yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Lacee! A másik amit észrevettem: Az első szettre 45W RMS terhelhetőséget írnak - viszont az erősítő 4 x 60W-os. Csak óvatosan a hangerővel, mert ezzel elpukkanthatod a hangszórót..... mennyire esélyes ez a dolog? gondolkozom az erősítődön, de a hangszóróim 90-esek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 mennyire esélyes ez a dolog? gondolkozom az erősítődön, de a hangszóróim 90-esek Ez arra vonatkozik, hogy nem szabad ész nélkül használni. Az erősítő beállításán múlik, mert vissza lehet venni a konkrét erősítést és így a kimenő teljesítményt is, de ha csutkán van a cucc (hadd szóljón, vazze), akkor elfüstölhet a hangszóró. Azért is írtam le, mert az ökölszabályt, hogy összeszerelés után nulla (vagy min.) erősítéssel indítunk, aztán fokozatosan toljuk felfelé a fej 80-90%-os hangerő állásánál, amíg nem kezd a hangszóró torzítani, nem mindenki tartja be. A másik, hogy az egyes fejek kimenő feszültsége változhat - 0.8V, 1.2V, 2V, 4V sőt, újabban 6V is lehet. Ha pl. egy 2V-os fejegységről állítgatás nélkül átrakod egy 6V-osra, akkor még "félhangerőn" is olyat koppanthat a hangszóróra, hogy nem köszöni meg. Szóval mehet a dolog, csak ésszel. :D Magyarul: 90W-os hangszóró azért elég kajak már, 100W-os erősítő jól kihajtja, de azért rendesen beállítva nem fogja a halálba küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Coupe! Akkor ugorj át holnap, nem kell félni, nem hiszem, hogy széthajtod azt a ládát... :D Ha lesz idő, a tápelosztót rendberakjuk, mert az necces. A JVC fej meg már reinkarnálódott nálam, jobb is így, végre volt indok, hogy szétszedhessem.... ;) Mond hány órára menjek,és ott leszek.... Ma vettem egy ilyet: és ezzel megoldottam a tápelosztás kérdését.Ez már elég komoly cucc,rendesen meg lehetett vele oldani az elosztást.......Lényegesen szebben is szól. A következő ez lesz: A mostani meg jó lesz a húgomnak. Van otthon ilyen csatlakozód??????2db kellene. Azért csak jobb lett volna eladni,mint szétbontani :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Lacce!!!!! Én inkább azt mondom,hogy nézd meg Hic miket árul.Azok között vannak jó dolgok...Így kb annyiból,vagy talán 10e drágábban kapsz sokkal jobb minőségű cuccokat.......Amik hosszú távon is kiszolgálnak :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Lacce!!!!! Én inkább azt mondom,hogy nézd meg Hic miket árul.Azok között vannak jó dolgok...Így kb annyiból,vagy talán 10e drágábban kapsz sokkal jobb minőségű cuccokat.......Amik hosszú távon is kiszolgálnak :D :D Ja. Csak sajnos első szettem az nincs most. Bár ha kell, tudok szerezni jó áron Ground Zero-t, vagy SAL-t. A Sherwood erősítőm az viszont tényleg komoly, de már van arra is érdeklődő.... legyen licit!!! ;) :P :D (vicc vót, akinek kell, és előbb jön, azé, nem cigánykodunk) Igazából a kérdés, mennyi a zsé? Abból kiindulva, össze lehet állítani egy optimális rendszert. Hiába van elképzelés minőségi rendszerről, ha az anyagiak nem engedik. Akkor a lehető legjobb kompromisszumot kell meghozni.... A tápelosztó zsír! Egy gonddal kevesebb :D Hol vetted? Én csak ebay-ről tudtam szerezni megfelelőt, itthon nem... Saru elvileg van, csak nem ilyen, mint a képen, hanem aranyozott. Remélem nem gond :D Az ANL biztitartót ne kapkodd el, mivel 2k körül tudok szerezni, és ezeknek gyakran horror az ára (6-8k vagy több).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 A tápelosztó zsír! Egy gonddal kevesebb :D Hol vetted? Én csak ebay-ről tudtam szerezni megfelelőt, itthon nem... Saru elvileg van, csak nem ilyen, mint a képen, hanem aranyozott. Remélem nem gond :D Az ANL biztitartót ne kapkodd el, mivel 2k körül tudok szerezni, és ezeknek gyakran horror az ára (6-8k vagy több).... Ott vettem ahol a kábeleket is......Az ANL nem sokkal drágább,mint 2K és megnéztem,nagyon profi cucc......Most már az a cél hogy teljes Rockford Fosgate kiegészítőkből összerakni az egészet :D A maradék meg jó lesz Testvéremnek a mélyhez.... :D Ismét nem sikerült elgagyizni,a hifi projectet sem :D ;) :P Mikor menjek holnap????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ott vettem ahol a kábeleket is......Az ANL nem sokkal drágább,mint 2K és megnéztem,nagyon profi cucc......Most már az a cél hogy teljes Rockford Fosgate kiegészítőkből összerakni az egészet :D A maradék meg jó lesz Testvéremnek a mélyhez.... :D Ismét nem sikerült elgagyizni,a hifi projectet sem :D ;) :P Mikor menjek holnap????? A garázsban rendezkedem, 10 körül ha jössz az már ok. Kb. délig érek rá, mert megyek ládát nézni.... :D (Van aki sohasem nyughat.... :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 A garázsban rendezkedem, 10 körül ha jössz az már ok. Kb. délig érek rá, mert megyek ládát nézni.... :P (Van aki sohasem nyughat.... :D ;) ) Oksa...10re ott vagyok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 A Sherwood erősítőm az viszont tényleg komoly, de már van arra is érdeklődő.... legyen licit!!! :D ;) :P (vicc vót, akinek kell, és előbb jön, azé, nem cigánykodunk) nekem most először karosszériára kell egy-két ezres, szóval tavasznál előbb biztos nem veszek erőlködőt JVC fejegységek egyébként milyenek, mármint minőségileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 másik kérdés, hogy az OFC márkájú RCA kábel jó minőségű-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ma elmentem HIC-hez,és beraktuk a massive ládáját :D Az eredmény húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :P :D :D Iszonyat durván szól.Köszönöm még1x ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Bár,ha újat venék akkor Blau helyett ALPINE IDA-X300-at vennék. :D De ez csak iPod-al, CD tárral, meg pendrive-al használható. Ez nem CD lejátszó. Vagy tisztában vagy vele? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 pöff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 No , picit felderítettem a témát. Azt hittem a 2 utas erősítő is jó lesz de a nagy péniszt. Állítólag hiába kerül előre egy komolyabb szett ha azt a magnóra kötöm a ládát meg az erőlködőre akkor elfogja nyomni a láda az első hangját. Igaz ez mind külön állítható a fejről de ez állítólag mókolás és gagyi... csak egy 4 utas erősítő meg jóval drágább :D fejtörés indul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 "Az MP3/WMA fájlok és CD-k lejátszására egyaránt alkalmas iDA-X300 autórádió ideális útitárs" Arra ott tár ;) Igaza van fiatal barátunknak : http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=ter...0%20,%20iDAX300 "CD mechanika nélküli kivitel" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 szerkesszé Pista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 No , picit felderítettem a témát. Azt hittem a 2 utas erősítő is jó lesz de a nagy péniszt. Állítólag hiába kerül előre egy komolyabb szett ha azt a magnóra kötöm a ládát meg az erőlködőre akkor elfogja nyomni a láda az első hangját. Igaz ez mind külön állítható a fejről de ez állítólag mókolás és gagyi... csak egy 4 utas erősítő meg jóval drágább :D fejtörés indul... Ha segítsek : 2 kétutas erősítő ? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 No , picit felderítettem a témát. Azt hittem a 2 utas erősítő is jó lesz de a nagy péniszt. Állítólag hiába kerül előre egy komolyabb szett ha azt a magnóra kötöm a ládát meg az erőlködőre akkor elfogja nyomni a láda az első hangját. Igaz ez mind külön állítható a fejről de ez állítólag mókolás és gagyi... csak egy 4 utas erősítő meg jóval drágább :D fejtörés indul... Véleményem szerint,ha nem akarsz sok pénz ellocsolni erre,akkor még mindíg azt mondom hogy vegyél megbízható helyről használt dolgokat....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 a tápelosztó hova is kell ? több erősítő van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Ma elmentem HIC-hez,és beraktuk a massive ládáját :D Az eredmény húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D :D :D Iszonyat durván szól.Köszönöm még1x ;) és mi lesz azzal a ládával mit Rigó Tomitól vettél ? (cseréltél) szólj ha eladó lesz :P anno még 18.születésnapomra kaptam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 a tápelosztó hova is kell ? több erősítő van ? Külön erősítő van az első szetthez....Azért kell a tápelosztó....2 ekkora tápvezetéket elég nehéz lenne bevinni.Persze nem lehetetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 és mi lesz azzal a ládával mit Rigó Tomitól vettél ? (cseréltél) szólj ha eladó lesz ;) anno még 18.születésnapomra kaptam :D Megy húgom kocsijába :D :D Vagyis már benne van,csak be kell kötni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Megy húgom kocsijába :D :P Vagyis már benne van,csak be kell kötni ;) vigyázni rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 vigyázni rá :D Úgy lesz ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 De ez csak iPod-al, CD tárral, meg pendrive-al használható. Ez nem CD lejátszó. Vagy tisztában vagy vele? :D Tok olvasni bázz. Tudom . ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts