Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...

a dolog pikantériája hogy can-bus os az a rádió... na hogy ott hogyan van megoldva... :)

A Can busz ellenére sikerült bekötni. A fej antenna kivezetesén van +12v ha bekapcsolom a rádiót vagy a cd-t.

Így ide kötöttem az erősítő rem bemenetét. És működik.

Mindenkinek hálás köszönet a segítségért.

Megosztás:

A Can busz ellenére sikerült bekötni. A fej antenna kivezetesén van +12v ha bekapcsolom a rádiót vagy a cd-t.

Így ide kötöttem az erősítő rem bemenetét. És működik.

Mindenkinek hálás köszönet a segítségért.

akkor ezt is lehet :)

milyen színű vezeték?

piros-fehér?

Megosztás:

• 4 weeks later...

Vagy szarul kinéző, de Alpine...

http://www.paradoxau...-cde-120rm.html

Én pont ilyet akartam venni, csak piros világításost. 24ért volt akcióban AVplanetnél. Szerintem nem ronda és mivel Alpine, rossz nem lehet. Én az első kettőt, már csak az USB hiánya miatt is kizárnám. Jobb pendrive-ra másolgatni, mint állandóan CD-t írni. :)

Megosztás:

Üdv:-)

Segítsetek már nekem kicsit:-)

OPel Astra F caravan gépkocsin a csomagtartó ajtóban lévő hangszórókat szeretném megszüntetni.

Az oda menő szálakat hol a leg egyszerűbb megszakítani úgy hogy nem szerelem ki a rádiót és nem szedem ki a

hátsó ajtóban lévő vagy 20 csavart:-)???

Előre is köszi:-)

Megosztás:

Üdv:-)

Segítsetek már nekem kicsit:-)

OPel Astra F caravan gépkocsin a csomagtartó ajtóban lévő hangszórókat szeretném megszüntetni.

Az oda menő szálakat hol a leg egyszerűbb megszakítani úgy hogy nem szerelem ki a rádiót és nem szedem ki a

hátsó ajtóban lévő vagy 20 csavart:-)???

Előre is köszi:-)

Pl. a zsanérnál levő gumi átvezetőcsőben..

Megosztás:

Ilyesmiket nézegetek, kb ebben az árfekvésben... ergo max 30 pénz...

A GT-450 U-t nézted már?

Karácsony előtt vettem, de én nagyon meg vok vele elégedve.

Egy kicsivel másképp néz ki, és egy kicsivel többet tud, mint a GT-26-os.

Kb 25000Ft

Megosztás:

• 4 weeks later...

Jó fej, de ha ilyet veszel, akkor sz tem olyan rendszert kell tenni a kocsiba, hogy a fej tudását ki tudd használni. :icon1:

A szett többi része egy Hertz 16.5-es első szett + csipogók, egy Sherwood A100X4-es erősítő, ami valós 4X100 watt, vagy 2X250 watt RMS-t tud, és a hely és súlyspórolás miatt is, de nekem a hangzásvilága is nagyon bejön, egy VIBE SLR mélyláda...

Ajtók zajcsillapítva, normális kábelezés végig...

Nem nagy durr, de nem olyan rossz összeállítás ez így szerintem...főleg ár érték arányban... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.