mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Azt hittem vannak konkrétumok...... ;) :D Ki mondta, hogy nincs ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Milyen csavart?Kárpit csavar nem necces,de ez ellen is lehet tenni,csak pénzbe kerül.......Minden nem kívánt rezgést meg lehet szüntetni :D Hát nem konkrétan kárpit csavarra gondoltam...mert az annyira azért nem necces ha leesik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ki mondta, hogy nincs ? ;) Piiista épül BasssBaseBossMonster??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ki mondta, hogy nincs ? :D Akkor????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hát nem konkrétan kárpit csavarra gondoltam...mert az annyira azért nem necces ha leesik... ;) Ha a rendszám nem esik le akkor szerintem semmi nem lazul le..de ez csak az én véleményem :D (ja a csomi ajtó kárpit csavarjai lelazultak,azért zörög...és hiába húzom meg 2 óra és megint laza :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Viszont most már jó hangos a "Sokolod", hogy felvegyél valami jó kis lefújó hangot, azt nyomassad... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hosszútávra persze, csak 2 éve nálam van és 2 millió áll az autóban és sehogy sem néz ki... mindíg tönkre megy benne valami. Ha elviszik 900-ért most akkor "jól" jövök ki... aztán megy a hifi egy másik ótóba. de még várjunk ezzel... ??? Eladod az ótód? Eddig úgy vettem ki, viszonylag hosszabb távra tervezted.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Piiista épül BasssBaseBossMonster??? :D Egy már vaaaaaaaaaannnnn ugyebár ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Akkor????? De milyen türelmetlen vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Egy már vaaaaaaaaaannnnn ugyebár :D Na jó...de Téged azért ennél kicsit szélsőségessebbnek ismerünk.... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Amúgy mem necces, hogy szétrázza a verdát a zene??? De most komolyan...gondolom a sok rezgéstől elég sok csavar szép lassan lelazul vagy mittomén...előfordul(hat) ilyen??? Nekem már volt olyan, hogy elment a mély mert leesett a csatlakozo az erősítőröl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Na jó...de Téged azért ennél kicsit szélsőségessebbnek ismerünk.... :D ;) :P Ez nem verseny :D Csak másik irány gyümölcse meggyőzőbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 De milyen türelmetlen vagy :D Mikor lesz kész???? :D ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Mikor lesz kész???? :D ;) :P :D :D :D MOndjuk ahhoz kellene majd, hogy meglegyen a ládád :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 MOndjuk ahhoz kellene majd, hogy meglegyen a ládád ;) :P :D :D Cserélhetünk addig.... :D miattam ne várj,de komolyan.Holnap bemegyek és megrendelem az enyémet....remélem hamar kész lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Cserélhetünk addig.... :P miattam ne várj,de komolyan.Holnap bemegyek és megrendelem az enyémet....remélem hamar kész lesz :D Semmi nem sűrgős ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ....Hosszútávra persze, csak 2 éve nálam van és 2 millió áll az autóban és sehogy sem néz ki... mindíg tönkre megy benne valami. Ha elviszik 900-ért most akkor "jól" jövök ki... aztán megy a hifi egy másik ótóba.... Ugyanúgy kapkodsz a hifivel, mint az autóvásárlással :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Cserélhetünk addig.... ;) miattam ne várj,de komolyan.Holnap bemegyek és megrendelem az enyémet....remélem hamar kész lesz :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ez nem verseny :D Ezt nem is mondta senki... :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Ezt nem is mondta senki... :P ;) :D Általánosságban mondtam, nem és nem is feltétlenül neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Általánosságban mondtam, nem és nem is feltétlenül neked :D Akkor általánosságban ne az én hozzászólásomra válaszolj... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Akkor általánosságban ne az én hozzászólásomra válaszolj... ;) :P :D Nem hisztizzél már, mert olyan mintha tükörbe néznék, ha ezt olvasom :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Nem hisztizzél már, mert olyan mintha tükörbe néznék, ha ezt olvasom :D ;) :P :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na, jó nagy követ dobtam az állóvízbe, mi? Hogy felpezsdültetek!!! Csepegtetek infót: - Pistának már úton van a monoblokk.... szerintem 2ch+mono lesz a vége. Kb. mint Coupe kocsija, csak a monoblokk kicsit erősebbre sikerült.... Impulse SD800, jó darab - extra: állítható fázistolás és szubszonikus szűrés! Egyébként iszonyatosan felmentek az árak, a P500.1 már 60k!!! Szóval, István jól jártál, hogy megvetted az uccsót! - Szerintem Pista erősítője eladó lesz, tehát ha tetszik valakinek, hajrá - lehet meghallgatni! Emphaser EA480, Nagyon jó erősítő, szerintem igazából elég is (bőven), és az MTX szubbal nagyon jó párosítás, de Pista szíve már a Coupe féle dupla láda felé húz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na, jó nagy követ dobtam az állóvízbe, mi? Hogy felpezsdültetek!!! Csepegtetek infót: - Pistának már úton van a monoblokk.... szerintem 2ch+mono lesz a vége. Kb. mint Coupe kocsija, csak a monoblokk kicsit erősebbre sikerült.... Impulse SD800, jó darab - extra: állítható fázistolás és szubszonikus szűrés! Egyébként iszonyatosan felmentek az árak, a P500.1 már 60k!!! Szóval, István jól jártál, hogy megvetted az uccsót! - Szerintem Pista erősítője eladó lesz, tehát ha tetszik valakinek, hajrá - lehet meghallgatni! Emphaser EA480, Nagyon jó erősítő, szerintem igazából elég is (bőven), és az MTX szubbal nagyon jó párosítás, de Pista szíve már a Coupe féle dupla láda felé húz..... és Pistának melyik kocsiba megy ? a senatorban le kell heggesztni őket :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts