Jim Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Teljesen egyetértek,az üléshez van úgyis támasztva és nálam a tépőzár bevált,sőt Tomi023-nál is! :wink: Sikerült beszereznem tépőzárat. Kiderült, hogy anyámnak van otthon. :oops: Fehér színű ugyan, de ingyen volt :lol: Szóval holnap kicsit rallisra veszem este a figurát és megnézzük mit tud a tépőzár. A láda alján a négy sarok kapott egy-egy 2 cm széle és kb. 10 cm hosszú csíkot, valamint a hátlap (ferde ülés felőli rész) felső sarkai egyet-egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Úgy néz ki, hogy a tépőzár beváltotta a hozzá fűzött reményeket... 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 pang a topik :lol: Csak ugy érdeklődésképpen: milyen árakon mennek a csomagtartó beépítések? Gondolom ezt igy baromi nehéz megmondani de ha van valakinek tapasztalata az legyen olyan jó és vésse már be :) Ha esetleg képet is tudnátok mellé nyomni az mégjobb lenne. Nem milliós, HUMMA versenyen dobogós rendszert szeretnék építeni hanem azt akarom, hogy nagyon jól nézzen ki. Mert a hátsóülésre csavarozott erősítő + ide-oda mászkáló mélyláda verzio nem nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 pedig sok előnye van .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ezen már én is gondolkodtam,de családi autóba nem szeretnék ilyet épiteni,mert ha kell a hely a bevásárláskor,akkor csak mélyláda ki és már van is hely! Egy azomban biztos!A csomitartó aljába tuti hogy szabok dekopirral egy osb lemezt,hogy férfinemiszerv@ sima legyen a csomitér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ezen már én is gondolkodtam,de családi autóba nem szeretnék ilyet épiteni,mert ha kell a hely a bevásárláskor,akkor csak mélyláda ki és már van is hely! anno a régi asconának a csomitartóját be akartam építeni...jobb h nem tettem...igy ha vmi volt csak kikaptam a mélyládát és márpakolhattam is...ha az ülés is kellett akkor meg lecsavaroztam az erölködőt..... a másik h sztem a csomagtartónak nemfeltétlenül kell szépnek lennie :lol: -ha érted mire gondolok....többet ér ha az utastér zenéjére költöd a pénzt.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 anno a régi asconának a csomitartóját be akartam építeni...jobb h nem tettem...igy ha vmi volt csak kikaptam a mélyládát és márpakolhattam is...ha az ülés is kellett akkor meg lecsavaroztam az erölködőt..... a másik h sztem a csomagtartónak nemfeltétlenül kell szépnek lennie :lol: -ha érted mire gondolok....többet ér ha az utastér zenéjére költöd a pénzt.... :roll: Én már befejeztem a hifire költést! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Én már befejeztem a hifire költést! :) jah azt a részt nem neked szántam hanem Redlánynak :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 köszi az ellenvéleményeket fiuk :( de most már valaki irjon ontopik hozzászólást is a témában :D :D :D 4 embert hozzám nem nagyon lehet beültetni.....ha szemre nehezebb mint én akkor abból 4 nem ülhet be :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 ...anno a régi asconának a csomitartóját be akartam építeni...jobb h nem tettem...igy ha vmi volt csak kikaptam a mélyládát és márpakolhattam is... Én meg azért akarom beépíteni, mert már az összes ismerősöm teherautónak nézi Ancsát! :evil: A mindkét oldalon kipufogónak is azért örülök, mert nem tudok tőle vontatni! :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 de most már valaki irjon ontopik hozzászólást is a témában :lol: :) :( nekem olyan lesz és raj lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nekem olyan lesz és raj lesz :wink: ejha micsoda infóáradat...vajon hogyan tudom ezt mind feldolgozni :lol: :) de mégis hol csináltatod? mennyiért? milyet? stbstbstb Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ismerhetnél Redi, a kocsit én építem. Otthon Anyagárban+10 sör Szomszédommal fogjuk kialakítani, de nem lesz rs-re építve meg street2re so csodát ne várj Csomi tartó körbe lesz húzva és be lesz süllyesztve a sub meg az erőlködő Kondit nem teszek fel dísznek, mert minek? Kb ennyi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 mi a véleményetek erről a csodáról? most akarják 20-ért rámsózni http://www.kepfeltoltes.hu/view/050904/hang.jpg ha megveszem a mélynyomót akkor mit kell még szerezzek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 mi a véleményetek erről a csodáról? most akarják 20-ért rámsózni http://www.kepfeltoltes.hu/view/050904/hang.jpg ha megveszem a mélynyomót akkor mit kell még szerezzek? A SAL(SomogyiAudioLine) termékek nem rosszak, de átlagosak. Ennyi pénzért azonban jók. Szerintem halgasd meg, hogy megfelel e az elképzeléseidenek. Ilyen dolgokat mindíg csak akkor szabad megvenni, ha már rabul ejtett a hangja. egyébként meg: www.sal.hu XC-102/PRO * bandpass kivitelű duál szubláda, zenei terhelhetőség: max. 350 W * krómozott kosarú, 2db 250 mm átmérőjű polipropilén hangszóró * variálható hangszóróbekötési mód (2 x 4 Ohm / 8 Ohm / 2 Ohm) * kék színű, 12 Voltos körfénycsövek a hangszórók körül Erősítő kellene hozzá, mert nem írja, hogy lenne bele építve. A sal honlapján van olyan, amibe van beépítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 igen, azt gondolom, hogy kell hozzá egy erölködő, azt kb mennyiért lehet hozzá szerezni? mi kell még hozzá azon kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 mi a véleményetek erről a csodáról? most akarják 20-ért rámsózni http://www.kepfeltoltes.hu/view/050904/hang.jpg A pinyóasztalért pedig max. egy tízest adj. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 15 -re akarom lealkudni ;) de az asztal nem kell :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 ha megveszem a mélynyomót akkor mit kell még szerezzek? attól függ mit szertnél ;))))) jó minőségu kábelek pl. kellhetnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Kell egy normális erősítő,kábelek,biztosíték,csatlakozók! Erősítő 200W körüli,vagy feletti 15E körül már kapható. Kábelek 5E körül lesznek,RCA és tápkábel+biztosíték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 mi a véleményetek erről a csodáról? most akarják 20-ért rámsózni http://www.kepfeltoltes.hu/view/050904/hang.jpg ha megveszem a mélynyomót akkor mit kell még szerezzek? Már megint én leszek a károgó, de szerintem egy Forintot sem ér. Erre mondta nagyon találóan az egyik autóhifis topiklakó: "Ennyi pénzért vegyél inkább egy üveg márkás piát. Befektetésnek az sem jó, de attól legalább egy darabig jól érzed magad". Bocs, de ez van. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Már megint én leszek a károgó, de szerintem egy Forintot sem ér. Erre mondta nagyon találóan az egyik autóhifis topiklakó: "Ennyi pénzért vegyél inkább egy üveg márkás piát. Befektetésnek az sem jó, de attól legalább egy darabig jól érzed magad". Bocs, de ez van. 8) :shock: pedig a jól néz ki azért köszönöm a hozzászólásokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 igen, azt gondolom, hogy kell hozzá egy erölködő, azt kb mennyiért lehet hozzá szerezni? mi kell még hozzá azon kívül? Hát a S.A.L-ról engem lebeszéltek többen is, amikor nézelődtem. Most már tényleg leugrom valamikor hozzád és megnézed (meghallgatod) a cuccost. Nézd meg ezt http://www.suranyihifi.hu/index.php?p=auto...1/499&g=65&h=17 Nekem a magnat helyett Helix sugárzós reflex ládát adtak, mert a magnat akkor kifogyott. Előre pedig ezt http://www.pitoncaraudio.hu/index.php?csop=13&cikk=31 Bár én még 13k körül tudtam náluk beszerezni, mert akciós volt, de szerintem ennyiért is megéri. A kábelekre, csatlakozókre, biztosítékra számolj 5-10k között, plusz a szereleési költség is kb. 10-15k, hacsak nem állsz neki magad otthon. De nem ajánlom. G Astránál, ha a küszöb alatt akarod vinni a kábeleket (illene ott), akkor ki kell venni az üléseket a boritás felszedéséhez. Legalábbis nekem így csinálták. Csúnya látvány volt szétkapva az autó.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Hát a S.A.L-ról engem lebeszéltek többen is, amikor nézelődtem. Most már tényleg leugrom valamikor hozzád és megnézed (meghallgatod) a cuccost. Nézd meg ezt http://www.suranyihifi.hu/index.php?p=auto...1/499&g=65&h=17 Nekem a magnat helyett Helix sugárzós reflex ládát adtak, mert a magnat akkor kifogyott. Előre pedig ezt http://www.pitoncaraudio.hu/index.php?csop=13&cikk=31 Bár én még 13k körül tudtam náluk beszerezni, mert akciós volt, de szerintem ennyiért is megéri. A kábelekre, csatlakozókre, biztosítékra számolj 5-10k között, plusz a szereleési költség is kb. 10-15k, hacsak nem állsz neki magad otthon. De nem ajánlom. G Astránál, ha a küszöb alatt akarod vinni a kábeleket (illene ott), akkor ki kell venni az üléseket a boritás felszedéséhez. Legalábbis nekem így csinálták. Csúnya látvány volt szétkapva az autó.... :roll: Nálam nem szedték szét az ülést!az enyém felhajtjató volt (a hátsó ülés) a többi kábelt meg a küszöbnél lévő gumi genya alatt vittük át!a munka igényes volt a feladat aránylag egyszerü!de ez csak az én véleményem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nálam nem szedték szét az ülést!az enyém felhajtjató volt (a hátsó ülés) a többi kábelt meg a küszöbnél lévő gumi genya alatt vittük át!a munka igényes volt a feladat aránylag egyszerü!de ez csak az én véleményem :roll: Az első üléseket szedték ki, hogy fel tudják szedni rendesen a küszöböket, mert ujjnyi vastag tápkábel és RCA is ment a küszöbbe (külön-külön oldalra), ráadásul védőcsövezték is a kábeleket a biztonság kedvéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts