Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

bárkinek ajánom..

győrben van. elérhetőséget küldök szívesen püben. .. (pestet nem ismerem, de eddigi tapasztalatok alapján akik nekem számoltak árat eléggé lehúzós fajták)

a srác többszörös magyar bajnok amúgy........

összehasonlításképp a corsa 1 nap alatt lett kész mindenestül...... :)

amúgy ott van a carstylingos lapomon a link ott van bőven fotó az eddigi munkáiról...

nem egy ventoja van veletlenul? valami giga tuningos?

no bennt van a muzsika :lol: nagyon szépen dübörög és ezért a munkáért én nem adnék ki pénzt.

jobb oldalt vezettem el a kábelt és ment pikk-pakk törés nélkül :)

a tap meg az RCA ugye nem egymas mellett megy? :blink:

Megosztás:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

őt ismerem :) nagyon ért hozzá. de azt hittem magánszemélyeknek nem dolgozik :blink:

mellesleg, tőle vettem a mostani fejegységem :)

hát szo-szo, mindegyik a jobb oldalt meg, de az egyik belül a másik meg kívül fut a köszöbön belül

a tápot bal oldalt szoktál, de a lényeg, hogy ne az RCA mellett. ejnyebejnye. betehetnél még valami zavar generátort is, amit az RCAra testelsz :o :lol: esetleg egy-két földhurkot is csinálhatnál :D

az erősitő remélem nem a FÉM üléstámlára van csavarva, mert akkor tényleg földhurok alakulhat ki. kell alá egy kárpitozott MDF lap.

Megosztás:

MDF-lap????

Na ne politizáljunk itt kérem szépen :) :) :lol:

Ez itt az autó hi-fi topic vagymi... :D :o

Ja, nem volt túl jó 5let egy oldalon vinni a tápot az RCA-val,nekem el se fért volna :blink:

neked akkor farostlemezből, vagy hdf-ből kell majd csinálnod. hogy törne bele a dekopirod B) B)

az rca és tápk között szerintem van olyan 3-4 cm

ha neked igy jó, nekünk is jó. csak a ládát hajtod erősitővel?

Megosztás:

bocsi de lehet le isvan irva amit kérdezek de én hirtelen nem találtam

két kérdésem lenne

egyik az atoban levő hangszorokat hogy lehett kicserélni, és mire figyeljek a csere hangszoronál??

2 hogy miért is nemjo az ha a kasznihoz földelünk??

egyenlőre ennyi köszi

Megosztás:

igen, csak az megy arról

miért kérded?

mert a zaj nem 50hz alatt keletkezik, igy lehet hogy van, de nem hallod, mer le van vagva a ladarol. meg amugysem adna le.

két kérdésem lenne

egyik az atoban levő hangszorokat hogy lehett kicserélni, és mire figyeljek a csere hangszoronál??

egyenlőre ennyi köszi

a hangszorot akarod a kasztnihoz foldelni?

milyen verda? ha gyari helyre megy, arra figyelj, hogy ne legyen tul mely a hagnszoro, kulonben nem fog lemenni az ablak teljesen es/vagy tonkreteszi a hangszorokat is a nekiutkozo ablak. kelleni fog kiemelo keret is.

Megosztás:

két kérdésem lenne

egyenlőre ennyi köszi

Fastrában az ajtóban 16-os hangszóró van.

Ha túl mély a hangszóró akkor kiemelő keret is kell hozzá,hogy ne érjen bele a mágnesbe az üveg leengedéskor.

Szerintem komolyabb boltban az eladó tud segíteni rajtad,ha szólsz,hogy F Astrába keresel recsegőt.

Vannak olyan hangszóróok amik autóspecifikusak vagyis a dobozára rá van írva,hogy mibe jó. :)

Megosztás:

sziasztok!az új astrámban nagyon rossz a rádioantenna,pedig erősítős és jól is van bekötve mitcsináljak cseréltessem ki?nrm sérül a tetőkárpit?

Biztos, hogy az antenna a rossz, nem a rádiónak van baja? Próbáltad másik rádióval/antennával?

Megosztás:

mehet a - a kaszntiról, csak kell találni egy megfelelő testpontot. pl hátsó biztonságiöv csavar.

Én is igy tom

de olvasgattam az elején ennek a topiknak és ott az volt irva hogy azt is egész az aksitol kell hozni

azárt kérdezem, mert a kábel nem gond(igaz nem olyan csecsás mint a hifibolti), ugyhogy azt inkább belepazarlom ha kicsit is jobb tőle a cuccosom:)

köszi hello

amugy meg arrol a kiemelő keretről nincs valakinek képe??

3000ért láttam boltban,de csak az árát láttam, annyiért csinálni is tudok, és lehet egy 20asat is be tudnékl valahogy tenni, de a lényeg, hogy ha nem tul bonyolult akkor csinálok magamnak, szoval ha valaki tud képet mutatni várom

hello

Megosztás:

Én is igy tom

de olvasgattam az elején ennek a topiknak és ott az volt irva hogy azt is egész az aksitol kell hozni

azárt kérdezem, mert a kábel nem gond(igaz nem olyan csecsás mint a hifibolti), ugyhogy azt inkább belepazarlom ha kicsit is jobb tőle a cuccosom:)

köszi hello

amugy meg arrol a kiemelő keretről nincs valakinek képe??

3000ért láttam boltban,de csak az árát láttam, annyiért csinálni is tudok, és lehet egy 20asat is be tudnékl valahogy tenni, de a lényeg, hogy ha nem tul bonyolult akkor csinálok magamnak, szoval ha valaki tud képet mutatni várom

hello

a müanyag kiemelő nem a legjobb megoldás. ha magad kezded csinálni, akkor valamilyen fából(pl mdf lap) kell kivágni gyűrűket, és azokat egymásra szerelni, amig el nem éred a kivánt kiemelést. ezek után ezt felcsavarozod az ajtóra, majd ebbe bele a hangszórót.

3000kicsit sok a müjanyag szarért, bár lehet hogy felment az ára. de 3000ből a faanyag is kijön, ha van időd és kedved kicsit fürészelni + reszelni.

mindjárt felteszek egy képet a gyári hangszóróról. az egybe van öntve a kiemelővel. arról már el tudod képzelni.

http://andris22.dynamicweb.hu/pic/p2220040.jpg

http://andris22.dynamicweb.hu/pic/p2220041.jpg

http://andris22.dynamicweb.hu/pic/p2220042.jpg

http://andris22.dynamicweb.hu/pic/p2220043.jpg

ha esetleg nem jönne be a kép, akkor kattints bele az URLbe, és nyomd meg az entert.

Megosztás:

igen mert most ez az új divat, hogy nem lehet képet direkt linkelni az ingyenes szolgáltatókál :S

rá kell menni és mintha kézzel te irtad volna be, még 1 enter. nekem úgy bejött. ha nem megy igy sem. felteszem máshova...

Úgy sem jön be... :) Viszont megnéztem a felniket+gumikat!!! :D Gratula.

Szóval...Teljes oldalt kell frissíteni...ha úgy sem jön be!!! Mert akkor bejön!

Megosztás:

Én is gratula a felnikhez, jól néznek ki ;) Mostmár csak vigyázz rájuk, kerékőrt mindenképp vegyél hozzá, egyik ismerős úgy csinálta, hogy két különfajta kerékört is vett, úgyhogy átlósan minden felniben két-két különfajta kerékőr van, biztos, ami biztos :D

De hogy ne csak OFFoljak, nekem nem szól az autóban a vezetőoldali ajtóban a hangszóró, ahelyett majd lehet, hogy kell vennem másikat, ha az a baj (eddig nem néztem meg, nem mertem a kárpitnak nekiesni). Lehet ilyen méretűt venni valahol, kimondottan ajtóba valót? Jó lenne akkor már kétutast venni, ha már egyszer... :)

Megosztás:

Én is gratula a felnikhez, jól néznek ki ;) Mostmár csak vigyázz rájuk, kerékőrt mindenképp vegyél hozzá, egyik ismerős úgy csinálta, hogy két különfajta kerékört is vett, úgyhogy átlósan minden felniben két-két különfajta kerékőr van, biztos, ami biztos :D

De hogy ne csak OFFoljak, nekem nem szól az autóban a vezetőoldali ajtóban a hangszóró, ahelyett majd lehet, hogy kell vennem másikat, ha az a baj (eddig nem néztem meg, nem mertem a kárpitnak nekiesni). Lehet ilyen méretűt venni valahol, kimondottan ajtóba valót? Jó lenne akkor már kétutast venni, ha már egyszer... :)

;) kösz.

ha elektronyos az ablakod, akkor egyszerü levenni a kárpitot. ha nem az, akkor a kurblival meg kell szenvedni a visszarakással. de most télen úgyse tekergeted az ablakot :P

astra ajtóba 60mm mélységig gyári helyre bármi bemegy, csak kell hozzá venni egy kiemelőt/csinálni hozzá.

ha már veszel valamit, akkor szettet vegyél(külön magas + mély) ne koaxot. gyárilag is a tükörháromszögben van a csipogó.

ja és 16centis hangszóró kell. (165mm)

Megosztás:

...

Egy sima 16os komponens szet jo oda. Es ha nem vagy nagyon fukar, jo esellyel meg fogsz lepodni hogy ilyen meg olyan hangok is vannak. Ha odafigyelsz akkor egy bo oras munka a teljes csere egy hozzaertonek minden szivassal egyutt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.