Sonique Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Mágnes méretétől függ. Az 50 átlagos hangszóróra vonatkozik. A tiéd nem átlagos.... ami nalam bent van magnat az igencsak atlagos és a mágnes nem fér el .... vagyis negyven pármilliméter fér be max 40-44mm és kész .... nalam nem a magnes nagy hanem a kosár szélessége ... ....más: végre behuztam a 2RCA kábelt /iimpact refence, Audison balanced/ hangszoro kábel is elöre hoztam /neotech UPOFC Speaker Cable Nes-5006/ és a fantom tápnak a kábelét is hat nem sok hely maradt a küszöbboritásnak de valahogy csak fel fogom tudni rakni ;) már csak a + tápot kéne végre behuznom ....de erre még nem szantamrá magam @Coupe ti végül a gyari csatiban csinaltatok likat a hangszorokábelnek ugye ? no azt hogy kell kivenni ? az ajtobol ? vagy hogy oldottátok meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 @Coupe ti végül a gyari csatiban csinaltatok likat a hangszorokábelnek ugye ? no azt hogy kell kivenni ? az ajtobol ? vagy hogy oldottátok meg ? Az ajtóból belülröl kell nyomni a csati hátulját,és akkor kipattan.Pont akkora hely van,hogy egy 1.6os kábelt be lehet húzni ;) Vigyázni kell mikor kifúrod a csatlakozót,hogy ne fúrd át a vezetékeket is.Na ez nálam nem sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na mi vóóót a HI-FI versenyen meséjjjj mááá... ;) Sonique neked meg sok bóóódogat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na mi vóóót a HI-FI versenyen meséjjjj mááá... B) Sonique neked meg sok bóóódogat... :P Nem volt nagy szám,viszont voltak jó dolgok is...Ültem egy fekete leonba,amibe fájt a zene,és nem kaptam levegőt ;) :lol: :lol: :Dkicker szett az ajtóban és ha jól emlékszem 4db dl122 sub :lol: Volt egy honda MTX sub volt benne,egy akksi hátul,egy kondi,és a kijelzőn volt hogy 3V-ra eset a feszültség :) :( Majd ha haza jöttem a melóból akkor rakok fel képeket is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem volt nagy szám,viszont voltak jó dolgok is...Ültem egy fekete leonba,amibe fájt a zene,és nem kaptam levegőt :lol: :lol: :lol: :Dkicker szett az ajtóban és ha jól emlékszem 4db dl122 sub :) Volt egy honda MTX sub volt benne,egy akksi hátul,egy kondi,és a kijelzőn volt hogy 3V-ra eset a feszültség :( B) Majd ha haza jöttem a melóból akkor rakok fel képeket is...... És tanultál új dolgokat? Vagy ez inkább a pénzről és a beépítésről szólt??? Bele lehetett ülni az autókba vagy csak kívülről hallgattátok a puffogást... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 A szivacs nem feltétlen "szivacs". Pl. a "polifoam" és zártcellás habok nem szívják a vizet. Csak oda kell figyelni, milyen az anyag. Háát.. ez konkrétan szivacs szivacs ;) :lol: Mondjuk ezen elgondolás miatt ragasztottam fel úgy, hogy ne az ablak felé lógjon ki, hanem a másik oldalra.. Amúgy meg ha jól rémlik azon a részen épp zárt a hangváltó, és műanyag a háza.. nem hinném, hogy baja legyen.. De Köszi szépen Roló a figyelmeztetést.. legközelebb ha arra járok, lehet lecserélem valami másra.. mate1990: 44mm ezek alapján röhögve bemegy..(legalábbis be kellene neki..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És tanultál új dolgokat? Vagy ez inkább a pénzről és a beépítésről szólt??? Bele lehetett ülni az autókba vagy csak kívülről hallgattátok a puffogást... ;) Bele lehet ülni...ezeknek a versenyeknek ez is a célja...Sőt aki versenyzik annak szabályzat szerint is kötelessége egész nap bárkinek megmutattni a kocsiját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Majd ha haza jöttem a melóból akkor rakok fel képeket is...... :lol: Sonique!! Neked ilyen van? Szerintem kicsi volt neki a láda és kevés a fesz. mert elég kopogós volt a hangja....Itt mutatott a kondi 3V-ot :lol: Érdekes...volt mikor 1V alá is esett a feszültség ;) A vectra beépítés Carpower C2 Renault Twingo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na mi vóóót a HI-FI versenyen meséjjjj mááá... :lol: Sonique neked meg sok bóóódogat... :lol: jahh köszi .. jo beteg voltam itthon ... ;) te mentél most olyan 20 perce haza a kerepesin ... mert a vissza pillantobol mintha te mentál volna átta a keresztezödésen ... és már csak egy csikot mega hangot hallottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 valaki tudna adni egy dekopir fürész kölcsön holnap ?? pár napra ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 te coupe azon a felsö képen tök 1értelmüen latszik hogy 12,5volt van rajta ... a 3,5v teljesen képtelenség sztem ..... azon a képen is ott van az 1 es csak alig latszik nagyitasban ki lehet venni .... sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 te coupe azon a felsö képen tök 1értelmüen latszik hogy 12,5volt van rajta ... a 3,5v teljesen képtelenség sztem ..... azon a képen is ott van az 1 es csak alig latszik nagyitasban ki lehet venni .... sztem 3V-ról meg sem mukkana szerintem az erölködő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 te coupe azon a felsö képen tök 1értelmüen latszik hogy 12,5volt van rajta ... a 3,5v teljesen képtelenség sztem ..... azon a képen is ott van az 1 es csak alig latszik nagyitasban ki lehet venni .... sztem A felső képen tényleg annyi van...de az alsón 3.4V...Ha nem vagyok ott Én se hiszem el...de tényleg annyi volt....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na nálam minden kábel, és biszbasz... István...mikor szeretnél flexelni??? Csak a kecóprojekt után, vagy utána sem??? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na nálam minden kábel, és biszbasz... István...mikor szeretnél flexelni??? Csak a kecóprojekt után, vagy utána sem??? ;) :lol: miért nem mondtad hogy bontjuk a vectrát nem bovdent viszek akkor hanem flexet :lol: yahh ott a lik a pedál mellet az erösitökábelnek ... ott jon be a vems és mellette még elfértek tök 1xrüen szal ne henkeld vissza még azt a fekete dobozt teljesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ezek szerint összeállt a vas? Na, Coupe, milyen a kábel? Ár/érték arányban szerintem meggyőző ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ezek szerint összeállt a vas? Na, Coupe, milyen a kábel? Ár/érték arányban szerintem meggyőző :lol: milyen kábel!?!? :lol: ;) yahh: az impact reference RCA egyébként nagyon jo darab ... most hogy végre beépitettem és hallhato a kölömbség... van 2x5 m rca kábelem very low cost :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 milyen kábel!?!? :lol: ;) yahh: az impact reference RCA egyébként nagyon jo darab ... most hogy végre beépitettem és hallhato a kölömbség... van 2x5 m rca kábelem very low cost :lol: Anti pont a tápkábelt vitte el tőlem :lol: 35-ös, sztem korrekt darab, kib....tt olcsón a www.prodigyaudio.hu-tól Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ezek szerint összeállt a vas? Na, Coupe, milyen a kábel? Ár/érték arányban szerintem meggyőző ;) Én is ilyet vettem most :lol: Viszont szerintem annak ellenére hogy 35ös,nem sokkal vastagabb a roki kábelnél......De nekem úgy is lesz hátul akksi szóval jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Na nálam minden kábel, és biszbasz... István...mikor szeretnél flexelni??? Csak a kecóprojekt után, vagy utána sem??? :lol: :lol: Én flexelni biztos nem fogok...beszéld meg Zsolttal neki mikor lenne jó,mert az utcán elég nehéz lesz áramot szerelni.Vagy vársz míg beköltözünk,és ott megcsináljuk :lol: Április 26.a utáni héten,szabin vagyok...így hétköznap is ráérek ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Én flexelni biztos nem fogok...beszéld meg Zsolttal neki mikor lenne jó,mert az utcán elég nehéz lesz áramot szerelni.Vagy vársz míg beköltözünk,és ott megcsináljuk :lol: Április 26.a utáni héten,szabin vagyok...így hétköznap is ráérek ;) :lol: mit kéne flexelni a vectran a hifi miatt ?? meg minek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 mit kéne flexelni a vectran a hifi miatt ?? meg minek ? A 13as ovál gyári hangszóró helyét 16osra flexelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 A 13as ovál gyári hangszóró helyét 16osra flexelni ;) ohh de jo .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ohh de jo .... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ezek szerint összeállt a vas? Jah...5-kor még visszamentünk Sonique-kal és madzagot cseréltünk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts