coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Aztán meg elsírod magad, ha jó :D :lol: :lol: :lol: Kizárt dolognak tartom,szerintem egyszerű villanyszerelő kábel ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kizárt dolognak tartom,szerintem egyszerű villanyszerelő kábel :lol: :lol: Csak menjen át rajta a jel...és kész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kiváncsi lennék a 760ft-os 35ös tápkábelre :D Én is.... a 25-ös kábel a Somogyinál nagykerben kerül 750-be, és 25m-t kell venni. Szóval a 20-as is nagyon olcsó 550-ért.... De annyira sz@r nem lehet, kifejezetten autóhifi kábelről lévén szó, tehát sok szálas, rugalmas szigeteléssel.... . Valószínűleg nem tiszta OFC, és valószínűleg nem is 100% réz, és idővel eloxidál és megfeketedik, ha levegő éri. Olyan erősítőhöz nem ajánlanám, ahol saru nélkül kell bekötni. De sarusnál, mint a Sherwood, ha a sarut rendesen leforrasztod (nem kell sajnálni bele az ónt), akkor nem lesz vele gond. (Összehasonlításképp, "normál" árak: 20-as 1200 Ft/m, 35-ös 3000 Ft/m) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kizárt dolognak tartom,szerintem egyszerű villanyszerelő kábel :lol: :D Nem, a villanyszerelő kábel még olcsóbb, és csak kevés, duci szálból áll. A szigetelése pedig merev, műanyag. Olyat is tudok szerezni, mert az unokaöcsém ELMŰ-nél dolgozik, de minek. Majd esetleg az építkezéshez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én is.... a 25-ös kábel a Somogyinál nagykerben kerül 750-be, és 25m-t kell venni. Szóval a 20-as is nagyon olcsó 550-ért.... De annyira sz@r nem lehet, kifejezetten autóhifi kábelről lévén szó, tehát sok szálas, rugalmas szigeteléssel.... . Valószínűleg nem tiszta OFC, és valószínűleg nem is 100% réz, és idővel eloxidál és megfeketedik, ha levegő éri. Olyan erősítőhöz nem ajánlanám, ahol saru nélkül kell bekötni. De sarusnál, mint a Sherwood, ha a sarut rendesen leforrasztod (nem kell sajnálni bele az ónt), akkor nem lesz vele gond. (Összehasonlításképp, "normál" árak: 20-as 1200 Ft/m, 35-ös 3000 Ft/m) Nekem 8 mit hozol, csak jól dübörögjön... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem, a villanyszerelő kábel még olcsóbb, és csak kevés, duci szálból áll. A szigetelése pedig merev, műanyag. Olyat is tudok szerezni, mert az unokaöcsém ELMŰ-nél dolgozik, de minek. Majd esetleg az építkezéshez :lol: Nincs oda írva,hogy auto-hifi tápkábel :lol: :D ...A kép meg semmit nem ér.....de tény hogy nagyon olcsó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nincs oda írva,hogy auto-hifi tápkábel ;) :lol: ...A kép meg semmit nem ér.....de tény hogy nagyon olcsó :D :lol: Igaz.... bátorkodtam a rovatból "Autó-Hifi > Tápkábel, Saru, Elosztó..." kiindulni ;) :D Mindegy, kipróbáljuk.... ANTI!!!! Te leszel a kísérleti nyúl!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Igaz.... bátorkodtam a rovatból "Autó-Hifi > Tápkábel, Saru, Elosztó..." kiindulni ;) :D Mindegy, kipróbáljuk.... ANTI!!!! Te leszel a kísérleti nyúl!!!! :lol: :lol: Akkor már 35öst rendeljél :D de komolyan :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Akkor már 35öst rendeljél :lol: de komolyan :D :lol: Én is így gondoltam. Nem aprózzuk el, csak 1000 Ft a különbség. És annyira szar nem lehet, hogy egy jó 25-ös kábellel ne érjen fel..... remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én is így gondoltam. Nem aprózzuk el, csak 1000 Ft a különbség. És annyira szar nem lehet, hogy egy jó 25-ös kábellel ne érjen fel..... remélem. Maximálisan egyetértek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem hifi, de a műszerfal világítás fehérítéséhez hány LED-es lámpa kell? Csak mert van az is náluk, 510 Ft / 2db.... jó ár az? Mennyit vegyek Pistának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nem hifi, de a műszerfal világítás fehérítéséhez hány LED-es lámpa kell? Csak mert van az is náluk, 510 Ft / 2db.... jó ár az? Mennyit vegyek Pistának? A BChez kell 2db +(tartalék2db)a középkonzolhoz is kettő kell,de az nem olyan......A műszerórában meg 4db van(vagy 3) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Jó ár szerintem....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Jó ár szerintem....... :lol: Jó, veszek 3 párat, aztán meglátjuk.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én is így gondoltam. Nem aprózzuk el, csak 1000 Ft a különbség. És annyira szar nem lehet, hogy egy jó 25-ös kábellel ne érjen fel..... remélem. hát ne is aprózzátok el a HIFI projektem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 hát ne is aprózzátok el a HIFI projektem... :D K... drága lesz nekem az az erősítő..... :lol: ..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 K... drága lesz nekem az az erősítő..... :lol: ..... :D :D Remélem is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hic!!!!!!!Ha még nem rendelted meg,akkor légyszives egy ilyet is csapjál hozzá köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Hic!!!!!!!Ha még nem rendelted meg,akkor légyszives egy ilyet is csapjál hozzá köszi :D Bazzzzzzzzz.... lezártam már. Mindegy, majd rendelek neked ilyet Somogyiból, legközelebb, ha kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Bazzzzzzzzz.... lezártam már. Mindegy, majd rendelek neked ilyet Somogyiból, legközelebb, ha kell :lol: Oksa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 ....az unokaöcsém ELMŰ-nél dolgozik, de minek.... Úgy gondolnám, hogy pénzkereseti célzattal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Úgy gondolnám, hogy pénzkereseti célzattal :lol: Jól van fiam, szövegértés 1-es, ülj le. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Csak menjen át rajta a jel...és kész... :D ennyi erővel vízbe is teheted a rendszert, az is viszi a ménkűt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 ennyi erővel vízbe is teheted a rendszert, az is viszi a ménkűt :D :lol: Csak a sós víz,te tudatlan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Csak a sós víz,te tudatlan! :lol: Ja, akkor az is elég ha lehu....zza :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts