coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Frankón elsírta volna magát, ha meglátja hogyan támadtunk a lemezollóval az ajtónak :D ;) :P :D Mindenre van rendes megoldás.....ezek között nem szerepel az ajtó szétvágása :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Parancsoljatok http://data.hu/get/821207/Max_Bass_Collection.rar.html rarpass nincs... ;) Valamiért nem indul el a letöltés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 De ha egyszer tényleg így van :D ;) :P :D Rohadt, szemét maximalizmusod :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Valamiért nem indul el a letöltés ;) Már jó :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Rohadt, szemét maximalizmusod :D ;) :P :D Ez tényleg így van...de véleményem szerint ha csinálok valamit,akkor azt lehetőségeimhez mérten a legprofibban kell megcsinálni.....Ha esetleg több pénzt emészt fel,mint amennyit kellene :D akkor kicsit több időt kell várni,hogy meglegyen.De a végeredmény az hogy úgy is meglesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ez tényleg így van...de véleményem szerint ha csinálok valamit,akkor azt lehetőségeimhez mérten a legprofibban kell megcsinálni.....Ha esetleg több pénzt emészt fel,mint amennyit kellene ;) akkor kicsit több időt kell várni,hogy meglegyen.De a végeredmény az hogy úgy is meglesz :P Én csak azt szeretném, hogy ne kelljen azt mondanod a végén : nem érte meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Én csak azt szeretném, hogy ne kelljen azt mondanod a végén : nem érte meg ;) Erre biztos nem fogom mondani...mert ez tényleg megéri.Ha ezt tudom 2 évvel ezelőtt,akkor ebbe az irányba megy el a kocsi építés project :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mindenre van rendes megoldás.....ezek között nem szerepel az ajtó szétvágása :P ;) Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb) Fölegg Pistát ismerve,veszélyben van az első szett,rács nélkül :P :D Ezt a cuccot meg látni kellene élőben :D mert lehet hogy silányul van megcsinálva ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Már jó :D ;) Mostanában kicsit lassú a data.hu de egy idő után belejön. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 .... kombinál meg pláne.... :D Ezt pont tőéled nem vártam volna. :P Letőccsem én is azt a bizb@szt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Letőccsem én is azt a bizb@szt? :D Mit vesztesz vele??????? ;) :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mit vesztesz vele??????? ;) :P :D :D max egy mélynyomót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 max egy mélynyomót. :D Az csúnya lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Zörög a kocsi minden eleme :D ;) :D Talán mégiscsak van némi gsi vér benne :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A dynamat nem egy bitumen lap....Kicsit több annál.Csökkenti a menetzajt, növeli a zenehallgatás dinamikáját...... ...és csökkenti a menetdinamikát...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ...és csökkenti a menetdinamikát...;) Tényleg nagyon könnyű,azért is kerül olyan sokba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb) Mármint ez most rendeljük meg ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mármint ez most rendeljük meg ? :D Az ára nem rossz, amennyiért ez hazajön, annyiért itthon nem kapod meg. Szerintem. De utánanézhetsz annak is... Lehet, hogy nem tökéletes, de a szétvágott kárpit azért keményebb ;) Nézhetünk szimpla hangszórós verziót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ebben a számban is van mély és nem mellékesen jó is. :D http://data.hu/get/821638/Refugee_Camp_All_Stars-Avenues_1997.mp3.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 coupe, mi a vélemény a tesztzenékről? gondolom tegnap a lurdyparkoló azoktól zengett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 coupe, mi a vélemény a tesztzenékről? gondolom tegnap a lurdyparkoló azoktól zengett. :D Tegnap bagdadi piac volt........ :D ;) :P Coupe autója lassan referencia beépítés jelleget vesz fel. Még egy kis asztalosmunka kéne, és tényleg az lehetne..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Eskü mostmár kezd érdekellni... Képeket valaki nem tudna linkelni? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Tegnap bagdadi piac volt........ :D ;) :P Lehetett géppuskát is venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Tegnap bagdadi piac volt........ Coupe autója lassan referencia beépítés jelleget vesz fel. Még egy kis asztalosmunka kéne, és tényleg az lehetne..... :P Attól még nagyon messze van :D Agressor Andris kocsijában a zene,határozottan szebben szól :D Az első szettje tökéletes.Legalábbis arra a zenére amit hallgat..... Gondolkodok is rajta,de egyenlőre nincs olyan ötletem,ami tetszene és praktikus is lenne. Hic ha lacee választott erősítőt,a másikat próba képpen kölcsön kérhetem az első szettnek?Ez a FLI annyira nem szimpi,és szerintem jobban szólna a massive,ha nem az lenne hozzá ;) Eskü mostmár kezd érdekellni... Képeket valaki nem tudna linkelni? :P :D Nem írtam ki CD-re,majd ma :D Képeket még nem csináltam,de hétvégén pótolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts