okiman Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem emlékszem sonique hol vette,de készen,nemvolt sokkal drágább mint a müanyag........ Piton car audio weboldalán maybe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Piton car audio weboldalán maybe... Nem Magyarországról volt,és autó specifikus kiemelő karika volt........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Üdv ! Én a hétvégen vettem Element Comp 6 -os szettet, szerencsére volt alkalmam tesztelni kb 1,5 órát ( köszi Mészáros Öcsi - www.procinema.hu ) engem meggyőzött, mert 25000 Ft-ért ilyen szép hangú szettet selyemdómmal nem kapsz. JR comp-al meg hangminőségversenyre járkálnak többen ( ld: carstyling autohifi forum ). Nekem jó ez a szett is. Pénteken 1ébként tesztelve lesz Bakai Gábor barátomnál ( Tuning magazin szakújságíró ) ahol 1 harman/kardon ca 280-as erősítővel fogjuk megnézni mit tud. A tesztről ha valakit érdekel szivesen megírom a tapasztalatokat. Köszi! Mindenképpen érdekelne a teszt eredménye (gondolom másokat is), ha nem gond írj róla majd egy pár sort.... Főleg dinamika, érzékenység, terhelhetőség, stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ma lebontottam a corsa ajtókárpitját és ezek vannak benne elöl: Műszaki adatok: Max. terhelhetőség (Zenei): 300 W Impedancia: 4 Ω Hangnyomás: 90 dB Frekvenciatartomány: 65 - 20000 Hz Beépítési mélység: 57 mm Típus: IMPULSE 2-utas rendszer Comp-5.0 Színusz: 120 W Hátul pedig ez van a kalaptartóban: A DLS R1073 egy 7x10 col méretű ovál, háromutas autó hangszóró. A mélyhang membrán mérete 6x9 col, polipropilénből készült, a mágnes 145 mm átmérőjű. A nagy mágnes már sejtetni engedi a teljesítményt, 100 Watt RMS és 150 Watt a névleges zenei teljesítmény. Az ovál közepén a közép-(50 mm átmérőjű), és magashangsugárzók (20 mm átmérő) háza közös a keresztváltóval. A hangszóró frekvenciaátvitele 30-tól 20 000 Hz, ideális körülmények között 93 dB hangnyomásra képes. A hangszóró beépítési magassága 85 mm, kivágásigénye 156x225 mm, a cucc ellenállása 4 ohm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hátul pedig ez van a kalaptartóban: A DLS R1073 egy 7x10 col méretű ovál, háromutas autó hangszóró. A mélyhang membrán mérete 6x9 col, polipropilénből készült, a mágnes 145 mm átmérőjű. A nagy mágnes már sejtetni engedi a teljesítményt, 100 Watt RMS és 150 Watt a névleges zenei teljesítmény. Az ovál közepén a közép-(50 mm átmérőjű), és magashangsugárzók (20 mm átmérő) háza közös a keresztváltóval. A hangszóró frekvenciaátvitele 30-tól 20 000 Hz, ideális körülmények között 93 dB hangnyomásra képes. A hangszóró beépítési magassága 85 mm, kivágásigénye 156x225 mm, a cucc ellenállása 4 ohm. Erőlködőt neki! Csak az ovált meg kell vágni 100-120 hz-en és akkor csak a mélyeket fogja nyomni kvázi sub-ként fog funkcionálni. Ha nem akarsz erősítőt használni, akkor valamilyen keresztváltó elektronikát kellene bekötni ( Bár az lehet, hogy csak az én dilim, hogy bojkottálom a hátulról jövő magashangokat ( sztereo rendszer ) mivel ha elmegyek 1 koncertre a szinpad előttem van. Ha multimédia is kerül bele, akkor jó úgy ahogy van ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Johnny! Neked most Corsa van, vagy F Astra? Vagy lemaradtam valamiől....? Az Impulse szett jónak tűnik, milyen valójában és hol kapható?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Johnny! Neked most Corsa van, vagy F Astra? Vagy lemaradtam valamiől....? Az Impulse szett jónak tűnik, milyen valójában és hol kapható?? Mindkettő van! :huh: Nem tom hol vette az előző tulaj,de a hangváltója sajnos berozsdált az első ajtóban,azt kivettem,mert totál kaka volt már. Én arra gondoltam,hogy egy kis 30-as zárt subot tolok még be hátra és ok lesz a cucc. Csak a fejegység kaka,valami ócska mp3-as Sony. Pio lenne a jó,vagy az az MNC,amit linkeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Carpower szettel elég sokan versenyeznek :D Az ára sem olyan vészes.......Én hallottam szólni,bár úgy se érdekel titeket a véleményem :D :) de nekem bejött.......Elég mélyre lemegy,és szépen szól...terhelhető is :huh: Ezt hallottam,igaz hogy 49e forint..... Szerintem meg van értelme az mdf kiemelő karikának...Mert a műanyag szar,és zörög.......Nem emlékszem sonique hol vette,de készen,nemvolt sokkal drágább mint a müanyag........ Nofene, hiszen a Redi kocsijába pont ezt a NeoKick hangszórót raktuk, csak sajna a váltója nem ugyanaz, hanem MNC Rock, és MTX selyem magasakat kapott...... De úgy sem rossz, csak az erősítőn kéne még faragni..... Sonique a TWE-nél vette a kiemelőt, lengyel cég, elektronikai alkatrészeket árulnak, meg belekerült a kínálatba pár ilyen dolog is..... J0hnny, miért nem csapsz le Paja DEH-P77-esére, úgyis az volt az álmod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 J0hnny, miért nem csapsz le Paja DEH-P77-esére, úgyis az volt az álmod! Ha adsz rá pézet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Mindkettő van! :huh: Melyik Corsa (A-D)....?? A Sony fejről néhány szót: Biztos van benne alsó kategóriás modell, mint ahogy minden más márkánál is..... DE! Amit észrevettem, hogy ha rendelkezel egy normális minőségi Sonyval (nekem az van) és odafigyelsz a komponensekre (kábelezés, erősítő, szett) akkor igen is gyönyörűen muzsikál. Ezt tapasztalatból mondom, a Mac Audió cuccokkal nem volt olyan hangja mint most a Soundstream erősítővel és Power Bass első szettel. Sőt mindent egybevetve sokkal érzékenyebben reagál a beállításokra mint azelőtt. Ebben engem olyan emberkék véleménye is meggyőzött akik mindkét rendszert hallották szólni és egyértelműen érzik -hallják a változást..... :) :D Igényli a minőségi komponenseket és akkor mutatja meg igazán a tudását...... Hasonlóan tartom jónak a Pioneer márkát, de azért az MNC -t ne említsük már együtt ezekkel. Nem akarok megbántani senkit sem, de a minőségi zenét nem agyontömörített mp akárhányban hallgatjuk (SD, USB) meg efféle kényelmes aljzatokkal és funkciókkal felvértezett fejegységeken. Nagyon - nagyon olyan sok részlettől foszt meg, amiket nem is gondolsz, hogy rajta vannak a lemezen, nem beszélve a dinamikáról és a szinpadképről...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Melyik Corsa (A-D)....?? A Sony fejről néhány szót: Biztos van benne alsó kategóriás modell, mint ahogy minden más márkánál is..... DE! Hasonlóan tartom jónak a Pioneer márkát, de azért az MNC -t ne említsük már együtt ezekkel. Nem akarok megbántani senkit sem, de a minőségi zenét nem agyontömörített mp akárhányban hallgatjuk (SD, USB) meg efféle kényelmes aljzatokkal és funkciókkal felvértezett fejegységeken. Nagyon - nagyon olyan sok részlettől foszt meg, amiket nem is gondolsz, hogy rajta vannak a lemezen, nem beszélve a dinamikáról és a szinpadképről...... Te figyu! Az aláírásom nem szúr szemet? :huh: Másrészt elegem van abból,hogy tele kesztyűtartó cd-kel,memókártyából meg van elég a cégnél. Ha igazán high-end hifit akarnék,akkor sima cd-ről nyomnám,de nem ez a lényeg nálam.Ha zenét akarok szinpadképpel leülök a szobában inkább az AIDA erősítőm elé. :) Harmadrészt,lehet aránylag egész jó minőséget produkálni mp3-ban is,csak tudni kell a rippert/codecet belőni és nem a legolcsóbbat használni. A corsában a menetzajtól úgysem hallok minden finomságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ma lebontottam a corsa ajtókárpitját és ezek vannak benne elöl: ... Szép tiszták. Meg az a fehér kárpit is szép állapotban van :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nofene, hiszen a Redi kocsijába pont ezt a NeoKick hangszórót raktuk, csak sajna a váltója nem ugyanaz, hanem MNC Rock, és MTX selyem magasakat kapott...... De úgy sem rossz, csak az erősítőn kéne még faragni..... Sonique a TWE-nél vette a kiemelőt, lengyel cég, elektronikai alkatrészeket árulnak, meg belekerült a kínálatba pár ilyen dolog is..... J0hnny, miért nem csapsz le Paja DEH-P77-esére, úgyis az volt az álmod! Ebből is látszik hogy nem lehet elgagyizni az erősítőt sem :D Mert közel sem úgy szólt a szett mint redi kocsijában.....Nekem nagyon tetszett.A magas meg massive ct1 volt.Olyan ami nekem is van :) :huh: Egy 20as RE sub,és a végeredmény tökéletes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Te figyu! Az aláírásom nem szúr szemet? :huh: Másrészt elegem van abból,hogy tele kesztyűtartó cd-kel,memókártyából meg van elég a cégnél. Ha igazán high-end hifit akarnék,akkor sima cd-ről nyomnám,de nem ez a lényeg nálam.Ha zenét akarok szinpadképpel leülök a szobában inkább az AIDA erősítőm elé. :D Harmadrészt,lehet aránylag egész jó minőséget produkálni mp3-ban is,csak tudni kell a rippert/codecet belőni és nem a legolcsóbbat használni. A corsában a menetzajtól úgysem hallok minden finomságot. Húúúúúúú..... bazzzzz, Dzsoni ezt benéztem! Igazad van, akkor ezek szerint B :) Te is figyu: oszt milyen az az Impulse első szett, hogyan is muzsikál....? Írjá má róla pár sort, mert elkezdett érdekelni. Tisztességes kinézete van és az ára is baráti...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Te is figyu: oszt milyen az az Impulse első szett, hogyan is muzsikál....? Írjá má róla pár sort, mert elkezdett érdekelni. Tisztességes kinézete van és az ára is baráti...... :huh: Gumi peremes,nem szól rosszul,közepes hangzás. A hangváltói kakák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 A hangváltói kakák. Minőségre, vagy azért mert beáztak...? Vagy szerkezetileg tűnik rossznak, azaz nem minőséginek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Minőségre, vagy azért mert beáztak...? Vagy szerkezetileg tűnik rossznak, azaz nem minőséginek? Hát nem tudom,a csatlakozói elég gatyák,olyan gagyinak tűnik az egész. Érdekes módon "aranyozott" csatlakozói voltak,de úgy elrohadtak,hogy inkább kivettem,másrészt a panelben hajszálrepedés volt. Na meg 57mm a beépítési magasság,elég necces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 @HIC távirányt megkaptad antitol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 @HIC távirányt megkaptad antitol ? Még nem találkoztunk azóta, de nem fogom elfelejteni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Még nem találkoztunk azóta, de nem fogom elfelejteni :huh: Huh de lassan ér oda Sorry :) jol szuperál azota a Pio ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Huh de lassan ér oda Sorry :) jol szuperál azota a Pio ? Tuti. Az antennaerősítővel a Slágert is tudom fogni 95.5-ön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Még nem találkoztunk azóta, de nem fogom elfelejteni :huh: jaja...nálam van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Huh de lassan ér oda Sorry :huh: Holnap ha mindkét szemem úgy akarja, akkor elnéznék HIC pajtás felé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Holnap ha mindkét szemem úgy akarja, akkor elnéznék HIC pajtás felé... mind2 szemed miért mi van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Holnap ha mindkét szemem úgy akarja, akkor elnéznék HIC pajtás felé... Távolbalátó verseny ? Erősítőd nem kell amúgy ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts