mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 [http://web.interware.hu/sonique/80mp.JPG no véleményeket kérek ezt szemeltem ki magamnak megvételre Pioneer DEH-P80MP boltban 144 mashonnan 99 Nem rossz :) De ha Pioneer-ról van szó, akkor nekem ez tetszik igazán : Letisztult, egyszerű, ám gyönyörű foma + okos kis készülék :D Bár a képen nem látszik, de működés közben szép kéken világít :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Világoskéken, vagy olyan mélykéken???? :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Világoskéken, vagy olyan mélykéken Világoskéken :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Nekem az az előbbi csili-vili variáció jobban bejön habár tényleg lehetne egyszerűbb a kijelzője. A másokik már túl egyszerű.... :wink: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Nem rossz :) De ha Pioneer-ról van szó, akkor nekem ez tetszik igazán : Letisztult, egyszerű, ám gyönyörű foma + okos kis készülék :D Bár a képen nem látszik, de működés közben szép kéken világít :wink: jo lessz az fehérnek is :D jo jo .. de nekem a 80mp jobban teccik elöször nekem is ez lett volna de ez az uj modol jobban bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Szép kék=fehér :) :D :D De a lényeg hogy szép! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Nekem az az előbbi csili-vili variáció jobban bejön habár tényleg lehetne egyszerűbb a kijelzője. A másokik már túl egyszerű.... A fenti Pioneer szerintem azért jó, mert szinte bármelyik kocsiban megállná a helyét :wink: Nézz megy egy Becker-t, amely a BMW beszállítója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 ....jo lessz az fehérnek is :).... Szerinted ez fehér ? :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Szép kék=fehér :) :D :D De a lényeg hogy szép! Te meg ne röhögjél előre, mert a végén (ebből is) rosszul fogsz kijönni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Te meg ne röhögjél előre, mert a végén (ebből is) rosszul fogsz kijönni :wink: http://www.autosecurity.ru/audio/head/pion...s/deh-p77mp.jpg igen ez fehér a fénykép nem jol adja vissza én tegnap néztem meg a 80mp-t alatta meg ott volt a 77mp is szoval hidd el hogy ferhér Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 igen ez fehér a fénykép nem jol adja vissza én tegnap néztem meg a 80mp-t alatta meg ott volt a 77mp is szoval hidd el hogy ferhér Én is láttam élőben, ezért írtam, hogy kék :wink: Nem lehetséges, hogy lehet rajta állítani a megvilágítást ? Vedd meg és majd eldöntjük :) :D :D :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Hát azt hiszem hogy ebből most én jövök ki jobban! Mert az bizony tényleg fehér! Nézd meg élőben, bármelyik Media-Marktban megtalálod és meg fogsz lepődni.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Hogy Ti miken tudtok vitatkozni! LáCCik, hogy ráértek! :D :D :D Akkor mindenkit felvilágítok, hogy fehér LED-ekkel van megvilágítva (aminek azért van némi kékeslila árnyalata), de igazából az LCD polárszűrője tudja bekékíteni. Nézzetek meg egy JVC-t, aminek fehér a kijelzője. Minden szögből más színe van, a lilától a fehéren át a kékig. De ha lehet, én a Beckert kérném! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Aga ! Nézd mit leltem neked :) Pont a Szent István körúton sétálgattam, amikor egy Photo Hall kirakatában ezt találtam: Leírás róla : http://www.sony.co.uk/PageView.do?site=odw...ku=CDXS1000.EUR Bolt címe : Sz. I. krt. 20. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 No meg érkezett a fejegységem holnap be is szerelem már ki probaltam .. hát nem egyszerüen szol 4*60 (Din36) Watt fejegységböl .. korrekt szoval ugy néz ki jo vétel volt beszerelés .. kicsit igényes darab .. vagyis igényli a közvetlen tápot az akkummulátoról szerencsére elözö fejegységem is igy volt be kötve .. de ehez van valami spéci kábel relével valoszinü a gyijtas kapcsolja a relét és akkor kap tapot ... no ilyen nekem nem lessz mert 20e ft :) :D directbe meg kapja akksirol 2*10 A tápjat + gyujtas pozitivot egyébként ha nem kapna direct be tapot allitolag nem lehetne 4*60w ott kihozni belöle és akkor árr kell kapcsolni 4*40watt üzemmodba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Nézegetem, nézegetem és egyre jobban bejön ez a szolíd, mégis szép dizájn... De a kijelzővel még mindíg nem tok megbarátkozni. Végre lehetne egy olyan állás is, ahol semmilyen ikon, kép, delfin mittoménmégmi sincs, csak hasznos információ! Azt nagyon szeretném! nekem sem nagyon jön be az egérmozi ... ezért be néztem a szerviz menübe és lass csodat ki lehet kapcsolni a csini vili rohangálo képeket marad a trak . eltelt idö meg ilyenek ... :) szoval jo ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 1 cípőben járunk... én kb 2 7ig szidtam a roszjány anyjukat a roszjány gyártónak, mert ment a snowboardos, a ralli a kijelzőmön, de egy id3 tag, vagy hasonló luxust volt... menüben ki lehetett választani,h movie tipusa: anmáció, eq, stb... és végül megtaláltuk jól elrejtve a movie off eshetőséget. Azóta tudom, hogy hanyas számot hallgatom, mi a címe, előadója, album,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 nekem sem nagyon jön be az egérmozi ... ezért be néztem a szerviz menübe és lass csodat ki lehet kapcsolni a csini vili rohangálo képeket marad a trak . eltelt idö meg ilyenek ... :) szoval jo ez Nem mondod!! Még egy pici pörgő CD sincs? Lehet, hogy pajóék úgy gondolják, már letelt az egérmozis divatnak? És olyat tud, hogy egyszerre mutatja az album nevét-címét, a szám előadóját-címét és a track időt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Nem mondod!! Még egy pici pörgő CD sincs? Lehet, hogy pajóék úgy gondolják, már letelt az egérmozis divatnak? És olyat tud, hogy egyszerre mutatja az album nevét-címét, a szám előadóját-címét és a track időt? ha a service menuben Motion -t OFF ra allitom akkor egy qrva pörgö morgo zörgö logo sem tünik fel csak a text és a fekete hattér holnap csinalok képet asszem ugy jelzi ki hogy elöado, szamcim, és kicsiben a sarokban az idö vagy szamcim, track , eltelt idö szoval nekem idáig bejön ... és nagyon jol szol az elözö pio-m hoz képest ha kell valakinek 20körül meg valok töle ennél sokkal kopotabb de tökéletes .. ugye hasznaltam vagy ~3 évet Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 ...holnap csinalok képet... Azt megköszönném. Ha már így felcsigáztál :) Sajnos katalógusban, weblapon nincsenek ilyenek, boltba meg nem fogok emiatt bemenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Azt megköszönném. Ha már így felcsigáztál :) Sajnos katalógusban, weblapon nincsenek ilyenek, boltba meg nem fogok emiatt bemenni... no itt vannak de utalok én ilyen kijelzöt fényképezni :D vagy be ég vagy elmosodik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Köszi Mélykék, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Sonique! Szép, már majdnem megfelel nekem is :) Kijelző szinten egyébként nálam a Dension (5 sor hasznos infó) és a Becker TrafficPro (4sor) vezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Sonique! Szép, már majdnem megfelel nekem is :) Kijelző szinten egyébként nálam a Dension (5 sor hasznos infó) és a Becker TrafficPro (4sor) vezet. A dension-t nem szeretem Becker TrafficPro -t meg nem ismerem de abbol a szempntob jo hogy nincs tulbonyolitva de nekem tökéletesen megfelel ez a szar 3 soros pioneer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 A dension-t nem szeretem Becker TrafficPro -t meg nem ismerem de abbol a szempntob jo hogy nincs tulbonyolitva Ne érts félre, nekem kifejezetten tetszik a pajód, csak a kijelzőre értettem a rangsorolást! Bár, ha jobban belegondolok, inkább Beckert választanék. A Dension szimpatikus, csak hallottam a fejeikről néhány furcsaságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts