Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

- És most már tényleg az utolsó észrevétel: miért nem jut eszébe senkinek a zajcsillapítás? Hihetetlen mértékben tud javítani a hangzáson!

mert az volt a kitétel hogy olcsó legyen :lol: amúgy a zajcsillapítás nagyon is sokat számít főleg idősebb 3+ autóknál, ahol a kárpit tartó bolhák kezdenek már elmacskásodni

Megosztás:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

occsó:

Popszegecs, Pur-hab, szilo... :twisted:

a garázs-tuning kínálatából :twisted: :twisted: :twisted:

Tényleg az a gáz, hogy ha valamit normálisan meg akarsz csinálni, lehet bele lapátolni a lóvét... Itt sajnos nincs semmi költségkímélő, de mégis kultúrált megoldás...

Megosztás:

Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy egy jól (nem feltétlenül drágán) megcsinált zajcsillapítás akkorát tud javítani egy első szett mélyátvitelén, hogy sok esetben nincs is szüksége a júzernek mélyládára. Persze nem tücc-tücc-ről van szó, hanem zenehallgatásról. És közben nem történik semmi, csak a mélyközépből kijövő alacsonyfrekis hangok nem az utca felé lévő lemez masszírozására fordítódnak, hanem az utastérben hallatszanak. Két első ajtóra számolva ez az egész megoldható 10-12 ezer anyagköltségből, ami még mindíg sehol nincs egy mélyláda+erősítő+kábelezéshez képest. Viszont a hang sokkal zeneibb, hallgathatóbb lesz.

Megosztás:

Nakem van egy jo ötletem amit mar meg is valosítottak a haverok egy opel corsan és egy wartburgon!

Forro kátránnyal kikenték az ajtok és soder raktak bele!

Egyetlen hátrányah ogy le kell szedno az ajtot!

De igen massziv lett!

Kis Corsa ajta majdnem oylan naház mint egy calié!

Üdv

Megosztás:

Skacok!

Nekem amúgy is romokban a vas és valszin ki is fog ajcsillapítani!

Mondjatok nekem olyan cuccost ami jó és használ és nem lesz tőle a vasam 10-20kgval nehezebb :!: nekem ez a fő szempont :lol:

Vákum... Abban nem terjed a hang. :twisted:

Megosztás:

Nakem van egy jo ötletem amit mar meg is valosítottak a haverok egy opel corsan és egy wartburgon!

De igen massziv lett!

Üdv

Sodert ? :shock: Betonozták is ? :lol:

Megosztás:

De igen massziv lett!

Üdv

Sodert ? :shock: Betonozták is ? :lol:

Megosztás:

2210411.jpg

Ezt a márkát ismeri valaki?Tapasztalat esetleg?

Nekem ez van csak feketében!

Az erősítő része mint a fejegységek javarészének nem annyi a teljesítménye amit ráírnak, de mással nincs gond, amúgyis 2 erősítő van /2 +4 csatornás/ a kocsiban, úgyhogy nem nagyon zavar :lol:

5 RCA kimente van a hátulján, jól viszi az újraírhtó lemezeket is. :wink:

Ha tudsz inkább feketét nézz helyette, mondjuk ez az én véleményem, de jobban mutat az autóban mint az ezüst, ráadásul az ezüstözött dolgoknak van egy olyan hüle tulajdonáguk, hogy szert lekopni rólluk az ezüsfesték! :evil:

http://kep.tar.hu/pjoc/50038296/11751250#2

Nem tudom mennyiért adhatják, én szeptemberen vettem 34 000 ér újan! ÁÁÁÁfa nélkül!!

Megosztás:

Nekem ez van csak feketében!

Az erősítő része mint a fejegységek javarészének nem annyi a teljesítménye amit ráírnak, de mással nincs gond, amúgyis 2 erősítő van /2 +4 csatornás/ a kocsiban, úgyhogy nem nagyon zavar :lol:

5 RCA kimente van a hátulján, jól viszi az újraírhtó lemezeket is. :wink:

Ha tudsz inkább feketét nézz helyette, mondjuk ez az én véleményem, de jobban mutat az autóban mint az ezüst, ráadásul az ezüstözött dolgoknak van egy olyan hüle tulajdonáguk, hogy szert lekopni rólluk az ezüsfesték! :evil:

http://kep.tar.hu/pjoc/50038296/11751250#2

Nem tudom mennyiért adhatják, én szeptemberen vettem 34 000 ér újan! ÁÁÁÁfa nélkül!!

Írnál róla?Pl.: Hogy szól kb? Lemezekre allergiás-e? VBR mp3-at szereti-e?

Nehéz volt-e bekötni? meg ilyenek!!!

Megosztás:

Egy ismerősöm forgalmazza ezt a "márkát". Van baj bőven, úgy mindennel...

Viszont ISO-csatit nála szoktam venni, párban 600 egységért, jó vezetékekből áll, és még a telefonnémítás szál is benne van! :lol:

Megkérdeznéd,hogy milyen gondok voltak vele konkrétan?

Megosztás:

Írnál róla?Pl.: Hogy szól kb? Lemezekre allergiás-e? VBR mp3-at szereti-e?

Nehéz volt-e bekötni? meg ilyenek!!!

Úgy szóll, mint a hozzá hasonló középkategóriás fejegységek, a VBR MP3-at nem nagyon komálja sajnos. :lol:

Ennek is ISO csatija van, csak össze kell dugni, de he eddig gyári magnó volt az autódban akkor fog kelleni egy átalakító az antennacsatlakozóhoz!

Telefon némítást nem tud! :!:

Nekem eddig még semmi bajom nem volt vele, pedig nem keveset használom! :wink:

Megosztás:

Megkérdeznéd,hogy milyen gondok voltak vele konkrétan?

Pontosan nem tudom, mely modelleknél mi a típushiba, de elég sokat hordanak vissza, mert ugrál, a sajátját pedig már háromszor cserélte le, mert a rendszerproci megállt benne. (Ez egyébként eladó :lol: )

A tünet a régi Sonykra is jellemző volt, már az is agyonüthette, ha állandóra volt kötve, és önindítóztál. A hirtelen feszültségesés, miatt meghalt a rendszervezérlő.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.