Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Teegnap láttam.. tényleg mint az origi.. faxántosan néz ki :blush: Jaja, így dobozban szupi... Most a kövi, hogy kell taliznom Piiistával az erősítő ügyében, meg HIC-kel az apróságok miatt... Remélem jövő héten beszórjuk...de erre csak csüt péntek van esély... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Felfelé és nem lefelé....Vagy is lehet ,de nem az olcsó fejegységekkel :) Mert hangosabb lenne a mély,mint az első szett,arról nem beszélve hogy nem lesz hangerő,mert be fog torzítani az első szett......de nem kell ám rám halgatni :lol: Viszont akármelyik erősítőnek lehet maximális hangerőt állítani. Tehát felhangosítod a fejegységet arra amin még az elsőszett nem esik szét és szépen szól és hátul beállítod hozzá a mélyládát hogy szinkronban legyenek, ne nyomja el egyik a másikat. Nem kell ahhoz überkirály fejegység. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Viszont akármelyik erősítőnek lehet maximális hangerőt állítani. Tehát felhangosítod a fejegységet arra amin még az elsőszett nem esik szét és szépen szól és hátul beállítod hozzá a mélyládát hogy szinkronban legyenek, ne nyomja el egyik a másikat. Nem kell ahhoz überkirály fejegység. :) Igen, csak az Istvánnak még nem hangerő..... :D :blush: :lol: Az enyémet is halknak tartja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mogyix Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 sziasztok lenne 1 kérdésem hozátok,tudna nekem segiteni valaki?kellene nekem 1 jó erösitö.elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Jaja, így dobozban szupi... Most a kövi, hogy kell taliznom Piiistával az erősítő ügyében, meg HIC-kel az apróságok miatt... Remélem jövő héten beszórjuk...de erre csak csüt péntek van esély... Addig is lehet benne "vizuálisan" gyönyörködni.... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 A mai napon sikerült egy hangszóróról letörnöm a forrfület, ill. azt a csatlakozó részt ahová kábelsarut lehet húzni, vagy vezetéket forrasztani, de nem csak úgy "szimplán" hanem a kis bakelit résszel együtt :D Leforrasztottam róla a tekercs bevezetőszálát és most erősen gondolkodom hogyan lehetne megcsinálni.... :blush: :lol: Azt már meg sem merem kérdezni, hogy árulnak ilyet külön és fel lehet rá szegecselni,van valakinek ötlete?? Előre is köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 sziasztok lenne 1 kérdésem hozátok,tudna nekem segiteni valaki?kellene nekem 1 jó erösitö.elöre is köszi Ez óriási....... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Jaja, így dobozban szupi... Most a kövi, hogy kell taliznom Piiistával az erősítő ügyében, meg HIC-kel az apróságok miatt... Remélem jövő héten beszórjuk...de erre csak csüt péntek van esély... Az eleső kerületben van, nem a kocsiban :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Igen, csak az Istvánnak még nem hangerő..... :D :blush: :lol: Az enyémet is halknak tartja :D Nem mindenki akar 500.000W teljesítményt a kocsijába amivel még a sportcsarnokot is ki lehet hangosítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 sziasztok lenne 1 kérdésem hozátok,tudna nekem segiteni valaki?kellene nekem 1 jó erösitö.elöre is köszi Mire kell? Mennyi a keret? Mi van már eddig? Egyéb specifikáció nélkül, addig is: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Mire kell? Mennyi a keret? Mi van már eddig? Egyéb specifikáció nélkül, addig is: http://www.rightwayfitness.com/side_nav_pa...%20Expander.jpg :blush: :lol: :) :D ez ott volt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 1 évig most megint nem kell vicceset mondanod :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Távirány az Antinál sikerült valakivel végre össze futnom :blush: igy remélhetöleg megkapod kicsit késve ..de akkor is :lol: yahh és van már az Vrx 2,150 hez egy BTX 2 öm is igy már teljes balanced kábelen megy /majd / a jele az erösitöhöz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Tud vki használható ötletet a hangszóró problémámra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Tud vki használható ötletet a hangszóró problémámra?? Sztem csak tákolni lehet, de attól még működhet. Végülis nem látszik...... Én spec megpróbálnám visszaragasztgatni, főleg azért, hogy ha meg is forrasztod a bevezetőszálat, ne lifegjen ide-oda, mert a membrán mozgása miatt nekiütődhet dolgoknak és zöröghet..... szubnál volt már ilyen tapasztalatom - hangszóró az hangszóró :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hali. Vettem egy ilyet, Sal elinditani a 35-ős tápot az aksitól, de még meghúzott állapotban is lötyög az akku pozitiv kivezetésén. :blush: Nézek valami jobb fajtát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 CD-re már nem tod kiírni miiiii???? :blush: :lol: Az úgy nembuli , LIVE-ba kell tolni hogy érezzétek a törődést :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hali. Vettem egy ilyet, Sal elinditani a 35-ős tápot az aksitól, de még meghúzott állapotban is lötyög az akku pozitiv kivezetésén. :blush: Nézek valami jobb fajtát. Igen ez sajna sz@r, nekem is volt már rossz tapasztalatom vele (meg Gelkonak) Ki kell beilagolni 0,5-ös rézlemezzel. :lol: Ha már olcsó akkusaru, akkor az MNC sarui sokkal jobbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ha már olcsó akkusaru, akkor az MNC sarui sokkal jobbak. Nagy Audio BOSS és az MNC hangcuccairól valami tapasztalat vélemény??? :blush: Mert én lehet abból építek az autóba ricsajt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nagy Audio BOSS és az MNC hangcuccairól valami tapasztalat vélemény??? :blush: Mert én lehet abból építek az autóba ricsajt :lol: Kb. SAL..... van jobb, van rosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Igen ez sajna sz@r, nekem is volt már rossz tapasztalatom vele (meg Gelkonak) Ki kell beilagolni 0,5-ös rézlemezzel. :blush: Ha már olcsó akkusaru, akkor az MNC sarui sokkal jobbak. Megvágtam 2mm-es flex korongal, igy már nem ér össze a csavarnál, lehet hogy jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Viszont akármelyik erősítőnek lehet maximális hangerőt állítani. Tehát felhangosítod a fejegységet arra amin még az elsőszett nem esik szét és szépen szól és hátul beállítod hozzá a mélyládát hogy szinkronban legyenek, ne nyomja el egyik a másikat. Nem kell ahhoz überkirály fejegység. :blush: Azzal se a hangerőt állítod igazán....de mindegy :lol: Ha túl van vezérelve az első szett,akkor már nincs szép hangja,és ez vonatkozik a mélyládára is......Ha meg kevésbé van felerősítve a jel,akkor eltünnek a részletek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Hali. Vettem egy ilyet, Sal elinditani a 35-ős tápot az aksitól, de még meghúzott állapotban is lötyög az akku pozitiv kivezetésén. :blush: Nézek valami jobb fajtát. Jók a SAL cuccok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Azzal se a hangerőt állítod igazán....de mindegy :) Ha túl van vezérelve az első szett,akkor már nincs szép hangja,és ez vonatkozik a mélyládára is......Ha meg kevésbé van felerősítve a jel,akkor eltünnek a részletek :D Épp ezért írtam hogy be kell állítani arra a maximális hangerőre a fejet amin még az elsőszett szépen szól és nem torzít ( péell nekem 33volt ez a határ ) és utánna hozzáhangolni hátul az erősítőt a mélyládával. Aztán 33nál tovább meg nem tekerni a hangerőt. :blush: Kompromisszumot kell kötni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Jók a SAL cuccok :blush: Ja, :lol: auchanban vettem, 1250ft volt ha jól emlékszem. Orvosoltam a problémáját, remélem jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts