Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

1.616V

Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod :lol: :lol:

Kiprobáltam,és nagyon szép hangja van,csak nekem kevés.....

Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :D

Megosztás:

1.616V

Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod :lol: :lol:

A fórumot olvasom már egy ideje, és tudom hogy barátok vagytok, gondoltam akkor elsöbbséget adok MK-nek.

De ha nem neki lesz akkor kell nekem.

Megosztás:

1.616V

Gondoltam rá hogy az meg jó lenne a szettet hajtani, majd csak ha jobb idö lesz akkor fog belekerülni a cucc

Megosztás:

1.616V

Ha nem akarsz ennyit áldozni rá,akkor az audio systemet oda adom 8000ért,csak azzal annyi van hogy nincs benne szűrő,így a fejegységről kellene állítani a vágási frekvenciát........Neked adok hozzá egy sal RCA-t ha gondolod ;) ;)

Ha érdekel rakok fel róla képet,mert kicsit karcos :lol:

Akkor az jó is lenne Pistának, első szetthez.... Nem csináltam még meg a Sherwood-ot, nincs időm. :D

Milyen első szett, ami meg sem szólal 60W-on? Akkor az már nem a Massive? Vagy az ilyen kis érzékenységű? :D

Érdekes, hogy a DLS R6, ami bent van most nekem, szépen elzenélt 2x25W-ról (MTX250x). Most a Helix 2x60W-al kb. ugyanannyira hajtja ki. De ebben az MTX a ludas, túlságosan alul van spécizve..... De 60W jó neki, nem erőlködik. Mondjuk 80Hz-nél nincs lejjebb engedve, ez igaz. Lejjebb már kezdett erőlködni. A DLS Reference 100-as gond nélkül hajtotta ki 63Hz-re engedve is, meg 50Hz-re engedve is (azt már nem annyira szerette az R6). Az 2x50W (kb. úgy, mint az MTX 2x25W... :lol: :lol: )

Megosztás:

Akkor az jó is lenne Pistának, első szetthez.... Nem csináltam még meg a Sherwood-ot, nincs időm. :lol:

Milyen első szett, ami meg sem szólal 60W-on? Akkor az már nem a Massive? Vagy az ilyen kis érzékenységű? :D

Érdekes, hogy a DLS R6, ami bent van most nekem, szépen elzenélt 2x25W-ról (MTX250x). Most a Helix 2x60W-al kb. ugyanannyira hajtja ki. De ebben az MTX a ludas, túlságosan alul van spécizve..... De 60W jó neki, nem erőlködik. Mondjuk 80Hz-nél nincs lejjebb engedve, ez igaz. Lejjebb már kezdett erőlködni. A DLS Reference 100-as gond nélkül hajtotta ki 63Hz-re engedve is, meg 50Hz-re engedve is (azt már nem annyira szerette az R6). Az 2x50W (kb. úgy, mint az MTX 2x25W... :lol: :lol: )

Mindjárt rakok fel róla képet,mert eléggé karcos.......

Megszólalt,csak nem volt hangerő,és a massive-ról beszélünk.....50Hz-63Hz :D

Viszont van nálam egy MAc refi láda kb 100W RMS és elég jól bírja az f2-500at ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.