yooccoo Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 jaa, úgy nekem is befér, hogy az ablak nem megy le :D csak az nem kóser :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nekem befért. Csak az ablak nem megy le :D Asszem 56mm volt nekem is. És a kárpit széléből is faragni kellett. Ha a mágnes beleér az üvegbe, arra azt mondanám, nem emelted ki eléggé. Én a műanyag kiemelőkeret alá még tettem egy 8-10 mm-es rétegelt lemezt, így épp nem ért hozzá az üveghez és épp felment a kárpit. Az is lehet nem pont a helyén van a hangszóród (kicsit lejjebb/feljebb vagy előrébb/hátrébb) vagy a hangszóród pereme vastagabb/szélesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ha a mágnes beleér az üvegbe, arra azt mondanám, nem emelted ki eléggé. Én a műanyag kiemelőkeret alá még tettem egy 8-10 mm-es rétegelt lemezt, így épp nem ért hozzá az üveghez és épp felment a kárpit. Az is lehet nem pont a helyén van a hangszóród (kicsit lejjebb/feljebb vagy előrébb/hátrébb) vagy a hangszóród pereme vastagabb/szélesebb. Volt műanyag kiemelőkeretem, direkt Opelé, a gyári hangszóró furataiba passzolt. A 8-10mm segítene, mert éppen csak belelóg a mágnes az üveg útjába, de nem rémlett, hogy annyi hely lenne még a kárpitig. Meg a rácsig. Mindenesetre ha barkácsolom a villanyablakot úgyis meg kell oldanom vhogy, ajtópanelt meg nem akarok csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 nekem így is belelógott már a kárpitba, nemhogy még 8-10 mm-t aláraknék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 sziasztok nagyon rég olvastam itt el is fáradtam. hip tech es kollégábol már kettő is kibontakozott :D nagyon sok hasznos infót leírtak. Xray pedig bemutatta a házilag elkészíthető leg egyszerűbb kábelszetet.(nekem is ilyen van csak jóval izmosabb a táp, és stereo rca külön oldalon) jó és hasznos dolgok ezek mind :D 35 ezer az egy kis hifihez nagyonsok pénz:S én se ismerem a D vagy milyen corsát, de nekem az F astrába a gyári kábelköteg mellett simán befért egy vastagabb és egy véknyabb tápkábel is, a vastagabb, majd kisujvastagságú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nekem így is belelógott már a kárpitba, nemhogy még 8-10 mm-t aláraknék :D Mielőtt a 16-os szettet megvettem volna, több fórumon is tájékozódtam, mi a max. beépítési mélység. Sokan (köztük több beépítéssel foglalkozó) 60 mm írt, de volt olyan is, aki állítólag 62 mm mélységű hangszórót épített be. Amikor szereltem be a hangszórót (JBL GTO6505ce, 60mm), én is elsőre azt mondtam, hogy a kárpit nem fog felmenni. A kárpit egy ponton ért oda a hangszóró széléhez, amit kb. 2 cm hosszon 3-4 mm mélyen lereszeltem. Így nem ér az üveghez és a kárpithoz sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szívesen :D Ha a gyári euró csati van a CD lejátszón és az autódban is a gyári vezetékelés akkor a hangszoróvezetékből a csíkos a negatív a teliszín meg a pozitív :D gyári vezetékelés egy mantában :D , örülök ha az alvázszám gyári. Még nem néztem meg a vezetékeket, de a hétvégén szakítok rá időt. Nagy kuszaság nem lehet benne, mert már sokat javítgattam, vagy pont ezért lesz káosz :D ?a magnó csatija frankó, de a kábelezés már családi esemény volt, remélem tényleg a teli szín a +, ha nem akkor meg úgyis kitaláljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 gyári vezetékelés egy mantában :D , örülök ha az alvázszám gyári. Még nem néztem meg a vezetékeket, de a hétvégén szakítok rá időt. Nagy kuszaság nem lehet benne, mert már sokat javítgattam, vagy pont ezért lesz káosz :D ?a magnó csatija frankó, de a kábelezés már családi esemény volt, remélem tényleg a teli szín a +, ha nem akkor meg úgyis kitaláljuk. Akkor annyit tegyél még meg ha nembiztos a vezeték jelölés , kihúzod a Fejegységet a helyéről és meglesed a hangszoró kivezetéseknél melyik hova van kötve, a fejegységnél a Jelölt az az a csíkos vezeték 100% hogy a negatív pólus és a teliszín a pozitív! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akkor annyit tegyél még meg ha nembiztos a vezeték jelölés , kihúzod a Fejegységet a helyéről és meglesed a hangszoró kivezetéseknél melyik hova van kötve, a fejegységnél a Jelölt az az a csíkos vezeték 100% hogy a negatív pólus és a teliszín a pozitív! :D Én ugyan nem nagyon értek hozzá, de nem lenne egyszerűbb rámérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én ugyan nem nagyon értek hozzá, de nem lenne egyszerűbb rámérni? erre én is gondoltam. de ehhez férfi segítség kell , mert ahhoz a műszerhez amivel mérnek én nem értek. mutogat valami értékeket, meg sípol. nekem ez olyan mint egy főzős teáskanna :D sípol vagy nem sípol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én ugyan nem nagyon értek hozzá, de nem lenne egyszerűbb rámérni? Hát nemtudom hogy üzemközben hogy lehetne iylenkor a szememre támaszkodom! :D psze ez is csak akkor igaz ha a vezeték egyben van és nem 3 db ból van összetoldozgatva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Lehet, hogy a végén egyszerűbb lesz újrakábelezni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 erre én is gondoltam. de ehhez férfi segítség kell , mert ahhoz a műszerhez amivel mérnek én nem értek. mutogat valami értékeket, meg sípol. nekem ez olyan mint egy főzős teáskanna :D sípol vagy nem sípol. És nincs egy férfi háznál? :D Én feszültséget mérnék. Az egyik vezeték, testhez képest 0 körül kellene hogy legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hát nemtudom hogy üzemközben hogy lehetne iylenkor a szememre támaszkodom! :D psze ez is csak akkor igaz ha a vezeték egyben van és nem 3 db ból van összetoldozgatva! Ezt nem értem. Lehet hogy az előbb is akkor hülyeséget írtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ezt nem értem. Lehet hogy az előbb is akkor hülyeséget írtam. :D nem nemondtál hülyeséget! De polaritást nemtudsz úgy kimérni hogy megy a fej , bár olyat tudunk mérni hogy a negatívot a testhez mert azzal összekell sípoljon! :D Én azért írtam hogy úgyszoktam hogy megnézem a fejnél hogy hogyvan kötögetve és ha 1 db ban vana vezeték nem 3 db ból van összetoldva akkor ott is uyganaz a +- mint a fejen! De igazad van mérni is lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 És nincs egy férfi háznál? :D Én feszültséget mérnék. Az egyik vezeték, testhez képest 0 körül kellene hogy legyen. Ez se feltétlenül igaz, sőt sztem az esetek többségében nem. A hídkapcsolású végfokok tápközépen vannak, azaz 6-7V körül nyugalmi állapotban, normális esetben mindkét hangszóróvezetéken :D . Nyilván ez nem érvényes az inverteres, szimmetrikus táplálású végfokora, de általában a fejekben nem ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ez se feltétlenül igaz, sőt sztem az esetek többségében nem. A hídkapcsolású végfokok tápközépen vannak, azaz 6-7V körül nyugalmi állapotban, normális esetben mindkét hangszóróvezetéken :D . Nyilván ez nem érvényes az inverteres, szimmetrikus táplálású végfokora, de általában a fejekben nem ilyen van. Na, mondtam én hogy nem értek hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Na, mondtam én hogy nem értek hozzá. :D Dehogyisnem csak Pepe is olyan mint Gabi :D mindíg ilyesztgetik a jónépet!! !:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Dehogyisnem csak Pepe is olyan mint Gabi :D mindíg ilyesztgetik a jónépet!! !:D és pedofilok is (bár a kettő lehet, hogy összefügg -mutogatósbácsi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 és pedofilok is (bár a kettő lehet, hogy összefügg -mutogatósbácsi) :D "gyere és megmutatom hogyan köll??" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 "gyere és megmutatom hogyan köll??" :D :D :D De csak, ha kapok cukorkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 és pedofilok is (bár a kettő lehet, hogy összefügg -mutogatósbácsi) :D Hogy Ti milyen jó emberismerők vagytok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hogy Ti milyen jó emberismerők vagytok :D :D és különben sem pedofil, hanem csak türelmetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Na msot elmondom egyszer hogy jártam hamár autó hifi topik! :D Szal megvettem a hiper szuper MP3 as lejátszót a Hondába és psze a gyári vezeték szettre tettem! Aztán szólt is meg mindenokés volt , elmentem a barátomhoz mert ép az ECU-t piszkáltuk neki psze mondanom sem kell amikor ránéztem a fejére láttam hogy már nemigazán szomjas :D na mondom gyere nézd meg az új zenegépet , na beültünka vasba bekapcsolom szól is minden okés eccercsak nagy sercegés és a Boxból az a vastag fehér füst dőlt ki! Mondom sisess ba..ki hozz egy porraloltót vagy valamit mert leég a kocsi.... Erre megszólal : baz..i nem is gondoltam volna hogy az új lejátszókba ennyi pénzért még füstgépet is tesznek :D :D hát kész végemvolt röhögtem mint az állat! Na a hiba kiderült az előző nagyokos tulaj oylan jól megpatkolta a biztit , hogy a vezeték végigégett a kötegben , mondanom semm kell 2 napíg tartott a rekreáció mire helyretettük a szigeteléseket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 akkor nem is füstgép van benne? :D egyik haveromnak a strobija volt igy, csak ő lazán rámondta, hogy efekt :D aztán másnap fura volt hogy semmi fény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts