Kess Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 sziasztok hogyan lehet betenni F astrába előre a 13-as helyre a 16-os hangszórókat??? meg tudom én azt sufniban csinálni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 F Astrában elöl 16osok vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 sziasztok hogyan lehet betenni F astrába előre a 13-as helyre a 16-os hangszórókat??? meg tudom én azt sufniban csinálni??? :) kell kiemelőkeret/gyűrű elöző astrámban legalábbis úgy volt benne. ami gáz, hogy a 16osnak komolyabb a mélysége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 "ami gáz, hogy a 16osnak komolyabb a mélysége!" Mondom hogy 16-os a gyárija... :) A jobb minőségű hangszórókhoz tényleg kell kiemelőkeret, mert nagyobb a mágnesük, és nem megy le tőlük az ablak. Egy ilyen keret kb. 1500 HUF. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Gabi! 13as és van a kk van 2K HUF is :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Én is úgy tudom, hogy 16-os.. :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Én is úgy tudom, hogy 16-os.. :roll: Üdv.: Atommanó Ahelyett hogy igazat adnál egy szekciótársnak :) (off -este?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Aztec! Nem győzöl meg. Ha gondolod, meg is mérheted, Nálam a szekrényben van egy pár gyári első F Astra hangszóró. :) A hivatalos beépítési mérete: 16,5cm. 1500-ért is meg lehet venni azt a keretet, nem kell menőzni hogy gazdag csákó vagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 :) Gabi pedig nekem az elöző asztmámban esk 13as volt gyári papír :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Az F-ben nekünk is 13-as volt gyárilag. Az is igaz hogy nem túl sok ideig... Nem lehet hogy ez felszereltségfüggő volt :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Na, összefoglalom. 8) - gyárilag 16,5 -ös van benne (6,5") - néhány gyártónak van olyan "lapos" (pro slimline) sorozata, ami 16,5-ös, és módosítás nélkül bemegy a gyári helyre (pl. DLS PS6) - egyéb 16,5-esek kiemelőkerettel mennek bele, ezt jobb helyeken nagyon igényesen meg tudják csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Nem tudok róla hogy másikat is építettek volna bele... Nekem CAR300-hoz volt 16-os, az pedig az egyik legkisebb rádijó... :) Biztos hogy gyári volt, nem valami vásári utángyártott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Egyébként is, úgy tudom hogy az összes F Astrához ugyanaz az ajtó megy (mármint 5 ajtósokhoz), úgyhogy egyformának kell lennie a hangszórókivágásnak... Úgyhogy mérjétek meg azt a régi hangszórót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Nem tudok róla hogy másikat is építettek volna bele... Nekem CAR300-hoz volt 16-os, az pedig az egyik legkisebb rádijó... :) Biztos hogy gyári volt, nem valami vásári utángyártott? :) 100,h gyári volt még azt hiszem gm vagy hasonló matrinya is volt rajta. de hazamejek kinyomzom, mert ez most dühít :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Full gyári volt. Ha nagyon keresném biztos megtalálnám még vmi szekrény aljában, de lusta vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Aztec! Nyugi, nem verekszem Veled... :roll: Szerencséd... :) :) :D Következő talira mindenki hozza a hangszóróját! :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Hagyd Gabi, én láttam, hogy írtak pü-t egymásnak, hogy szívassanak meg minket! :) Ha tényleg 13-as, akkor ahhoz más ajtópanel kellett volna... :roll: ... bár valami "költségtakarékos" kiadásnál el tudnám képzelni... :D Opel Astra Classic LP (low price) Extrák: nincs sárfogógumi, nincs oldalsó gumicsík, 13cm hangszórók (2 db), lehúzható ablakok, jobbra-balra forgatható kormány stb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Aztec nem olyan csávó, szerintem komolyan gondolja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Aztec nem olyan csávó, szerintem komolyan gondolja... :) Ááá, szerintem csak nyallerkodásból mondja! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Nem akarok nagyon okos lenni, de most mégis az leszek! Minden F-Astrának ugyan olyan a hangszoró kivágása. Minden F-Astrába ha kértek gyári zenét (szalonban) akkor 16-os a hangszorója az összes többi tákolmány! Ha 16-os más hangszorót akarsz bele vigyázni kell a mágnesel mert nem megy le az ablak! Kiemelő keret létezett annó de pl amikor a Renzsonak csináltam a zenét (tavaj) már nem létezett ilyesmi! Persze létezik autó spec. hangszoró ami befér a gyári helyre. Nekem annó Rainbow-ból ajánlottak 20000,--ért! A vége az lett, hogy nekem is meg a Renzsonak is ajtópanelt kellett csináltatni ami mellesleg jól is néz ki! Tehát ha komoly 16-os cucc kell előre aminek ugyebár a mágnese már sokkal nagyobb akkor ajtópanel kell! Többen is írták a jó igét ill. ugyan ezeket én csak megerősítem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 100,h gyári volt még azt hiszem gm vagy hasonló matrinya is volt rajta. de hazamejek kinyomzom, mert ez most dühít :roll: Aztec! Lehet hogy nem csak a kocsi van több darabból hanem a hifi is??? :) :D :D Én már azon sem lepődnék meg... :roll: Lehet hogy Corsa ajtók vannak rajta??? :wink: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 ez az elöző kocsimban volt Te nagy tuner először tuning utána generál :) :) :D :wink: De most más problémám is van, majd du fény derül mindenre :!: dde úgy láccik fejet kell hajtanom és el kell fogadnom, hogy a felismerés ugyan fájdalmas, de jelen esetben hasznos 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 "tuning utána generál " Irígykedsz mi??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 "tuning utána generál " Irígykedsz mi??? Üdv.: Atommanó éjn? öccccséééém, max amailcím miatt :) de nékem legalább gsi16v@.... na ne offoljunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November20, 2004 Megoszt Elküldve November20, 2004 Hello A hangszoro vitahoz annyit tudnék hozzá szolni hogy én a nyáron tettem a kocsiba ujj hangcuccot, és egy ami boztos hogy a gyari az 16-os mert szedtem szett egyet kettőt azota. És ha valami minősigibb hangzast akar az ember nem erdemes gondolkodni azokon a hangszorokon amik (slim) vikonyak mert teljesítmenyben igen keveset tudnak. Nekem 16.5 Phase liner van benne 80/120w-os 6,4cm mély és azt kell mondanom hogy belefer a kiemelő keret pedig kaphato mert én is azt vettem, de ha valaki talál egy 6-6,2cm melye akkor gyerek játek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts