Mickey Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Köszi szépen, erre gondoltam én is de egy páran írták már, hogy megszenvedtek vele veszek egy keretet és du. megpróbálom beszerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Hy all Tervezem ,hogy egy kis zörejcsillapítást eszközölök az autó ajtajain. Sajna eléggé zörög a kicsike :D Mit szoktak tenni az ajtó fémje és a kárpit közé? (persze elérhető árban kapható megoldásra gondolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 sziasztok, gyorsban tudja valaki, hogy mi a max mélység az első ajtókba? persze kiemelőt tennék alá. cserélném a gyári 16-osokat. visszaolvastam, de nincs egyértelmű válasz, mindenki csak próbálgat, meg találgat. dls-t néztem, 53-mm es mélységgel. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Hy, minek van ezeken a hangszórókon az a gumi bugyi a másnesen??? Nagy gáz, ha azt lehagyom??? vki? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok! Lehet volt már kérdés, de Én nem találtam meg egyértelműen. Ha az első ajtóba rakok be kiemelőgyűrűt, akkor bármilyen normál hangszóró elfér úgy, hogy a gyári rács is visszamegy rá? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sziasztok! Lehet volt már kérdés, de Én nem találtam meg egyértelműen. Ha az első ajtóba rakok be kiemelőgyűrűt, akkor bármilyen normál hangszóró elfér úgy, hogy a gyári rács is visszamegy rá? Köszi! Nem fér be bármilyen hangszóró...Ha jó emlékszem max az 55mm fér be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Nem fér be bármilyen hangszóró...Ha jó emlékszem max az 55mm fér be. Köszi, akkor elvileg az 53mm-es beépítési mélységgel jó vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Régen pislogtak a lámpák bent egy kicsit amikor keményen toltam a zenét :D Szerintetek vékony a kábel? ha bekötök mellé még1 kábel még1 biztivel elmúlik a pislogás? 2 erősítő van bent. A tápkábel meg 8as kábé amit nem mondanék vastagnak :icon4: Akku Banner Starting bull 66AH Kondi is van. Én arra tippelek, hogy vékony a kábel és nem kapnak elég naftát. Jut eszembe ha tud valaki vastag kábel olcsón vagy használtan vevő lennék rá ha kell az nekem. Mert bolti áron nem igen fogok venni dolgozó lány Drága :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Régen pislogtak a lámpák bent egy kicsit amikor keményen toltam a zenét :D Szerintetek vékony a kábel? ha bekötök mellé még1 kábel még1 biztivel elmúlik a pislogás? 2 erősítő van bent. A tápkábel meg 8as kábé amit nem mondanék vastagnak :icon4: Akku Banner Starting bull 66AH Kondi is van. Én arra tippelek, hogy vékony a kábel és nem kapnak elég naftát. Jut eszembe ha tud valaki vastag kábel olcsón vagy használtan vevő lennék rá ha kell az nekem. Mert bolti áron nem igen fogok venni dolgozó lány Drága :icon4: Lehet még gyenge aksitól is,de tény hogy a 8as kábel max hangszóró vezetéknek jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Még olyan kérdésem lenne, hogy a kiemelőgyűrűt mekkora csavarokkal lehet felfogatni? Mert addig nem akarom szétburítani, míg nincs meg minden hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lehet még gyenge aksitól is,de tény hogy a 8as kábel max hangszóró vezetéknek jó :D 66AH akksi corsa B be nem éreztem, eddig, hogy gyengélkedik, kb 2 éves, pöccre indul meg minden egyenlőre még gondom nem volt vele álló helybe is bírja sokáig amikor szerelgetem lámpával meg mindennel. Nem, hinném, hogy az akksi gyenge inkább a kábelek vékonyak. Előtte az 55ös akksival is pislogott most már csak minimálisan. Gondolom túl sok naftát venne fel amihez vékonyak a kábelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Áhá egyik erősítő 40AH a másik 50AH és 5m kábel hát akkor már kevés a 8as :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 66AH akksi corsa B be nem éreztem, eddig, hogy gyengélkedik, kb 2 éves, pöccre indul meg minden egyenlőre még gondom nem volt vele álló helybe is bírja sokáig amikor szerelgetem lámpával meg mindennel. Nem, hinném, hogy az akksi gyenge inkább a kábelek vékonyak. Előtte az 55ös akksival is pislogott most már csak minimálisan. Gondolom túl sok naftát venne fel amihez vékonyak a kábelek. Nekem 2 aksim van a kocsiban,amiből az egyik egy elég durva szünetmentes táp aksi.35ös kábelek vannak mindenhol.Ha kicsit gyenge az aksi,akkor nekem is villog a lámpa :icon4: ,de attól még pöcre indul...Ha nem jár a motor,akkor nem ajánlatos zenét hallgatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nekem 2 aksim van a kocsiban,amiből az egyik egy elég durva szünetmentes táp aksi.35ös kábelek vannak mindenhol.Ha kicsit gyenge az aksi,akkor nekem is villog a lámpa ;) ,de attól még pöcre indul...Ha nem jár a motor,akkor nem ajánlatos zenét hallgatni :D Nem hallgatok zenét álló motornál nem tesz jót a rendszernek, ugyanis csak 12V van meg amúgy meg álló motornál a lámpára értettem, volt már hogy 5-8 órákat folyamat világított mert szereltem :icon4: Nekem vékony a kábel és másik akksival is villogott és azzal se volt gondom itt a kábel lesz a gyenge pont :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nem hallgatok zenét álló motornál nem tesz jót a rendszernek, ugyanis csak 12V van meg amúgy meg álló motornál a lámpára értettem, volt már hogy 5-8 órákat folyamat világított mert szereltem :D Nekem vékony a kábel és másik akksival is villogott és azzal se volt gondom itt a kábel lesz a gyenge pont :icon4: Akksi kapacitását ingyért megmérik olyan helyen, ahol árulják, nekem a vacsi új Banner akksi 60%-os volt, egy merítés/full töltés periódus után állt helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Akksi kapacitását ingyért megmérik olyan helyen, ahol árulják, nekem a vacsi új Banner akksi 60%-os volt, egy merítés/full töltés periódus után állt helyre. Köszi akkor megnézetem. Nekem is banner starting bull 66AH Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Valószínű, hogy villódzást a kábel okozhatja. Kipróbáltam, hogy álló motornál, dübögtettem a zenét teljes rendszerrel és villódzott az utastér világítás, pedig LEDes. Próbaképpen kikapcsoltam a mélyládát, mert hát az nagyon "sok" ampert vesz fel. De hiába kapcsoltam ki, a világítás akkor is villódzott. Úgyhogy a fejegység vékony kábelei okozhatják. Ugyanis azok a gyáriak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Valószínű, hogy villódzást a kábel okozhatja. Kipróbáltam, hogy álló motornál, dübögtettem a zenét teljes rendszerrel és villódzott az utastér világítás, pedig LEDes. Próbaképpen kikapcsoltam a mélyládát, mert hát az nagyon "sok" ampert vesz fel. De hiába kapcsoltam ki, a világítás akkor is villódzott. Úgyhogy a fejegység vékony kábelei okozhatják. Ugyanis azok a gyáriak. Nekem is gyári kábelek mennek a fejegységhez,mégse villog :icon4: Persze egy próbát megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Nekem is gyári kábelek mennek a fejegységhez,mégse villog :icon4: Persze egy próbát megér :icon4: Pedig nem is egy nagyágyú fejegység van benne, hanem egy JVC... De menet közben nem villog semmi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Ha a hátsó gyári 13 cm-es hangszórókat normálisabb kétutas szettre cserélem az érezhető változást hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Ha a hátsó gyári 13 cm-es hangszórókat normálisabb kétutas szettre cserélem az érezhető változást hoz? Hát ha befér a helyére valami jó cucc, akkor igen. Feltéve, hogy elöl is ok a cucc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Hát ha befér a helyére valami jó cucc, akkor igen. Feltéve, hogy elöl is ok a cucc. :D Elöl a gyári 16-os van a csipogóval, az egész korrektnek tűnik, csak hátul van dobozhang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nekem alpine fejesem van, dragster szett elől, hátul a gyári + RCF atresuno mélyláda, ha 20as felé veszem a fejest már pislákol a tompított :D 30 felett stroboszkóp...Ott figyel most a Roki kondi a polcon csak várom pajtásom hogy berakjuk a helyére :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Kérdésem az lenne ,hogy van vkinek tapasztalata bitumen lappal történő ajtószigeteléssel kapcsolatban? Érdemes beruházni vagy van vmi korrektebb megoldás? Nem versenyre akarom megcsinálni csak zavar ,hogy rezeg az ajtó. Kb mennyi kellene 2 ajtóra? Erről lenne szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts