mélykék76 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 ....De asszem egyszerre csak egyre koncentrálok.. El kell döntenem. SAL első szet, vagy a Magnat :D.... Ezt az oldalt neked találták ki : http://www.sylloge.com/5k/entries/162/ :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ezt az oldalt neked találták ki : http://www.sylloge.com/5k/entries/162/ :lol: :lol: :D ;) :D Már csak azt kell eldönteni melyik a "yes" meg a "no" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Pár éve volt dolgom Pioneer, Blaupunkt meg Kenwood-dal, ami ilyen kinyílós DVD-s navi. A minőségükkel nem volt gond, pedig nyüstölve voltak rendesen, mégis bírták. Amire figyelni kell ezekénél, hogy pl. a TV tunert adják e hozzá, mert sokszor különálló egység (mint elég sok minden ez is sokszor "opcionális"), meg ha a navit is akarod használni rajta, akkor van e hozzá pl. Magyarország térkép, mert sokáig szinte csak Ausztriáig volt meg Európa ezekhez és nem nagyon fejlesztettek a PDA-k térhódítása miatt. Mondjuk gondolom úgy is külföldön használja az ember főleg, de azért ennyi pénzért már idegesítő, ha ezek kimaradnak :D Ma már mondjuk nem tudom mi a helyzet, de simán előfordulhat, hogy nem foglalkoztak vele. Ja, meg a hozzá való navi lemez csak ugyanahhoz a márkájúhoz jó (de gondolom ez alap). Ebben minden benne van. A térképpel nincs gond, mert Igo 8 kompatibilis ami sd kártyáról fut. Két sd kártya foglalat van benne, egy a térképnek plusz még egy amin lehet pl. Mp3 vagy valami film. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Neten nem próbáltál utánnanézni, hogy milyen tapasztalatokat szereztek, akiknek ilyen van ? Persze, hogy próbáltam, de nem sok sikerrel. Lehet, hogy nem mert venni ilyet még senki. Szinte már minden elektronikus kütyüt kínában gyártanak, úgyhogy nem biztos, hogy gagyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ebben minden benne van. A térképpel nincs gond, mert Igo 8 kompatibilis ami sd kártyáról fut. Két sd kártya foglalat van benne, egy a térképnek plusz még egy amin lehet pl. Mp3 vagy valami film. Ja, akkor eléggé fejlettnek tűnik a cucc. Kérdés mennyire kínai. De tényleg mindent ott csinálnak már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mi a vélemény: AUDISON LRX 4 négycsatornás erősítő, kifogástalan állapotú 35 ezerért? Megérné? Még mindig a Mac -ot akarom leváltani..... Várom a véleményeket, köszönöm! High Power 4-Channel Amplifier RMS Power Output: 4 Ohms: 65 watts x 4 chan. 2 Ohms: 105 watts x 4 chan. 4 Ohms Bridged: 210 watts x 2 chan. PWM MOSFET power supply 2-Way Butterworth Crossover: High Pass @ 12 dB/oct. and Low Pass @ 12-24 dB/oct. RGP(Resettable Ground Protection) Circuit Darlington configuration Compact design Line Input and Output S/N Ratio: 105 dB THD: 0.009% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mi a vélemény: AUDISON LRX 4 négycsatornás erősítő, kifogástalan állapotú 35 ezerért? Megérné? Még mindig a Mac -ot akarom leváltani..... Várom a véleményeket, köszönöm! hát majd coupe biztos mond valamit, de kb olyan középkategóriás SAL-al van egy szinten szerintem :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 szerintem 35ért ne is gondolkodj többet .. vedd meg .... jelenleg a VRX volt a legjobb audison erösito ez ugye megszünt ... lessz kicsit feljebb a TH széria .. a feljebb tolt LRX ... szal valahol a VRX környékén van már ez is ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mi a vélemény: AUDISON LRX 4 négycsatornás erősítő, kifogástalan állapotú 35 ezerért? Megérné? Még mindig a Mac -ot akarom leváltani..... Várom a véleményeket, köszönöm! ... Meg kell venni. :D Ha teljesítményben nem is, hangminőségben biztos, hogy sokkal jobb. Meglátjuk, dob-e majd a szubon, de sztem. tökmindegy - ha Mac vagy ez a kérdés, akkor az nem is kérdés... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 hát majd coupe biztos mond valamit, de kb olyan középkategóriás SAL-al van egy szinten szerintem ;) ;) :D :lol: :lol: :lol: Hát, majdnem..... Ha a SAL a Dacia Logan, akkor a Mac kb. egy Corsa..... ez meg inkább egy Signum 1.8, nem túl erős, de ott van a toppon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 HIC4 Piiista végül odaadta a zsetont? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 HIC4 Piiista végül odaadta a zsetont? :D Nem. Azóta se láttam :lol: Múlt héten nem érte utol magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 hát majd coupe biztos mond valamit, de kb olyan középkategóriás SAL-al van egy szinten szerintem :D :lol: :D Coupe nem ért hozzá :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Meg kell venni. :lol: Ha teljesítményben nem is, hangminőségben biztos, hogy sokkal jobb. Meglátjuk, dob-e majd a szubon, de sztem. tökmindegy - ha Mac vagy ez a kérdés, akkor az nem is kérdés... :D :lol: Köszönöm Hic és köszönöm Sonique! Én is ebben bíztam, de szeretem megkérdezni tapasztalt hifisek véleményét és itt ezen a fórumon vannak ilyenek.... :lol: :D Akinek még van tapasztalata véleménye erősítsen meg kérem!! Beszéltem a komával aki árulja, azt mondja hibátlan (esztétikailag és hangzásban is) ő negyvenért vette, állítólag azért van ennyire lent az ára, mert nem gyártják már,régebbi modell. Elmondása szerint neki van még egy - két komolyabb darab Audison -ja, a márka rajongója....? Ezzel viszont úgy érzem elindulok azon a bizonyos "lejtőn" mert olyan komponenseket kell hozzá válogatnom ami "méltó" társa lehet (első szett és láda).... Ebben is kérnék segítséget. Most elöl egy Hertz ESK 165 szett van, szerintem nem rossz (indulásnak). De, hogy mélyládát milyet ami ehhez az erősítőhöz illeszkedne? -nos fogalmam sincs! Az audison tudtommal nem gyárt komponens szettet vagy ládát...?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Azért ennyi az ára,mert ezt nem szabad egy lapon emlegetni a VRX szériával.A közelében sincs.....és szerintem elég kicsi teljesítménye van....Tudom hogy nem értek hozzá,és Ti másként látjátok,de nekem ez a véleményem...Ettől még jó az erősítő.Hídalva egy jó első szettre 220W RMS elég jó lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 HIC4 Piiista végül odaadta a zsetont? :D Lurdynál sem voltam, Janiál sem. De majd ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Lurdynál sem voltam, Janiál sem. De majd ma :D Adol neki lóvét akkor ha nem gond??? Köszi! :lol: Mert megígértem, hogy jan végéig kicsengetem...de mivel kicsit kötőhártyagyuszim van, így nem biztos, hogy kimennék a Lurdíhoz... Redi! Te meg ne fórumozz...rád várok, hogy leválts, és tudjak egy kis kamillás borogatást rakni a szememre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Adol neki lóvét akkor ha nem gond??? Köszi! :lol: Mert megígértem, hogy jan végéig kicsengetem...de mivel kicsit kötőhártyagyuszim van, így nem biztos, hogy kimennék a Lurdíhoz... Redi! Te meg ne fórumozz...rád várok, hogy leválts, és tudjak egy kis kamillás borogatást rakni a szememre... :lol: Dehogy gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Azért ennyi az ára,mert ezt nem szabad egy lapon emlegetni a VRX szériával.A közelében sincs.....és szerintem elég kicsi teljesítménye van....Tudom hogy nem értek hozzá,és Ti másként látjátok,de nekem ez a véleményem...Ettől még jó az erősítő.Hídalva egy jó első szettre 220W RMS elég jó lehet :lol: Azért ennyi az ára, mert semmit nem lehet ma eladni, csak a padlón..... :D Azért az új ára nem 40k volt, hanem 100 felett. Nem az a kategória, mint a VRx, ez igaz. De szerintem Roló nem is olyat keres, mert nincs bélelve a zsebe vastagon. Szerintem ezek nagyon jó erősítők - tapasztalatból mondom. Nekem volt LR604XR, amit használtam több mint egy évig. Az nagyon finom kis darab volt (szó szerint pici), nagyon szép hangja volt. Nem volt hangnyomás bajnok, ez igaz. Az LRx 4.300 ennek az újabb kiadása. A 60W is elég első szettre, csak megfelelő hangszóró kell hozzá. Sztem. az a Hertz szett pont megfelel, ha már egyszer ugyanonnan származnak.... PS: Hídban én nem hajtanék első szettet semmivel, a teljesítmény nagyobb, de a torzítás négyzetes...... :lol: Ha tényleg az a dinamika kell, akkor olyan erősítőt kell venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Van fent egy Audison VRX 4.300 115000ft-ért.....annak az új ára 300e felett volt...a kutyának sem kell,pedig jó cucc......60W meg se szólalt az első szettem,és lényegesen hamarabb torzított is :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A 13e forintért hirdetett FLI erősítőmért ajánlottak 10e forintott :lol: :lol: :lol: :D Nevetséges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A 13e forintért hirdetett FLI erősítőmért ajánlottak 10e forintott :lol: :lol: :lol: :D Nevetséges :D Mekkora biztosíték van benne ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Mekkora biztosíték van benne ? :D 30as :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 30as :lol: Hozd akkor este pls. és odaadom a pénzt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hozd akkor este pls. és odaadom a pénzt :D Közben eladtam 1.616V nek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts