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 2000 :D g.eci.... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Turbóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót beleeeeeeeeeeeeeeeee.... :D ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 g.eci.... :D ;) :P 3000 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Most megint fogsz valamit venni 30000 Forintért ;) Andris lehet, hogy még ma ad nekem egy kondenzátort, köll ? :P Agressor?????? Kénytelen vagyok venni valamit,mert így nincs zene :D Ezt meg eladom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 3000 :D ;) :P 9000és vihetitek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 találtam itthon egy iylet.. ha gondolod cserélhetünk... http://www.kennyv.be/Elo/images/elektrolyt...condensator.jpg Ilyenem nekem is van :D ez nem jó csere alap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Agressor?????? Kénytelen vagyok venni valamit,mert így nincs zene ;) Ezt meg eladom :D Kettő van nála :D Balázska aszonta az egyik ővé :P Randizzatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 9000és vihetitek :P Ha kell Lantinak akkor vigye...ha nem, akkor lehet rávesztek, hogy a levetett motyóitokból kreáljak valamit... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ilyenem nekem is van :P ez nem jó csere alap :D egy próbát megért.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha kell Lantinak akkor vigye...ha nem, akkor lehet rávesztek, hogy a levetett motyóitokból kreáljak valamit... ;) :P 1000 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kettő van nála :P Balázska aszonta az egyik ővé ;) Randizzatok :D Jó lesz az neki tarcsiba.......de lehet felhívom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jó lesz az neki tarcsiba.......de lehet felhívom.... :D Node ha kettő van és nem használja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Egy mélyládához meg egy erősítőhöz egyébként nem muszáj kondenzátor... Két erősítőnél már ajánlott. Szerintem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Coupe, hozd el azt a csodaszarvast, megnézem és megcsinálom. Gariba sajna törött cucc nem oks.... de ha javítható, ingyen megcsinálom, ezen ne múljon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts