coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Közben eladtam 1.616V nek :D De az audio system is jó cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hali. Ha nagyon kell MK-nek, vigye. Nekem nem mostanság kerülne bele, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hali. Ha nagyon kell MK-nek, vigye. Nekem nem mostanság kerülne bele, :D Nem nekem kell és aki kérte ő is túléli, ha nem az övé lesz, csak akkóóó tuti vedd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 1.616V Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod :lol: :lol: Kiprobáltam,és nagyon szép hangja van,csak nekem kevés..... Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nem nekem kell és aki kérte ő is túléli, ha nem az övé lesz, csak akkóóó tuti vedd meg :D Ok. Azt hittem Neked kell. Akkor az enyém lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 1.616V Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod :lol: :lol: Kiprobáltam,és nagyon szép hangja van,csak nekem kevés..... Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :D A fórumot olvasom már egy ideje, és tudom hogy barátok vagytok, gondoltam akkor elsöbbséget adok MK-nek. De ha nem neki lesz akkor kell nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ok. Azt hittem Neked kell. Akkor az enyém lett. Oksa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 1.616V Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod :lol: :lol: Kiprobáltam,és nagyon szép hangja van,csak nekem kevés..... Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :D Gondoltam rá hogy az meg jó lenne a szettet hajtani, majd csak ha jobb idö lesz akkor fog belekerülni a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 1.616V Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod ;) ;) Kiprobáltam,és nagyon szép hangja van,csak nekem kevés..... Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :lol: Akkor az jó is lenne Pistának, első szetthez.... Nem csináltam még meg a Sherwood-ot, nincs időm. :D Milyen első szett, ami meg sem szólal 60W-on? Akkor az már nem a Massive? Vagy az ilyen kis érzékenységű? :D Érdekes, hogy a DLS R6, ami bent van most nekem, szépen elzenélt 2x25W-ról (MTX250x). Most a Helix 2x60W-al kb. ugyanannyira hajtja ki. De ebben az MTX a ludas, túlságosan alul van spécizve..... De 60W jó neki, nem erőlködik. Mondjuk 80Hz-nél nincs lejjebb engedve, ez igaz. Lejjebb már kezdett erőlködni. A DLS Reference 100-as gond nélkül hajtotta ki 63Hz-re engedve is, meg 50Hz-re engedve is (azt már nem annyira szerette az R6). Az 2x50W (kb. úgy, mint az MTX 2x25W... :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mégiscsak kimegyek ma Lurdyhoz, már nem beszéltünk 1000 éve.... meg már kíváncsi is vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mégiscsak kimegyek ma Lurdyhoz, már nem beszéltünk 1000 éve.... meg már kíváncsi is vagyok :D Fő a határozottság :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Akkor az jó is lenne Pistának, első szetthez.... Nem csináltam még meg a Sherwood-ot, nincs időm. :lol: Milyen első szett, ami meg sem szólal 60W-on? Akkor az már nem a Massive? Vagy az ilyen kis érzékenységű? :D Érdekes, hogy a DLS R6, ami bent van most nekem, szépen elzenélt 2x25W-ról (MTX250x). Most a Helix 2x60W-al kb. ugyanannyira hajtja ki. De ebben az MTX a ludas, túlságosan alul van spécizve..... De 60W jó neki, nem erőlködik. Mondjuk 80Hz-nél nincs lejjebb engedve, ez igaz. Lejjebb már kezdett erőlködni. A DLS Reference 100-as gond nélkül hajtotta ki 63Hz-re engedve is, meg 50Hz-re engedve is (azt már nem annyira szerette az R6). Az 2x50W (kb. úgy, mint az MTX 2x25W... :lol: :lol: ) Mindjárt rakok fel róla képet,mert eléggé karcos....... Megszólalt,csak nem volt hangerő,és a massive-ról beszélünk.....50Hz-63Hz :D Viszont van nálam egy MAc refi láda kb 100W RMS és elég jól bírja az f2-500at ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mégiscsak kimegyek ma Lurdyhoz, már nem beszéltünk 1000 éve.... meg már kíváncsi is vagyok :D Elviszed a ládát is?Mert ha biztos kijössz akkor kiviszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ....Akkor az jó is lenne Pistának, első szetthez.... Nem csináltam még meg a Sherwood-ot, nincs időm. :D.... Erre mit csinál ? ;) ;) :lol: AS Stipi-stopi! Karc nem érdekel, ne is próbáld lejjebb alkudni! Kapol érte egy tízest. :P :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Elviszed a ládát is?Mert ha biztos kijössz akkor kiviszem :lol: Elviszem, illetve elhozom az MTX-et és belepróbáljuk. Na, megint nulláztam magam - Anti 20-asa elpárolgott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Elviszem, illetve elhozom az MTX-et és belepróbáljuk. Na, megint nulláztam magam - Anti 20-asa elpárolgott :D Most vigyem vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Most vigyem vagy sem? Hoozad, jön :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hoozad, jön :D :lol: :lol: Azt tudom hogy jön,de 5 perce a telefonba azt mondta hogy ne vigyem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Azt tudom hogy jön,de 5 perce a telefonba azt mondta hogy ne vigyem :lol: Ha nem viszi el, akkor csinálunk a ládából valami szabadtéri kisplasztikát :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ha nem viszi el, akkor csinálunk a ládából valami szabadtéri kisplasztikát :D :lol: :lol: fél10 körül kint vagyok....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 fél10 körül kint vagyok....... Olyan későn ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Olyan későn ? :D 9re megyek az új erősítőkért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 9re megyek az új erősítőkért :D Áááááááá!!!!! IZGI!!!!!!!!! :D :lol: :lol: Tuttamén, hogy ki kell menni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Áááááááá!!!!! IZGI!!!!!!!!! :lol: :lol: :D Tuttamén, hogy ki kell menni! ;) Ha megvársz,akkor láthatod... :D :lol: Vettem 2 steget :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ha megvársz,akkor láthatod... :D :lol: Vettem 2 steget :lol: :lol: Sztem 10 körül érek ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts