Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 és Pistának melyik kocsiba megy ? a senatorban le kell heggesztni őket :D ;) :P Nem, az Astrába...... de már alakul a kabrió hifije, mert kicsit túlvásároltam magam :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem, az Astrába...... de már alakul a kabrió hifije, mert kicsit túlvásároltam magam :D :P :D köszi :D bár nekem ott még mindig az a gondom h kárpitot nem vágnék, a gyári hely meg elől 2 10cmes.... :D és még világválság is van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 - Szerintem Pista erősítője eladó lesz, tehát ha tetszik valakinek, hajrá - lehet meghallgatni! Emphaser EA480, Nagyon jó erősítő, szerintem igazából elég is (bőven), és az MTX szubbal nagyon jó párosítás, de Pista szíve már a Coupe féle dupla láda felé húz..... most vegyek én is tucc-tuccot a verdába...Coupéjék azt mondják, hogy nem rossz a gyári alap ami a Cuprában van...legalább is a közép...csippcsiripp kéne hozzá, meg erőlködő ládával... mondjuk én nem is hallgatom soha hangosan a hájfájszisztemet a verdában...zavar vezetés közben...meg nem hallom a lefújót sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 zavar vezetés közben...meg nem hallom a lefújót sem... ;) A lefújó hangját is írd ki CD-re aztán X megkeveri neked egy MIXbe a zenével együtt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Arra még nem volt energiám :D A beépítésre kell egy igazán jó ötlet,és akkor neki is esek...de eddig egyse volt olyan ami igazán praktikus is volt meg szép is...vagyis egyet találtam,de az nagyon komoly munkát igényel :D http://www.humma.hu/images/photoalbum/album_7/0921.jpg http://www.humma.hu/images/photoalbum/album_7/0918.jpg http://www.humma.hu/images/photoalbum/album_7/0916.jpg http://www.humma.hu/images/photoalbum/album_14/img_1097.jpg Ez így nagyon komoly ;) Valami hasonlón gondolkodom én is, de az enyém nem lesz ilyen hajtogatható dolog... Egyrészt a GSi csomijában nincs ekkora hely hogy így lehessen hajtogatni mindenfelé a dolgokat... Szal nekem egy sima tálca lesz ami közé mennek majd az erősítők meg a kábelek, lesz nekik szellőzés kialakítva, hogy ne főljenek be és talán valahogy megoldom hogy hozzá lehessen férni a pótkerékhez, de az lehetséges hogy nem is lesz a kocsiban... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Igazad lehet... :P De most vagy elviszik a héten az astrát és akkor le a gond róla mert akkor rakom a következő autóba a hifit és akkor nincs mit elkapkodni, vagy ha nem viszik el akkor meg ebbe kerül be de mivel a héten Patyinál van így nem is tudok hozzányúlni ... Ugyanúgy kapkodsz a hifivel, mint az autóvásárlással :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 most vegyek én is tucc-tuccot a verdába...Coupéjék azt mondják, hogy nem rossz a gyári alap ami a Cuprában van...legalább is a közép...csippcsiripp kéne hozzá, meg erőlködő ládával... mondjuk én nem is hallgatom soha hangosan a hájfájszisztemet a verdában...zavar vezetés közben...meg nem hallom a lefújót sem... :P Nem akartam mondani, de szerintem elkelne bele.... :D Nem kell egyáltalán hangosan hallgatni. Pont az a jó, hogy halkan is sokkal de sokkal szebben szól! A dinamika akkor is érződik, ha nincs nagy hangerő. És nem kell felnyomogatni a LOUDNESS-t, a BASS meg a TREBLE szabályzót ahhoz, hogy egy kicsit jobb hangja legyen... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem akartam mondani, de szerintem elkelne bele.... ;) Nem kell egyáltalán hangosan hallgatni. Pont az a jó, hogy halkan is sokkal de sokkal szebben szól! A dinamika akkor is érződik, ha nincs nagy hangerő. És nem kell felnyomogatni a LOUDNESS-t, a BASS meg a TREBLE szabályzót ahhoz, hogy egy kicsit jobb hangja legyen... :D :P Meg a basszust amúgy sem hallani kell, hanem érezni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jövőre évközepén nekem is audio projekt, psze nem ennyire komolyan de azért halgatható minőségre törekszünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jövőre évközepén nekem is audio projekt, psze nem ennyire komolyan de azért halgatható minőségre törekszünk! ;) Addig még sok vegyigyümi lecsúszik a torkodon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jövőre évközepén nekem is audio projekt, psze nem ennyire komolyan de azért halgatható minőségre törekszünk! :D Pista rendszere a hallgatható minőségnél azért nagyságrendekkel jobb, és fejegységgel, mindennel eggyütt volt 100k. A jó zene nem feltétlen anyagi csőd. Csak vannak fokozatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Pista rendszere a hallgatható minőségnél azért nagyságrendekkel jobb, és fejegységgel, mindennel eggyütt volt 100k. A jó zene nem feltétlen anyagi csőd. Csak vannak fokozatok. Pistának milyen első szettje van? az sehogyse fér el, csak ha vágsz az ajtóból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Pista rendszere a hallgatható minőségnél azért nagyságrendekkel jobb, és fejegységgel, mindennel eggyütt volt 100k. A jó zene nem feltétlen anyagi csőd. Csak vannak fokozatok. Fejegységem van , Igazából nemrossz ahogy most szól.... most is van minden és lehet nem is kellene nekem mélyláda sokat elvesz,,, a csomitérből hanem valami olyasmire gondoltam hogy kalaptartót megerősítem... valami jóminőségű oválokat bele illetve a gyári rendszert lescserélni és ujravaezetékelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Fejegységem van , Igazából nemrossz ahogy most szól.... most is van minden és lehet nem is kellene nekem mélyláda sokat elvesz,,, a csomitérből hanem valami olyasmire gondoltam hogy kalaptartót megerősítem... valami jóminőségű oválokat bele illetve a gyári rendszert lescserélni és ujravaezetékelni! ezzel sajnos nem sokat érsz el.....kell minimum 1 normális erősítő és akkor meg lehetne küldeni az elejét is róla (kell egy 16os szett előre) hátra meg egy normális láda...és király lesz;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ezzel sajnos nem sokat érsz el.....kell minimum 1 normális erősítő és akkor meg lehetne küldeni az elejét is róla (kell egy 16os szett előre) hátra meg egy normális láda...és király lesz;) Jah erölkőd az lessz csak mélyládát nemnagyon akarok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Jah erölkőd az lessz csak mélyládát nemnagyon akarok! :D Öreg hiba. :D ;) Akkor építs az oldalfalba egy kis ládát, méretre - olyan mintha nem is lenne, mégis van :P Ld. Mackósajt. Vagy mint RTomié, az már olyan kicsi, hogy szinte nincs is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ugyanígy voltam vele... dettó! aztán nézd meg hova süllyedek :D Jah erölkőd az lessz csak mélyládát nemnagyon akarok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Pistának milyen első szettje van? az sehogyse fér el, csak ha vágsz az ajtóból? Szerintem ilyen : http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=...3&cikk=7994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Szerintem ilyen : http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=...3&cikk=7994 bitedanke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 bitedanke :D Ilyesmiben gondolkodsz te ishhhh ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 most vegyek én is tucc-tuccot a verdába...Coupéjék azt mondják, hogy nem rossz a gyári alap ami a Cuprában van...legalább is a közép...csippcsiripp kéne hozzá, meg erőlködő ládával... mondjuk én nem is hallgatom soha hangosan a hájfájszisztemet a verdában...zavar vezetés közben...meg nem hallom a lefújót sem... :D nem tuc tuc kell bele hanem valami ami rendesen szol ... az hogy én kicseréltem a fejegységet már sokat segitett .. ezutan a hangszorok lettek volna cserélve mert pocsék szarok .... és talan ez elött került volna be a mély de.. hát... nem volt már mibe ... szolni szol olyan atlagos ujjabb autos nem szol rosszul gyari zene ... de hat nem az igazi .... a lefujot meg hallgassa az aki tud is rá szorakozni egy szorakozohelyen neadjisten táncolni .. De anti remélem legközelebb kérsz a szorakozohelyen egy Blow-off trance or House megamixet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 de ammennyi pihent agyu van van már ilyen mix :D szoval lenne mit hallgatni ha lecserélnéd a hifidet :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 ... szolni szol olyan atlagos ujjabb autos nem szol rosszul gyari zene ... ... Jaja... addig tök jó, amíg áll az autó és nem jár a motor. Aztán, ahogy jönnek a zajok, úgy kezdenek eltünedezni belőle a hangok.... Nagy csalódás volt az Audi BOSE rendszere, meg a Vovo prémiumkategóriás (XC70, subwooferrel) rendszere is. Erőtlen mindkettő, pedig ha csend van, nagyon szépen szólnak. Na de mikor van egy autóban csend?! (ja, jó, talán Lexusban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ilyesmiben gondolkodsz te ishhhh ? ;) nemén... nekem még előtte van mire költenem a kocsin.. az is éppen elég.... nekem csak egy első szett kéne (olcsó) meg kábel.. a többi van.. jó olyan amilyen.. de nem is az a cél h itt versenyezzek a profikkal... szal talán majd 1x.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ilyesmiben gondolkodsz te ishhhh ? :P jah vagyis ilyesmibe... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts