Astroid Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Gpont-nak igaza van. A SAL egy nagy átverés.Nem azt kell nézni hogy hogy néz ki , hanem hogy mit tud.Nem tud igazán mélyre menni , viszont hamar betorzít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Ja , a ping-pongasztal jobb vételnek tűnik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Gpont-nak igaza van. A SAL egy nagy átverés.Nem azt kell nézni hogy hogy néz ki , hanem hogy mit tud.Nem tud igazán mélyre menni , viszont hamar betorzít. Egyetértek. Az én ládámon sem látszik semmi kívülről, viszont elég szépen szól, bár ez ízlések és pofonok kérdése :wink: Maga a láda teljesen "noname". Surányinál csinálták, viszont egy Helix sugárzó van benne. Én utólag tudtam meg, hogy ez egy tűrhető márka. Csak ráböktem a boltban, hogy ezt kérem :oops: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 pang a topik ;) Csak ugy érdeklődésképpen: milyen árakon mennek a csomagtartó beépítések? Gondolom ezt igy baromi nehéz megmondani de ha van valakinek tapasztalata az legyen olyan jó és vésse már be :lol: Ha esetleg képet is tudnátok mellé nyomni az mégjobb lenne. Nem milliós, HUMMA versenyen dobogós rendszert szeretnék építeni hanem azt akarom, hogy nagyon jól nézzen ki. Mert a hátsóülésre csavarozott erősítő + ide-oda mászkáló mélyláda verzio nem nagyon tetszik. keresd fel őt(2.8VR6) ha jót akarsz :lol: a lap alján láthatsz egy-két beépítést is... ja és az enyém is nála készült.... én csak ajánlani tudom..... addig ízelítőnek két kép a csomiról:) (bocsi, de este készültek már) elég szépen sikeredett a beépítés, és nagyon szépen szól) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 300watt :lol: :lol: :( Katt ide ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 300watt :D :D ;) Katt ide :( És azt a qrva nagy teljesítményt mivel hűti??? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Vajon kell neki 36-os tápkábel? Esetleg elé egy kondi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Elmagyarázná valaki, hogy mi a különbség a 2 ill 4 kimenettel rendelkező erősítő között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Elmagyarázná valaki, hogy mi a különbség a 2 ill 4 kimenettel rendelkező erősítő között? A különbség??? Hát 2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Offmester!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Itt van némi infó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Elmagyarázná valaki, hogy mi a különbség a 2 ill 4 kimenettel rendelkező erősítő között? A 2 csatornással általában csak egy mélyládát hajtanak úgy, hogy a 2 csatornát hídba kötik. A 4 csatornás erősítőnél általában 2 csatorna hajtja az első szett jobb és bal oldalát, a másik két csatorna pedig hídba kötve a mélyládát. Szvsz célszerű minden hangszórót az erősítőről hajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 És azt a qrva nagy teljesítményt mivel hűti??? ;) :lol: :lol: LOL :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 LOL :( :D :D Rájöttem közben. Lehet, hogy vízhűtéses az erölködő és rá van kötve az autó vízrendszerére. Állandó 90 fokon tartja az erölködőt... :twisted: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Köszi a válaszokat. Ezek szerint ha jó hangzást szeretnék inkább a 4 csatornásat válasszam. Ebben az esetben a frontsugárzónak az első alsó hangszórókat kell értenem, vagy a magasat is? Igaz ha jól értelmezem akkor astrába a komponens sugárzókat kell rakni, és ott együtt vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Az elsőket tök felesleges, mert a fejegységben van 4x50W általában, az meg előre tökre elég. Nekem spec hátra két erősítőm volt. Egy a subnak (2db 30cm) hídba kötve, egy mosfetes aranyozott, meg a két db három utas 25cm-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Az elsőket tök felesleges, mert a fejegységben van 4x50W általában, az meg előre tökre elég. Nekem spec hátra két erősítőm volt. Egy a subnak (2db 30cm) hídba kötve, egy mosfetes aranyozott, meg a két db három utas 25cm-nek.Ez így még árban is barátságosabban hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 a Mosfet 4x50W csak egy névleges teljesítmény. Megnézel egy katalógust, vagy picit utána számolsz, kijön, hogy a DIN szerinti kimenő teljesítmény 4x27 W... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 a Mosfet 4x50W csak egy névleges teljesítmény. Megnézel egy katalógust, vagy picit utána számolsz, kijön, hogy a DIN szerinti kimenő teljesítmény 4x27 W... Legjobb esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 És még nem beszéltünk az 5 és a 6 csatis erősítőkről ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Az már luxus lenne... Egyébként komponensekből jobb cuccot össze lehet rakni, mint egy kompletten megvásárolt dologból. Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is... ue. a helyzet a több csatornás erőlködőkkel is. TOM: és nem beszéltünk még olyanokról, hogy kell neki a 10A bizti, meg 14.4V, hogy ezt a teljesítményt hozza ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Előre untig elég még az a 4x27W is. Nem? Nekem pl. nincs benne MOSFET chip! Nekem növelt 100A-es generátor volt és 75Ah akksi és kondi nélkül elvolt a cucc.pl. A torzítás az ellenben nagyon lényeges, mert ha a fejegység erősítő adatai nem túl jók, akkor nemárt előre is külön erősítőre kötni, de inkább másik fejegységet venni. Na meg az sem mindegy, hogy rendelkezik e alacsony impedanciájú kimenettel az erősítők felé (torzítás). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Előre untig elég még az a 4x27W is. Nem? Nekem pl. nincs benne MOSFET chip! Nekem növelt 100A-es generátor volt és 75Ah akksi és kondi nélkül elvolt a cucc.pl. A torzítás az ellenben nagyon lényeges, mert ha a fejegység erősítő adatai nem túl jók, akkor nemárt előre is külön erősítőre kötni, de inkább másik fejegységet venni. Na meg az sem mindegy, hogy rendelkezik e alacsony impedanciájú kimenettel az erősítők felé (torzítás). Én inkább az "elől legyen delej, hátul meg valami kis izé (meg a mélynyomó)" híve vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Előre hova építesz be "delejt"? A mágnes nem fér bele az ajtókárpitba, ha meg kidüllesztett beépítést csinálsz, akkor meg nem tudod becsukni az ajtót, amikor beülsz. Haver a JVC hifi demó autójával járkál és nem túl kényelmes elöl a lábadnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 előre magas + közép, ha mélysugárzót is szeretnél vele együtt, azt a b-oszlop környékére kellene rakni... a mélyláda külön projekt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts