MaSt-R Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Hmm miez a ngy moderalas... tehat akkor f asztra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Kiemelo keret mindenkeppen kell. 16,5 megy az ajtoba, de slim kivitelut nezz, a sima nem lesz jo, beleakad az ablak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 MacAudio Pro Flat. Ez pl tuti jo. Nezd meg a melyseget es hasonlot keress. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Tenyleg ekkora szivas Frontera A-ba 16os szettet beszerelni...? Sehol nincs eleg hely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Kosz.vettem valamilyen hangszorot mer azt a macaudiot nagyon lehordtak aszondtak kiemelomerettel bemegy.na majd azt meglatjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Szia! Kérdésem lenne!Vettem egy Alpine UTE-72BT fejetséget!Első szett Alpine SPG-17CS!Erősítő Alpine W640,Mélyláda Alpine SBG-1044BR!Szerinted??Es a kérdésem milyen kábel szettet ajanlanál hozzá?Vagy mekkora tápkábelt?Es szerinted hogyan tudnàm az erősitöt rögzíteni az első ülés alá!!egy 2000 opel tigrám van!!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 Sziasztok.amatőr autó hifis vagyok,de ha kell szívesen segítek bárkinek beépíteni a hifit. Eddig ezekbe építettem:Omega A/B,golf5,Seat ibiza gt,mitsubishi colt,corsa B/C,skoda fabia,saját f Astra. De minden autóba más más módon kellett a kábeleket elrejteni.szabadidömbe szívesen segítek a 4 éves fiammal.nagy segítség hisz van kitt kerülgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adam1819 Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Sziasztok!olyan embert keresnék B.A.Z. Megyében vagy közeli megyében aki ért a nem gyári rádió kormányról vezérlésének beszereléséhez.G astrámba(multikormányos gyárilag) szeretnék berakni egy kenwood lejátszót(a dobozán az van,h kormánytávezérelhető adapter szükséges).+ szeretném,ha megoldható,h a kocsi kijelzőjén kiírja pölö a cd v pendrivról hallgatott szám címét.tud ebben valaki segíteni?kb árat is kérnék..válaszod/válaszokat előre is köszönöm.Aki tud jó autóhifist és normális áron dolgozik írja már meg!U.I: Miskolcon az autohifi stúdiót próbáltam nem sok sikerrel:s Link to comment Megosztás: More sharing options...
Talált Elküldve Május14, 2014 Megoszt Elküldve Május14, 2014 Sziasztok! 2013-as J-s Astra ST selectionbe hifit szereltettem. Első hangszórók, erősítő, mélyláda. Az index, és egyéb figyelmeztető hangokat a fejegység adja a hangszórókon keresztül. Gyárilag normál, és hangos mód közül lehet választani. A "tuningot" követően sokkal hangosabbak lettek ezek a rendszerhangok, ami elég kellemetlen. Gyári szervizben azt mondták, ezen nem tudnak állítani, sem kikapcsolni. Valaki tudja, hogyan lehetne mérsékelni, esetleg kikapcsolni ezeket a bizonyos hangokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Relax Elküldve Augusztus24, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2014 Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban hogy van a Signumomban egy navi70 es fejegység amit szeretnék lecserélni vmi Alpinera de a navi 70 irányitja ügye a guminyomás elenőrzőt,a fenti kijelzőn a fogyasztást, infókat stb.. meg lehet menteni a fenti kijelzőt ha másik fejegységet kap v. meg kell válnom az infóktól is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve November21, 2014 Megoszt Elküldve November21, 2014 Sziasztok! Van esetleg valakinek MACaudio Wildstorm 130 as ládája esetleg? A világitás bekötéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, esetleg leírása van valakinek hozzá? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
masvilagX2 Elküldve Április28, 2015 Megoszt Elküldve Április28, 2015 sziasztok. lehet volt mar irva ,de mint uj tag erdeklodom van valaki aki tud jo helyet ajanlani ahol hifivel kapcsolatban tudnanak segiteni?adott egy j astra cd300 fejegyseggel.szeretnem kicsit jobba tenni a dolgot egy navis fejegyseggel.erre kene ajanlat ill kivitelezes is.valaszokat elore is köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Opel Kadét Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Sziasztok! Kérdezek: Egy 98'-as Vectra gyári kazettás rádióját (Philips Car 400) cserélném egy CD-s autórádióra (még nincs kiszemelt áldozat). Az új rádiót is kormányról szeretném vezérelni. Hogyan valósíthatom meg? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
estn Elküldve Július14, 2015 Megoszt Elküldve Július14, 2015 (edited) Sziasztok! Astra H-ban szeretnék autórádiót cserélni. Két megoldás között gondolkodom, Az egyik variáns beépítő kerettel valamely ismert gyártó 1DIN-es rádiója vagy az Ebay-en kapható olcsóbb Dupla DIN-es All-in rádiók mely 100%-ban illeszkedik a műszerfalhoz. http://www.ebay.com/itm/7-Car-Stereo-GPS-VAUXHALL-OPEL-ANTARA-CORSA-C-D-Astra-H-Vectra-C-Zafira-Vivaro-/271615620044?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f3d8d73cc vagy http://www.ebay.com/itm/7060GBP-Car-DVD-GPS-SatNav-Radio-fits-OPEL-VAUXHALL-HOLDEN-ANTARA-ASTRA-CORSA-/161731399139?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a7f14de3 Van e valakinek tapasztalata ezekkel a modellekkel? Milyen minőségűek (hang, kijelző, készülék), mennyire megbízhatóak illetve tud e futatni Igo Primo-t? Nagyon köszönöm, üdv: Módosítva Július14, 2015 : estn Link to comment Megosztás: More sharing options...
khena Elküldve Szeptember11, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2015 Sziasztok. hifi terén elég gyengén muzsikálok a kocsiban is meg tudásilag. ezért szeretnék okosabbaktól tanácsot kérni. Adott egy F astra kombi. vettem bele egy mac audió szettet. 16 cm-es 2 utas hangszóró szett 165 mm-es mély-középsugárzó 13 mm-es magas-sugárzó 240W max. zenei teljesítmény 60W RMS teljesítmény 40 - 21.000 Hz frekvenciaátvitel 91 dB érzékenység Impedancia: 4 Ohm Bekötöttem és nem szolt szépen, vettem egy hangváltót is azt is bekötöttem, csak az alsó hangszoróra menő vezetéket és azt osztottam ketté a csipogóra és a mély középre. úgysem lett sokkal szebb,kipróbáltam egy sony fejegységgel is meg amit használok VDO cd 441 xed-el egyikkelsem szól szépen. viszont van egy b-vectra a családban teljesen gyári hangszórók hát sajnos meg sem közelítem azt a szintet, azt a kocsit a sony fejegységgel használjuk de betettem abba is a VDO-t kipróbálni az mindkettővel szépen szól.Enyém viszont elkezd torzítani.nincs olyan szép mélyem mint a vectrában, hiába veszem vissza a mélyet, akkor is torzít. meg amíg nem torzít sem szól olyan szépen.Nem tudom mi lehet a probléma? szigetelés vagy a szett szar?A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Szeptember22, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2015 Sziasztok! G Astrámban gyári hangszóró van a két első ajtóban. Mi az a kategória, amit ezek a gyári hangszórók képviselnek? És mit ajánlanátok, ha számomra a zenehallgatás, a hangok minősége a fontos, nem a hangereje? Csak olyan érdekel, amihez nem kell az autót átalakítani, és a csomagtartóba mélyláda sem opció. Mi az az árkategória, amit ár/érték arányban a legnagyobb ugrást jelenti innen? És ehhez milyen fejegység szükséges? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geri 10 Elküldve Szeptember22, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2015 Szevasztok,egy kis segítségre lenne szükségem,az autómba CD50Phone van,nem olvassa a cd-t,csak visít,és kiírja,hogy invalid CD.A lézerfejet megtisztították,de a hiba továbbra is fentál.Néha olvas,de többnyire nem.Hogyan lehetne orvosolni ezt??,vagy AUX-ot kilehet-e vezetni??Előre is köszönöm segítségeteket!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
saska8 Elküldve Október4, 2015 Megoszt Elküldve Október4, 2015 Sziasztok adott egy opel astra G Blaupunkt rádio aksi csere miatt kéri a kódot az meg is van rendben el is fogadja a rádió illetve a kazettás magnó része műkszik de a cd tár is kér egy kódot cd tár adatai:NO :90569379 , GMCDC2W0748026 , 8631177772 please help Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu1211 Elküldve November14, 2015 Megoszt Elküldve November14, 2015 Sziasztok! Előre is elnézést ha butának tűnök a dologhoz!!! :) ...az is vagyok! 2006-os H astra tulaj vagyok és a gyári rádiót kivettem belőle mert szeretnék bele tenni egy másikat. De teljesen meg fogott a vezetékelés, a vezetékek színei! Fogalmam sincs mit hova kellene kötni! Tudom vigyem el egy hifi szervizbe.... de ha lehet szeretném magamnak megoldani. nagy öröm lenn! :) Nagyon köszönöm ha tudtok nekem segíteni!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabz Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 (edited) üdv mindenkinek! sajna nem pörög nagyon ez a topik, de hátha van még szakértő aki olvassa és segítene nekem némi útmutatással 1. fejegységet cserélnék már az újkasznis vectra c -ben,(2005 utáni) lehetőleg olyat raknék bele ami direktben tud a telefonnal csatlakozni ( mirorlinkel) mondjuk, és a másik sarkalatos pont a kormányról vezérlés.... előre is thx Módosítva November27, 2015 : szabz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts