Kess Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 és hol lehet venni ilyen keretet??? Tomi! mennyié lehet ilyen ajtópanelt csináltatni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ez engem is érdekelne... Még a gyáriak vannak bennt, amivel elégedett is vagyok... :roll: merthát nem vagyok egy válytfülű... :oops: de azért lassan illene kicserélni őket... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Az ajtópanel kb 25000,- volt ha jól emlékszem haveri alapon akkor! Emberemmel rég nem beszéltem nem hiszem, hogy még olyan jóban lennék! Egyébként a soroksárin van az autóhifi studió ott csinálnak szép melót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 én kecskemeten vetten a kiemelő keretet és ha jl emlékszem ugy3-4ezer küröl volt. Ki hova valosi lehet jarok arra a géppel és akkor meg tudjatok nezni hogy sikerült bele rakni. kellet barkácsolni de meg lehet csinalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Kiemelő keretet pedig mondtam, hogy amikor a Renzsonak csináltuk kérdeztem egy két helyen de jó rég nem láttek olyat! Ezért lett a komolyabb hangszoró+ajtópanel (ami persze bőrözve volt!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Kiemelőkeretet mindegyik MédiaMarktban lehet venni , 2400Ft az ára. Választhatsz is hogy 13cm-es vagy 16cm-es hangszoróhoz szeretnéd-e.(2 fajta van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 én kecskemeten vetten a kiemelő keretet és ha jl emlékszem ugy3-4ezer küröl volt. Ki hova valosi lehet jarok arra a géppel és akkor meg tudjatok nezni hogy sikerült bele rakni. kellet barkácsolni de meg lehet csinalni. fényképet tudnál küldeni róla??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 fényképet tudnál küldeni róla??? A fényképet sajna most nem tudom megoldani mert suliba vagyok és csak 2hét mulva megyek haza. Végülis nekem 6,6cm mély a hangszorom és befért ugy hog kiemelőkeret+2 vagy 3reteg farostlemed(2mm) Annyi szepseg hibája van a dolognak hogy annak a rácsnak az alsó foga nem pettan be de ha azt valaki észrevesz akkor nagyon ugyes és azért nem került mégse 25e forintba. De jut eszembe az egyik haverom csinalt egy olyan kiemelö keretet amit kivülröl rakott ra az ajtora. Nem asztalos de megcsinalta meghozz MDF lapból, egy kis vésés és csiszolás + kárpit azt már késsz is. Ha tudok szerezni fényképezőt akkor küldok képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 én kecskemeten vetten a kiemelő keretet és ha jl emlékszem ugy3-4ezer küröl volt. Ki hova valosi lehet jarok arra a géppel és akkor meg tudjatok nezni hogy sikerült bele rakni. kellet barkácsolni de meg lehet csinalni. És itt hol vetted, esetleg utánanézhetnék. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Bogner és Társa Bt 6000 k.mét Bethlen krt 26 Tel: 06309681126 76415210 Ők azok! a képet még nem sikerült megoldanom de a hetvegen megyek haza akkor meglesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2004 Megoszt Elküldve November30, 2004 Bogner és Társa Bt 6000 k.mét Bethlen krt 26 Tel: 06309681126 76415210 Ők azok! a képet még nem sikerült megoldanom de a hetvegen megyek haza akkor meglesz! Na én abba a boltba többet nem megyek, olyan köcsög volt az eladó, amilyet még nem láttam, főleg miután azt mondtam, hogy " astrához kellene....", ezek után csak félvállról válaszolgatott, mikor mp3-as lejátszó kérdeztem, hogy milyen van rámutatott két polcra, hogy olyanok, na én akkor ilyet nem veszek és kifordultam onnét. Adja el a cuccát a pézes kölköknek, vén faxkalap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 gepard akkor nem volt kiemelőkeret??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 gepard akkor nem volt kiemelőkeret??? Keretet nem is kérdeztem, én mp3-at akartam venni a gépbe. De ezek után ott, tuti nem veszek semmit. (kereskedelmit végeztem, de ilyen modortalan hozzáállással, már az első félév végén kivágtak volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Sajan az volt az alkalmazott( és az apja a tulajank)! A tulaj egy fiatal srác! Velem tök rendes volt én közöltem vele hogy nics sok zseton és akkor nem is akrta rámtukmalni a legjobbat hanem mindig mutatta hogy van ilyen meg olyan melyiket szeretenem! Én ott szereltettem be az erősítőmet és szerintem tök koretkt volt. Nekem az a masik autohifi boltrol van hasonlo velemenyem ami egy sarki épuletben van. velem ott bant a tulaj ugy mint agy kutyával. pedig vásárolno akartam de ha a pénzem nem kell neki akkor jo. veszek mashol mast ha dragabban hát drágábban! Szerintem egy telefont meger hogy van-e keret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Tibcsy25 találta : http://www.vilcomp.hu/ nézzétek meg a szerelék résznél, 3000Ft/párja a keretnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 Ha valaki még nem talált volna Pesten kiemelőkeretet, vagy egyéb hifis kiegészítőt, akkor [url=http://www.kacsa-audio.hu]Ká-Csa Audio! Elég régóta vásárolunk ott, és mindíg rendesek. Amúgy minden vidéki boltban beképzelt idióták vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Szerintem csak megpróbálják kiélni magukat tudván, hogy bizonyos értelemben monopólhelyzetben vannak.Elég sok zsír gyerek fut, zsír verdával, és nem foglalkoznak vele, hogy ha drága is, de hangosan szóljon.Na itt jönnek a képbe ezek az elszállt fazonok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Tibcsy25 találta : http://www.vilcomp.hu/ nézzétek meg a szerelék résznél, 3000Ft/párja a keretnek. Szerintem jonak tunik, ár szerint is! De minden képpen fog kelleni alá 2-3 reteg farost lemez mert csak ugy fog beférni egy normalis hangszoro! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Hát nálunk Kaposváron 1500 korul van a hifi boltba a kiemelő keret Astrahoz . :) www.ciare.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Helló földim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Helló földim! Hello földim! :partyman: Nézd még a hozzászólásunk darabszáma is azonos(jelenleg)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Tegnap voltam az autohifi.hu kecskeméti boltjában. Kérdeztem blau mp3 után, a fickó meg elkezte fikázni, hogy ilyen sz@r megy olyan kaka, bezzeg a kenwood az király, szerinte. A Sonyt is lehúzta, a pioneert meg középkategóriásnak tudta be. Szerintetetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Szabyka, Foszer! Én is becsatlakoznék, mondjuk már kicsit elszakadtam a jó anyaföldtől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Nekem Kenwoodom van,meg vagyok vele elégedve,bár jó lenne ha még több mélyet tudnék előcsalogatni.De sztem az igazán csúcs az a nakamichi,clarion,egy picit halványabb a kenwood,blaupunkt,jvc, és nálam a pioneer,sony csak ezek után jönnek. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 és mivan az alpine-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts