Mc-elek Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Többször megnéztem,de semmi pára nem volt az erősítőkön...pedig utcán állok Én is :D mennyit szeretnél :) ?? küldök neked :) ja... most hol megy hol nem... inkább nem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 mennyit szeretnél :) ?? küldök neked :) ja... most hol megy hol nem... inkább nem ... Akkor szinte biztos,hogy érintkezés hiba van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 mennyit szeretnél :) ?? küldök neked :) ja... most hol megy hol nem... inkább nem ... A testkábel nem lazult fel véletlenül? Mert az is tud ilyet okozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 A testkábel nem lazult fel véletlenül? Mert az is tud ilyet okozni... végig néztem mindent.. az is ok.... ha nem találom meg a gariját akkor kicserélem benne védelmet... néztem másik aksiról is.. közvetlen két szál ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Szasztok! Egy gyors kérdés : a CD30 mp3 fej egységnél az antenna kimeneten akkor is van +12v ha cd-t hallgatok ? Tehát lehet használni az erősítő rem bemenetehez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Szasztok! Egy gyors kérdés : a CD30 mp3 fej egységnél az antenna kimeneten akkor is van +12v ha cd-t hallgatok ? Tehát lehet használni az erősítő rem bemenetehez ? szerintem igen... de meg is mérheted :) ha van rajta egyáltalán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Szasztok! Egy gyors kérdés : a CD30 mp3 fej egységnél az antenna kimeneten akkor is van +12v ha cd-t hallgatok ? Tehát lehet használni az erősítő rem bemenetehez ? Szerintem van. Amint bekapcsolod, tápfeszültség van rajta. Nekem legalábbis a JVC-n így van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Szerintem van. Amint bekapcsolod, tápfeszültség van rajta. Nekem legalábbis a JVC-n így van. :) a dolog pikantériája hogy can-bus os az a rádió... na hogy ott hogyan van megoldva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 a dolog pikantériája hogy can-bus os az a rádió... na hogy ott hogyan van megoldva... :) A Can busz ellenére sikerült bekötni. A fej antenna kivezetesén van +12v ha bekapcsolom a rádiót vagy a cd-t. Így ide kötöttem az erősítő rem bemenetét. És működik. Mindenkinek hálás köszönet a segítségért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 A Can busz ellenére sikerült bekötni. A fej antenna kivezetesén van +12v ha bekapcsolom a rádiót vagy a cd-t. Így ide kötöttem az erősítő rem bemenetét. És működik. Mindenkinek hálás köszönet a segítségért. akkor ezt is lehet :) milyen színű vezeték? piros-fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 akkor ezt is lehet :) milyen színű vezeték? piros-fehér? A fej egység csatlakozóján (a rádión) nem volt vezeték bekötve. Üres kivezetés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tempi88 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! Meg tudná nekem adni a méreteit az F astra csomagtartó ajtóban lévő hangszórónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Mekkora jelentősége van az RCA esetén, hogy hány V-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Ilyesmiket nézegetek, kb ebben az árfekvésben... ergo max 30 pénz... Sony CDX-GT26 http://tuningbolt.hu/hifi_termekleiras/TYPE/hifi/BACKLINK/1/TID/45209/AID/1098/FID/76/TERMEK/cdx-gt26 JVC KD-R331 http://tuningbolt.hu/hifi_termekleiras/TYPE/hifi/BACKLINK/1/TID/34586/AID/1098/FID/76/TERMEK/kd-r331 JVC KD-R531 http://www.paradoxautohifi.hu/autoradio_fejegyseg/jvc-kd-r531.html Vagy szarul kinéző, de Alpine... http://www.paradoxautohifi.hu/autoradio_fejegyseg/alpine-cde-120rm.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Vagy szarul kinéző, de Alpine... http://www.paradoxau...-cde-120rm.html Én pont ilyet akartam venni, csak piros világításost. 24ért volt akcióban AVplanetnél. Szerintem nem ronda és mivel Alpine, rossz nem lehet. Én az első kettőt, már csak az USB hiánya miatt is kizárnám. Jobb pendrive-ra másolgatni, mint állandóan CD-t írni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monos Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Üdv:-) Segítsetek már nekem kicsit:-) OPel Astra F caravan gépkocsin a csomagtartó ajtóban lévő hangszórókat szeretném megszüntetni. Az oda menő szálakat hol a leg egyszerűbb megszakítani úgy hogy nem szerelem ki a rádiót és nem szedem ki a hátsó ajtóban lévő vagy 20 csavart:-)??? Előre is köszi:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Üdv:-) Segítsetek már nekem kicsit:-) OPel Astra F caravan gépkocsin a csomagtartó ajtóban lévő hangszórókat szeretném megszüntetni. Az oda menő szálakat hol a leg egyszerűbb megszakítani úgy hogy nem szerelem ki a rádiót és nem szedem ki a hátsó ajtóban lévő vagy 20 csavart:-)??? Előre is köszi:-) Pl. a zsanérnál levő gumi átvezetőcsőben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monos Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Pl. a zsanérnál levő gumi átvezetőcsőben.. Pl. a zsanérnál levő gumi átvezetőcsőben.. köszi.-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Ilyesmiket nézegetek, kb ebben az árfekvésben... ergo max 30 pénz... A GT-450 U-t nézted már? Karácsony előtt vettem, de én nagyon meg vok vele elégedve. Egy kicsivel másképp néz ki, és egy kicsivel többet tud, mint a GT-26-os. Kb 25000Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Ilyesmiket nézegetek, kb ebben az árfekvésben... ergo max 30 pénz... A GT-450 U-t nézted már? Karácsony előtt vettem, de én nagyon meg vok vele elégedve. Egy kicsivel másképp néz ki, és egy kicsivel többet tud, mint a GT-26-os. Kb 25000Ft Eddig nem, de ez is jó lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Egy ilyen szerintetek? http://www.procinema.hu/termek/autoradio-cd-mp3/alpine-cda-9812-rb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Hopp, hova tűnt a 30ezres álomhatár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Egy ilyen szerintetek? http://www.procinema...ine-cda-9812-rb Jó fej, de ha ilyet veszel, akkor sz tem olyan rendszert kell tenni a kocsiba, hogy a fej tudását ki tudd használni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Jó fej, de ha ilyet veszel, akkor sz tem olyan rendszert kell tenni a kocsiba, hogy a fej tudását ki tudd használni. :icon1: A szett többi része egy Hertz 16.5-es első szett + csipogók, egy Sherwood A100X4-es erősítő, ami valós 4X100 watt, vagy 2X250 watt RMS-t tud, és a hely és súlyspórolás miatt is, de nekem a hangzásvilága is nagyon bejön, egy VIBE SLR mélyláda... Ajtók zajcsillapítva, normális kábelezés végig... Nem nagy durr, de nem olyan rossz összeállítás ez így szerintem...főleg ár érték arányban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Hopp, hova tűnt a 30ezres álomhatár? :D Pont belefér... használtan lenne, makulátlan állapotban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts