Hic Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 B....a meg.... Addig fantáziáltam, hogy vettem egy erősítőt.... :P .... :P .... :D .... :D :D Na nem az XS100-at, egy szolidabb fajtát. Precision Power 2150AM old school SQ (sound quality) erősítő. 2x150W RMS 12V-on, 0.02% THD (!!!!). Szolid 600W RMS-t zavar le 4 ohmra, ha hídba kötöm.... 12V-on..... na, majd meglátjuk, ha kivégzi a Kicker XPL-em, baltával verem szét :D ;) .... Ha meglesz, körbeviszem, mint a véres kardot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gratulálok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gratulálok :D Mondjuk én alapvetően örülök, hogy nem harckocsit gyűjt, mert már abból is lenne egy dandárja, aztán törhetnénk a fejüket miként beszéljük le arról, hogy nehogy elfoglaljon valami banánköztársaságot ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Lassan tényleg egész nagy készlet gyűlik össze.... el is kell már adogatni pár dolgot. Elég nagy bukás, mint minden hobbi. ;) Majd megnyitom a HicHifi áruházat :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Mondjuk én alapvetően örülök, hogy nem harckocsit gyűjt, mert már abból is lenne egy dandárja, aztán törhetnénk a fejüket miként beszéljük le arról, hogy nehogy elfoglaljon valami banánköztársaságot :D ;) :P jah de lehet h Anikó jobban örülne ha szalvétát gyűjtene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 jah de lehet h Anikó jobban örülne ha szalvétát gyűjtene :D Biztos vagyok benne, hogy vannak bazidrága díszszalvéták is ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 jah de lehet h Anikó jobban örülne ha szalvétát gyűjtene :P Sztem Anikó annak örülne, ha semmit se gyűjtenék :D :D ;) Egyébként nem vót drága, mert a 600 dolláros erősítőt ennek az összegnek a töredékéért vettem meg.... :D (igaz, kívülről kicsit leharcolt, de akár egy új fényezés is belefér.... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Én is copódtam a kocsiban a zenével. ;) Előjött egy jelenség ami abban nyilvánult meg,hogy csak akkor szólt a mélyláda amikor kedve volt hozzá. :P Először megnéztem az EMPHASER csatit,hogy minden rendben van-e? Rendben volt. Átnéztem az összes csatlakozást az erősítő körül és jó volt minden. Megnéztem a testelést az is jó volt. Megnéztem az akkunál a rákötést. Ott volt egy kis virágzás a csatin. Itt visszább vágtam a vezetéket és újra bekötöttem. Aztán rájöttem,hogy valamiért visszacsúszott az RCA kábel az rmt szállal és az volt kontakthibás. Kicsavaroztam a küszöb burkolatot és adtam naki bagyobb "henk" szálat. Aztán érdekes módon jó lett. :D Nagyon idegesítő volt,hogy csak balkanyarban volt mélyhang a kocsiban. Az emberek meg hülyének néztek volna,hogy körözök mint keselyű a dög felett. Lehet,hogy bepróbáok majd egy S U Z U K I-s hangszrót a kocsiba. A swiftekben ilyen "új generációs" Panasonic hangszórók vannak amikben belül van a mágnes és kívül a tekercs. Ez miatt nagyon kicsi a beépítési mélységük. 16 centis és sztem nagyon jól szól. Egy próbát megér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ....Egyébként nem vót drága, mert a 600 dolláros erősítőt ennek az összegnek a töredékéért vettem meg.... :D (igaz, kívülről kicsit leharcolt, de akár egy új fényezés is belefér.... :D ).... Azért látszódik az évek rutinja a magyarázás kapcsán ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 B....a meg.... Addig fantáziáltam, hogy vettem egy erősítőt.... :D .... Na nem az XS100-at, egy szolidabb fajtát. Precision Power 2150AM old school SQ (sound quality) erősítő. 2x150W RMS 12V-on, 0.02% THD (!!!!). Szolid 600W RMS-t zavar le 4 ohmra, ha hídba kötöm.... 12V-on..... na, majd meglátjuk, ha kivégzi a Kicker XPL-em, baltával verem szét ;) :D .... Ha meglesz, körbeviszem, mint a véres kardot :D :P Akkor most már kénytelen leszel rendet rakni a garázsba...Lassan nem férnek el a régi cuccaid :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hic!!!!!! Dynamat hangszigetelő cuccot nem tudsz esetleg valahol olcsóbban venni?????? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hic!!!!!! Dynamat hangszigetelő cuccot nem tudsz esetleg valahol olcsóbban venni?????? ;) :D Sajna Dynamatot nem. Sima bitumenlapot, amit a karosszériások használnak, azt viszonylag jó áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 beázik a 4. emelet, hogy szigetelned kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Sajna Dynamatot nem. Sima bitumenlapot, amit a karosszériások használnak, azt viszonylag jó áron. Szeretném dynamattal megcsinálni...elég sok jót olvastam róla. Ma leszedtem a hátsó rendszámot,gondoltam megcsinálom hogy ne zörögjön....De ha nincs fent a rendszám akkor is ugyanúgy zörög.A hátsó ajtót sos meg kell csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 beázik a 4. emelet, hogy szigetelned kell? Zörög a kocsi minden eleme :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Zörög a kocsi minden eleme :D ;) :D hát te is eljutottál a "már benne van a korba" kategóriához... :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Bitumenlap segít a zörgésen? Az nem csak hangszigetelésre való, hogy a hang minél jobban a kocsiban maradjon, ezáltal tisztábban és szebben szóljon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Bitumenlap segít a zörgésen? Az nem csak hangszigetelésre való, hogy a hang minél jobban a kocsiban maradjon, ezáltal tisztábban és szebben szóljon? :D Merevít is. :P Meg plussz súly. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Bitumenlap segít a zörgésen? Az nem csak hangszigetelésre való, hogy a hang minél jobban a kocsiban maradjon, ezáltal tisztábban és szebben szóljon? :D A dynamat nem egy bitumen lap....Kicsit több annál.Csökkenti a menetzajt, növeli a zenehallgatás dinamikáját...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Merevít is. :P Meg plussz súly. :D ja merevíteni merevít, de a zörgő műanyagokat nem fogja meg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Merevít is. :P Meg plussz súly. :D Ezért sem igazán kell a bitumen lap,mert annak elég komoly súlya van.Viszont a dynamatnak kicsi a súlya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A dynamat nem egy bitumen lap....Kicsit több annál.Csökkenti a menetzajt, növeli a zenehallgatás dinamikáját...... magyarul hangszigetel... de nem zörgéstelhárít... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ja merevíteni merevít, de a zörgő műanyagokat nem fogja meg... :D De nem is a műanyagok zörögnek.....Nekem pl a Tető,a hátsó ajtó(csomi ajtó),és a két hátsó sárvédő ami necces.Ezeket mindenféleképpen meg kellene csinálni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 De nem is a műanyagok zörögnek.....Nekem pl a Tető,a hátsó ajtó(csomi ajtó),és a két hátsó sárvédő ami necces.Ezeket mindenféleképpen meg kellene csinálni...... Tető? :D Akkora hangnyomás van a kocsidban hogy horpad a lemez a zenétől és az zörög? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 magyarul hangszigetel... de nem zörgéstelhárít... :D "ORIGINAL" és az "XTREME" Ajtó lemezének merevítésére tevezték. A kimerevített ajtólemez nem csak a külső zajokat tompítja, de nem engedi membránként megszólalni az ajtó palástját, így az ajtóba épített hangszórónk dinamikája jelentősen megnő. "DYNALINER" A padló vagy a tetőlemez alacsony frekvenciás rezgéseit tompítja, nagyon jól ragasztható. "TRUNK KIT" Nagyobb teljesítményű mélysugárzók esetén ajánlott használata. 40 - 65 Hz között különösen nagy hatásfoknövekedést eredményez. 50Hz-nél kb. 3dB-es szintnövekedés is elérhető! Tehát is is....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts