Zsoltee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Tok olvasni bázz. Tudom . ;) Akkor jó mer Én is ezt a fejegységet néztem hogy milyen ólcsó meg milyen jól néz ki és amikor beleolvastam a manualjába rájöttem hogy ez nem is CD lejátszó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Akkor jó mer Én is ezt a fejegységet néztem hogy milyen ólcsó meg milyen jól néz ki és amikor beleolvastam a manualjába rájöttem hogy ez nem is CD lejátszó. :D Nagy előnye,hogy nincsen benne mechanika. kisebb a hibaforrás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Nagy előnye,hogy nincsen benne mechanika. kisebb a hibaforrás. Naja, de ha kell venned hozzá egy CD-tárat, abban van. Meg azt valahova el is kell helyezni, abban a CDket cserélgetni bla bla bla... Sztem az macerásabb mintha vennél egy normál lejátszót, amin van USB meg iPod csatlakozás ugyanúgy. :P Én ezt néztem ki magamnak: Alpine CDE-9882Ri Az a rossz benne hogy kékek a gombjai... :D :D Bár most nézem, választható a háttérvilágítása kék és piros... Csak akkor nem értem hogy a vezérlő gombok miért kékek a képen a többi meg piros... Lehet hogy ez a szemléltetés a két szín hogy hogy néz ki? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Akkó má 2 erölködőt kéne elraknom valahova hátra und 2 JBL erősítő is 40e alsóhangon. Amúgy jó ötlet amit mondasz Coupe csak elég sok idő olyan használt/ismert cuccot találni amilyet szeretnék... Ha segítsek : 2 kétutas erősítő ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Akkó má 2 erölködőt kéne elraknom valahova hátra und 2 JBL erősítő is 40e alsóhangon. Amúgy jó ötlet amit mondasz Coupe csak elég sok idő olyan használt/ismert cuccot találni amilyet szeretnék... Háttttttt ha klubtag lennél Jani biztos segítene erősítőt lelni :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 HOL A PIO OLD S COOL FEJEGYSÉGEM?? HE ? SOKRA NEM MEGYEK A CÉDÉTÁRRAL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 HOL A PIO OLD S COOL FEJEGYSÉGEM?? HE ? SOKRA NEM MEGYEK A CÉDÉTÁRRAL :D Beragadt a caps lock ? :P :D :D :D Odaadtam a fejegységet is neeeeeeem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Beragadt a caps lock ? ;) :P :D :D Odaadtam a fejegységet is neeeeeeem ? :D há nem igazán valahol van de nálam nicse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Na előgyütt a szeg ... :D :D Leszek én még klubtag csak ki kő várni ;) :P Na de mindenesetre elmegyek most körbe nézni a mediamarktba hátha van valami jó... Háttttttt ha klubtag lennél Jani biztos segítene erősítőt lelni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 há nem igazán valahol van de nálam nicse Hümmm, azt hittem odadtam már. Na majd megkeresem akkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Na előgyütt a szeg ... :D :P Leszek én még klubtag csak ki kő várni ;) :P Na de mindenesetre elmegyek most körbe nézni a mediamarktba hátha van valami jó... MMben biztos van 1 csomó jó dolog :D :D :D Jó ötlet ez vajh amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Naja, de ha kell venned hozzá egy CD-tárat, abban van. Meg azt valahova el is kell helyezni, abban a CDket cserélgetni bla bla bla... Sztem az macerásabb mintha vennél egy normál lejátszót, amin van USB meg iPod csatlakozás ugyanúgy. :P Én ezt néztem ki magamnak: Alpine CDE-9882Ri Az a rossz benne hogy kékek a gombjai... :D :D Bár most nézem, választható a háttérvilágítása kék és piros... Csak akkor nem értem hogy a vezérlő gombok miért kékek a képen a többi meg piros... Lehet hogy ez a szemléltetés a két szín hogy hogy néz ki? ;) :D ha már van rajta usb, akkor minek cd? :D szerintem a gomb az mindenképpen kék, a kijelző színét lehet megválasztani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Mármint az jó ötlet e hogy az MMbe nézek körül vagy az hogy egyáltalán hifit rakok be? A webáruházakban sokkal ám nem olcsóbbak a JBL cuccok pl. sőt van ahol drágábbak is mint az MM-ben... Hifit berakni meg egyértelmű hülyeség de pont ezér' csinálnám :D MMben biztos van 1 csomó jó dolog :P :D :D Jó ötlet ez vajh amúgy ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 ha már van rajta usb, akkor minek cd? :D Én pl szoktam minőségi audioCD-t is hallgatni nem csak átlagos minőségű MP3-at. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Na de mindenesetre elmegyek most körbe nézni a mediamarktba hátha van valami jó... Minden autós oldal sz@rásig van használt cuccokkal a legkissebbtől a legnagyobbig....megnézed tetszik, megnézed valami webáruházban mennyi összehasonlítod a kettőt és ha jo akkor elmész megnézed, garanciát kérdezel és ha ok akkor olcsóbban megveszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Naja, de ha kell venned hozzá egy CD-tárat, abban van. Meg azt valahova el is kell helyezni, abban a CDket cserélgetni bla bla bla... Sztem az macerásabb mintha vennél egy normál lejátszót, amin van USB meg iPod csatlakozás ugyanúgy. :P Én ezt néztem ki magamnak: Alpine CDE-9882Ri Az a rossz benne hogy kékek a gombjai... :D :D Bár most nézem, választható a háttérvilágítása kék és piros... Csak akkor nem értem hogy a vezérlő gombok miért kékek a képen a többi meg piros... Lehet hogy ez a szemléltetés a két szín hogy hogy néz ki? ;) :D A legtöbb Alpine fejen kékek a gombok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 A legtöbb Alpine fejen kékek a gombok. :D Majd átragasztom piros fóliával. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Az enyémet 5 féleképpen lehet változtatni.....Ha nem világít semmi akkor az a 6 gomb kék színű...Viszont ha világít akkor át lehet állítani,zöldre,pirosra,kékre,narancssárgára...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Az enyémet 5 féleképpen lehet változtatni.....Ha nem világít semmi akkor az a 6 gomb kék színű...Viszont ha világít akkor át lehet állítani,zöldre,pirosra,kékre,narancssárgára...... Már megérte... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Már megérte... ;) :P Tegnap este lurdynál 3 órát állítgattuk a cuccot....Elég jó lett.Sokkal jobb mint délután a parkolóban.......de még mindig kicsit hiányolom a rezegős basszust :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Tegnap este lurdynál 3 órát állítgattuk a cuccot....Elég jó lett.Sokkal jobb mint délután a parkolóban.......de még mindig kicsit hiányolom a rezegős basszust :D Na akkor ma megfigyelem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Na akkor ma megfigyelem. :D Ma a kékkel megyek...Péntek van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Majd gyertek be...éjszakás leszek, no goré... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Majd gyertek be...éjszakás leszek, no goré... :D ;) lehet hazafele be megyek én is dumalni ha nem gond 11 körül .. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Ma a kékkel megyek...Péntek van ;) elfelejtettem a tipust mi is a szama a fejegységednek mert meg akartam nézegetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts