Atommanó Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ilyenkor mi a teendő vele? Van valami kis lyuk mint a CD-ROMokon van a számítógépekben amibe ha belenyúlok vékony dróttal kiköpi a lemezt? <_< :lol: :lol: Ha a drót másik végét meg bedugod a konnektorba, biztos kidobja a lemezt... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ha a drót másik végét meg bedugod a konnektorba, biztos kidobja a lemezt... :lol: :lol: :lol: Én csak letesztelt eljárásokat vagyok hajlandó alkalmazni, szóval ha megcsinálod a tiéden és beválik akkor kipróbálom. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Megoldottam, kihúztam a biztosítékját, meg visszadugtam mostmá észheztért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Megoldottam, kihúztam a biztosítékját, meg visszadugtam mostmá észheztért. :lol: Lehet, hogy Microsoft ez is? :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Lehet, hogy Microsoft ez is? :lol: <_< :lol: Hát lehet... Sz@ros JVC, majd az Alpine... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Hát lehet... Sz@ros JVC, majd az Alpine... :lol: :lol: Megterhelő volt számodra kihúzni és visszarakni egy biztosítékot ? <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Megterhelő volt számodra kihúzni és visszarakni egy biztosítékot ? <_< :lol: :lol: a megterhelő az volt számára, hogy rájöjjön errre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Urak! kész van a hájfim. És be is van járatva! 1ébként mi van itt, hogy pang a topic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Most, hogy elkészült mindenkinek a muzsikája... ül mindenki az autóban, és tolja a zenét... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Most, hogy elkészült mindenkinek a muzsikája... ül mindenki az autóban, és tolja a zenét... :lol: Ja, meg van olyan is, aki szétszedte és vár.............. (k..ra unom az autóeladást... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Most, hogy elkészült mindenkinek a muzsikája... ül mindenki az autóban, és tolja a zenét... :lol: Olyan szerintem nincs hogy elkészült :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Olyan szerintem nincs hogy elkészült :lol: :lol: :lol: Dehooogynem.. van akinek igen.. :lol: Nekem pl még az egyik oldalon a gyári van, a másikon a SAL :DD k..vára nincs időm, kedvem szenvedni a másik oldalon a kiemelő gyűrűvel :lol: majd ha lesz időm.. :lol: Addi nekem jó ez így.. maximálisan loooooow gyerek (vok) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ez most szub, vagy mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Ez most szub, vagy mi??? Térdmasszírozóóóóóóóóó... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Térdmasszírozóóóóóóóóó... :D :lol: Igy is lehet zenét hallgatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Igy is lehet zenét hallgatni. :lol: Biztos kényelmes lehet ha behúzza az ajtót, jól el lehet férni..... De lehet, hogy ezt menetközben is csak nyitott ajtóval lehet hallgatni..... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Biztos kényelmes lehet ha behúzza az ajtót, jól el lehet férni..... De lehet, hogy ezt menetközben is csak nyitott ajtóval lehet hallgatni..... :D :lol: Igy is el lehet kúrni egy ajtókárpitot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Amikor megvettem az Audio System szettet, akkor a jobboldali torzitott mint állat alacsony hangerön, akkor visszavittem a Surányihoz, és elküldték garanciális javitásra, azóta náluk, van már több mint két hónapja. Hogy kapnák be a f.... :lol: Most a jobb oldalon a gyári hangszoró van. Ma lett kész a hangszóró. :lol: Holnap megyek érte, biztos jól meg csinálták mert 4 hónapot volt ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ma lett kész a hangszóró. :lol: Holnap megyek érte, biztos jól meg csinálták mert 4 hónapot volt ott. :D LOOOL.. ez "gyors" javítás volt :lol: De reméljük tényleg faja lett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 LOOOL.. ez "gyors" javítás volt :D De reméljük tényleg faja lett.. Most jön a vicces része, bementem a Surányihoz, és nem találta meg a csaj, mondván a kolegája szabin van. Hivta telefonon, nem veszi fel, erre azt mondja, hogy ha meg lesz, kiküldik futár szolgálattal, de felhiv ha elvitte a futár. Biztos elveszett a számom. ;) Kész ez a Surányi banda, de nagyon. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Most jön a vicces része, bementem a Surányihoz, és nem találta meg a csaj, mondván a kolegája szabin van. Hivta telefonon, nem veszi fel, erre azt mondja, hogy ha meg lesz, kiküldik futár szolgálattal, de felhiv ha elvitte a futár. Biztos elveszett a számom. :D Kész ez a Surányi banda, de nagyon. :lol: :lol: :D tudod ki menne hozzajuk föleg ezek utan én 2x voltam összvissz naluk valamikor régen .. meg pár hete .. hat az a bolt szerü sz@r ami ott van mondom a honlapjukon van egy erölködö .. szeretném megnezni és ha lehet meg is hallgatnam ... igen ha megrendelem ... foglaloval ... anyád... lo###### készlet nincs és még parasztok is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 tudod ki menne hozzajuk föleg ezek utan én 2x voltam összvissz naluk valamikor régen .. meg pár hete .. hat az a bolt szerü sz@r ami ott van mondom a honlapjukon van egy erölködö .. szeretném megnezni és ha lehet meg is hallgatnam ... igen ha megrendelem ... foglaloval ... anyád... lo###### készlet nincs és még parasztok is ... Sajos ez van, én 3x voltam náluk, amikor megvettem a szart, aztán visszavittem a szart, meg most, hogy kész lett, de még azóta se nincsen. Többet be nem teszem a lábam oda, az tuti. Aki csak 30é vesz hanghszórót azzal nem nagyon foglalkoznak ezek szerint. (ez volnék én) Már csak röhögök az egészen. Kínomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Sajos ez van, én 3x voltam náluk, amikor megvettem a szart, aztán visszavittem a szart, meg most, hogy kész lett, de még azóta se nincsen. Többet be nem teszem a lábam oda, az tuti. Aki csak 30é vesz hanghszórót azzal nem nagyon foglalkoznak ezek szerint. (ez volnék én) Már csak röhögök az egészen. Kínomban. Mondtam hogy ne hagyd magad...Az elején engem is beprobáltak,de hamar elküldtem őket....Mostmár semmi gond nincs :lol: Elég kevés hely van,ahol ki lehet erősítőt probálni :D És mélyláda is elég kevés helyen van...Sajnos ez még mindig magyarország :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Sziasztok! Tv antennát szeretnék venni, de annyi féle van, hogy nem tudom melyiket érdemes megvenni. Valami erősítős kellene, olyan amin 1 jack dugó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Mondtam hogy ne hagyd magad...Az elején engem is beprobáltak,de hamar elküldtem őket....Mostmár semmi gond nincs <_< Megjött a cucc, be is raktam és jó is lett. Ügyesek voltak. :) Jó munkához idö kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts