Gepard Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem is JVC van de ettől egy kicsivel alacsonyabb version. Nincs pvs-e sem, viszont megy az mp3 és a wma is rajta, nem ugrál, és ennyi elég. Joe-nak is olyan van, és ő sem panaszkodott még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Na végül egy Kenwood 6024gy-t vettem full dobozos igaz használt 35ért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 KDC-M6024? Vagy M nélküli? Mert nekem is és Opel16V-nek is az előbbi van, azzal a különbséggel, hogy az enyém ezüst, az övé fekete. Nagyon megbízható masina szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Jah M-es mert Mp3 és G mert fekete :( Ez az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sztem meg leszelveleelégedve. De azért referálj róla hogy szuperál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ua. ezüstben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Sztem meg leszelveleelégedve. De azért referálj róla hogy szuperál. Meglesz :D Kenwoodom még úgysem volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Én egy ilyet nyúzok már egy ideje, de még semmi gond nem volt vele. Szerintem a kenwood jó választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 SzvSz a kenwood megbízható tuti választás felejthető hangzásvilággal. Nekem 2 is volt. Egy kisebb meg egy 602x-es. Az 602x most nem nálam van (de a családban) és már 3 éve hibátlanul megy. De a hangminőségben szolgáltatásban és kinézetben is vannak nála sokkal komolyabbak. Bár hangsúlyozom bármelyik gyári fejnél fényévekkel jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Igazán nem vagyok otthonos a mai hangtechnikában, én még mono esetleg! stereo-ban hallgatom az FM-et. Láma kérdésem tenném föl: a mai fejegységek/erősítők vannak-e valamilyen kábelezett kapcsolatban az elektromos ablakemelővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Csak ha összekötöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 a mai fejegységek/erősítők vannak-e valamilyen kábelezett kapcsolatban az elektromos ablakemelővel? 1 kérdés merült fel bennem kapásból, azt hiszem jogosan: miért is kérded :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Megártott neki a juhtúrós pizza :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ez is felkeltette az érdeklődésem: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=3833888 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 meg van értve: az ablakemelő biztijéről kapja a 12V-ot az erősítő (ha külön van) Kapcsirajzon nem vót rajt, miért van összekócozva. picccit összekevertem fejben a 31-et a pozitívval, megzavart, hogy triplán van van testelve, de majd ezt is megértem (eccer a házon, eccer egy barna kábel, és mégeccer a 31ről egy barna-fekete) (oka: tittttkos projekt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 meg van értve: az ablakemelő biztijéről kapja a 12V-ot az erősítő (ha külön van) Kapcsirajzon nem vót rajt, miért van összekócozva. picccit összekevertem fejben a 31-et a pozitívval, megzavart, hogy triplán van van testelve, de majd ezt is megértem (eccer a házon, eccer egy barna kábel, és mégeccer a 31ről egy barna-fekete) (oka: tittttkos projekt) Na ezt jó elmagyaráztad! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 :!: HELP ME PLEASE :!: Srácok! Egy 77,5mm-es beépítési mélységű 165mm-es hangszórót be tudok rakni az első ajtókba, vagy ne is reménykedjek? Nagyon durva átalakítás kellene a beépítéséhez :?: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 kiemelőkeret tutti fog kelleni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az addig ok, de elvileg azzal is - ha minden igaz - max 5cm-es hangszóró megy be. Van valaki aki már pöcsölt ezzel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 :!: HELP ME PLEASE :!: Srácok! Egy 77,5mm-es beépítési mélységű 165mm-es hangszórót be tudok rakni az első ajtókba, vagy ne is reménykedjek? Nagyon durva átalakítás kellene a beépítéséhez :?: :? Vágsz mdfből egy kiemelő gyűrüt és simán menni fog.. de ha szépen megkérsz, akkor az én régi használt kiemelőimet odaadhatom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Márk msn vagy telefonon keress meg megoldjuk ugyis lesz szünetem oktoberbe megcsinalom neked ugy hogy leteszed a hajadat! Kiemelö keret se kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ja persze mind nagyon barati aron mondjuk egy sör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Szóval azt mondjátok, hogy egy 77,5mm-es mélységű hangszórót be tudok úgy építeni az ajtóba, hogy ne lógjon ki és még az ablakot is le tudjam engedni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Amúgy a kérdésem apropója, hogy sikerült szereznem egy Blaupunkt Velocity VX170-es első szettet elég jó áron! Ezt szeretném beépíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Be lehet épiteni es nem mondanam azt hogy ki fog logni de a karpitot meg kell dolgozni de termeszetesen esztétikusan fog kinézni!!! Garanciát vállanék rá!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts