Mester91 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Lehet hogy kicsit sok az 1500Watt RMS. ;) Ezzel még a bolhát is le lőheted a kutyáról ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Hát nem gyenge ;) De legalább nem kell a drága thai masszázsért fizetni :D Ha nagyon feltekerem az én hátamnak is kellemes már a ne mán :D A bolhát ezzel nem lelőni lehet hanem újraéleszteni minden ütemnél :D (Már ha az elsőt túléli... :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
portoky Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az adatlapjaikon leírtakra hagyatkozz, ne pedig a csomagolásra... Az lesz a legtisztább, ha az RMS teljesítmény és a zenei teljesítmény is megegyezik... :rolleyes: Az RMS az amit tartósan le tud adni az erőlködő, valamint amit a hangszóró eltud viselni hosszú távon. A zenei teljesítmény meg az a maximum, amit egy pillanatig le tud adni az erősítő és amit a hangszóró el tud viselni egy rövid ideig. Érthető amit leírtam, vagy csak nekem tűnik annak? :D ;) Na igen..itt jön ki az apró betűs rész.. :D Tiszta és világos...:D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Hát nem gyenge ;) De legalább nem kell a drága thai masszázsért fizetni :D Ha nagyon feltekerem az én hátamnak is kellemes már a ne mán :D A bolhát ezzel nem lelőni lehet hanem újraéleszteni minden ütemnél :D (Már ha az elsőt túléli... :rolleyes: ) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Na szóval... Gyári hangszóró mérete 45mm Mögötte még van egy bő cm, tehát max 55mmes hangszóró mehet be a gyári kárpit alá kiemelővel. Én egy kicsit dudorítottam a hangszóró meleltt lévő kárpit műanyagján, és így nyertem egy jó 1,5cmet. Így durván 7cm az az 70mes hangszóró is berakható, dea gyári rácsot el kell felejteni. Arra azt találtam ki, hogy ragasztok neki körbe egy olyan peremet, ami már elég ahhoz, hogy ne érjen bele a hangszóróba. Vagyis majdnem körbe, mert kb 1/3mad része az ajtókárpithoz fog kapcsolódni. Erre vagy olvasztást, vagy ragasztást fogok alkalmazni, aztán festést. Remélem így most már meglesznek a számszerű adatok, és nem lesz találgatás, hogy mennyi is a hangszóró mélysége, ami beférhet, F astrába az ajtóba. nem is látszik az alakítás: http://pics.coldline.hu/pics/45043-20100605-JynlOT.jpg alatta: http://pics.coldline.hu/pics/45044-20100605-SKuMeJ.jpg mérőszalaggal ugyan nem látszik aszámozás, de leet saccolni: http://pics.coldline.hu/pics/45042-20100605-EJ2YWv.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Egy röpke kérdés. Az odáig ok, hogy 45mm, de mekkora az átmérő? Segítségedet előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Egy röpke kérdés. Az odáig ok, hogy 45mm, de mekkora az átmérő? Segítségedet előre is köszönöm. 165mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 165mm igen igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 szewasztok! az lenne a kérdésem hogy az F Astrában mekkora a teljesítménye az első hangszóróknak (gyári) ?? ha valaki esetleg már dolgozott velük. köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 szewasztok! az lenne a kérdésem hogy az F Astrában mekkora a teljesítménye az első hangszóróknak (gyári) ?? ha valaki esetleg már dolgozott velük. köszönöm! teljesen mindegy, hamarabb torzít, mint tönkremegy, cseréld ki bármire, jobban fog szólni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 teljesen mindegy, hamarabb torzít, mint tönkremegy, cseréld ki bármire, jobban fog szólni! azértbármire ne ^_^ de nehéz nem jobbat venni tőle... de ettől nehezebb beférőt venni hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 azértbármire ne ^_^ de nehéz nem jobbat venni tőle... de ettől nehezebb beférőt venni hozzá :D igen azt tudom, jól csak a lapos kivitelü fér be ami azért nem a legolcsóbb kategória! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 igen azt tudom, jól csak a lapos kivitelü fér be ami azért nem a legolcsóbb kategória! Ez a hangszóró egész jól szól. Audio System 31500ft Nekem is ilyen van, bár én egy gyárihibásat fogtam ki, de javitás óta nincs baj vele. Eddig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ez a hangszóró egész jól szól. Audio System 31500ft Nekem is ilyen van, bár én egy gyárihibásat fogtam ki, de javitás óta nincs baj vele. Eddig ^_^ ez nem pont az alacsony árú kategória :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Ez a hangszóró egész jól szól. Audio System 31500ft Nekem is ilyen van, bár én egy gyárihibásat fogtam ki, de javitás óta nincs baj vele. Eddig :D ennek mekkora a teljesítménye? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 ennek mekkora a teljesítménye? :D Itt megtalálod az adatokat. és sok minden mást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Sziasztok! Eladó lett a hifi cucc a kocsimból! US BLASTER 640W-os erősitő,Sal 300 W-os Subcső+adom hozzá a kábeleket nem az olcsó kábel kategória! Összesen :20.000 Huf (Fix ár!) Képeket email-ben,vagy msn-en tudok küldeni! Erősitő ELKELT! A SUB+a kábelek:10.000 HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Üdv! Rádióantenna gondom lenne. Lg fejegységem van a kocsiban és 12v antennám (ilyen) viszont sajnos miután beállítom a rádióadókat, eléggé zavartan jönnek be. Sajnos a juventustól kezdve roxy, stb. Olyan mintha gyenge lenne a jel. Nemhiszem h a fejegyslg lenne, elhagyom pestet és kb 10km után már rendesen sistereg. Ilyenesetben mit lehetne tenni? Érdemes lenne mondjuk egy antenna erősítőt beszerezni (modjuk ilyet) vagy mondjuk komplette az egész kábelt a rádiótól a teőig, mert lehe h vhol meg van sérülve? Nagyon ha nemszükséges nem bombáznám szét a kocsit, ezért jobban tetszene a jelerősítő, viszont feleslegesen meg nem akarok pénzt kiadni érte mert kkor a nyakamon marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Sziasztok! B Corsában szeretném lecserélni a Car 300-at CDR 500-ra.Működni fog az RDS? Van valakinek tapasztalata erről a fejegységről? Mennyire bírja? Melyik a jobb a Delco,vagy a Siemens? Nem akarok mindenféle bazári sz**t,hogy ott virítson nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Szeretnék venni egy multimédiás fejegységet. A leírásában az szerepel, hogy "Jel-zaj viszony >80dB " Ez elfogadható minőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nektek milyen mélynyomó vált be az autótokba? DLD az jó vagy ebbe az árba vagy egy picivel többbért van jobb mélynyomó is? Vagy M.N.C. Big Gun? Előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nektek milyen mélynyomó vált be az autótokba? DLD az jó vagy ebbe az árba vagy egy picivel többbért van jobb mélynyomó is? Vagy M.N.C. Big Gun? Előre is kösz Ez sokmindentől függ... mennyi az az ár, honnét szerzed be, milyen zenét szeretsz. DLD nem rossz szerintem, de tuti lesz aki lefikázza mint a ... :D Big Gunt nem ismerem. Valamennyivel drágábban, meg biztos van jobb is ^_^ A mélynyomó egyébként a legvége a történetnek... bár azzal lehet leggyorsabban hatást elérni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A hangszórim azok Kicx-ek! Mélyet meg nem tom melyik legyen! DLD,M.N.c. vagy melyik márka és melyik típús! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A hangszórim azok Kicx-ek! Mélyet meg nem tom melyik legyen! DLD,M.N.c. vagy melyik márka és melyik típús! pénztárcafüggő innentől ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Még1 kérdés Astra F ajtópanelt hol lehet venni vagy csináltatni és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts